Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

takımı nasıl forvetsiz bıraktı anlamadım,ben yakıştıramadım fatih terime..

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih hoca adaletsiz dağıtıyor formayı. Hakanı sol forvete koydu inanamadım.

Balta girdikten sonra neden Riera sol bek Balta sol açık oynadı anlamadım. Sneijder'de forvet. Garip tercihler yaptı hoca bugün.

Hakan Balta neden girdi ve neden forvete yakın oynadı anlamadım açıkçası.

Musleranın aklı bugün başka yerlerdeydi sanki

Fazla top gelmedi tamam ama özellikle degajlarda çok kasıyor gibiydi

Golde bariz hatası var orası ayrı tabi

Aklı başka yerdeden ziyade, konsantre olamadı sanırım. Top gelmeyince normal aslında. 90 dakikada 1-2 top gelir mi diye konsantre olmak zorunda.

Fatih Terim | Teknik Direktör

Insallah bu mac saka yapmaya calismistir.Bu tercihleri Aziz Yildirim yapmaz.

Hakan oyuna girmesinin sebebi, defansa yardım edip ileri uçta pres yapmasıdır.Sol kanatdan yüklenmeye başlamışlardı.

Bence skoru korumak için mantıklı bir tercihdi,

Süper maç çıkardı hoca 10 kişi kalıp pozisyon bile vermedik.

Şükür kazandık yoksa bu taraftar eleştiri bombardımanına tutardı seni.

Harikasın imparator. 10 kişi ile iyi oynadı takım. Bu arada başı sağolsun..

Hakan balta yi almiyacakti da kimi alacakti riera tek kaldi orda engini de orta ya aldi mecburen hakani aldi oyuna tek yanlis riera önde hakan sol bekte oynamaliydi bence

Hakan'ın önde Riera'nın geride oynamasının nedenini çok merak ediyorum gerçekten.

Orta sahayı kalabalık tutunca rakip takımlara karsı cok avantajlı olduğumuz halde neden maclara 4-4-2 ile baslıyoruz? Bir anlam verebilen varmı?

Hocanında başı sağolsun.

Başın sağolsun imparator, yeni gördüm haberi :sad007:

İmparator.. Cansın sen can.. Bana Galatasaray'ı çocuk yaşta sevdiren insan. Şüphesiz ki ülkenin bana göre en iyi Teknik Direktörü. Medya'da imparator'un mutsuz ve huzursuz olduğunu ima eden çarşaf çarşaf haberler.. Gün geçmiyor ki yeni bir haber.. Maçtan hemen sonra yanımda ki dostlara dedim ki;bence Fatih Terim istifa etti. Bu sadece benim görüşüm. Şimdi yayıncı kuruluşta eski oyuncumuz Hakan Şükür'ün imalı ve manidar konuşmları,sayın başkanımızın "Galatasaray taraftarı ne istiyorsa o oluyor" açıklamasına yaptığı "Sayın Terim,Başkan ve Bülent Tulun hafta içinde 4 adet yemekte bir araya geldiler. Ben bunun açılımına size bilahiyire yaparım." demesi kafamda ki bu düşünceyi gittikçe kuvvetlendirdi. Ne yalan söyliyeyim huzursuz ediyor beni. İmparatorsuz bir Galatasaray düşünemiyorum. Bu düşünceye nereden vardın diye soracak olursanız;Sniejder transferi sırasında medya'da çıkan haberlerden dolayı. İnşallah kafamda ki bu düşüncede yanılırım. Ama bence istifa konusu konuşuldu ve sezon sonu bekleniyor...

Bu yazının sonunda saldırmayın üstüme. Sadece düşüncelerim. İçimde ki Terim sevgisi.. :)

Bugün cok dogru isler yapti, ha bilmem burak mi Umut mu, ama fark var Umut takima daha fazla geride yardim ediyor. Tabi medya sagolsun yine polemik cikarmak istiyor neden oynamadi diye, lan kirmizi yedik... Sneijder Engin tercihini 8 dakika önce demistim aynisini da öyle yapti, Kirmizi kart iste sonra problem cikardi yoksa orda da Elmander in Yerine Burak girerdi tahminem.

Hakan Balta girmesi de cok dogru bi karardi, Riera 70-80lerde yavaslaniyor, Amrabat olunca amrabat at gibi 16541 dakika kosa biliyor ve yardim ediyor, ama sol kanat ta fazla kimse yoktu ve iyi bi karar di. Taktik te iyidi, dogru dürüz atak vermedik. Ha ben belki Aydini da koymak isterdim ama dedigim gibi kirmizi kart^^

2-0 Olsa 11 e 11 olsa Burak girerdi heralde.

İmparatorun hakan balta hamlesi çok riskliydi ama tuttu

Hakan Balta neden girdi ve neden forvete yakın oynadı anlamadım açıkçası.

hakan balta forvete yakın oynamadı. sol önde oynadı.. sağ kanattan gelişen ataklarda sol kanat oyuncusu olarak (kewell ın yaptıgı gibi) ceza sahasına girdi arka taraftan.. genelde sağdan geldiğimiz için 10 kişi kaldığımız dönemlerde hep balta ceza sahasına giren kanat oldu..

hocamızın başı sağolsun bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt