Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Pardon ama kadroyu kim belirliyo,oyuncuları kim alıyo,kim transfer ediyo?Başarıda nasılki Fatih terim diyorsak başarısızlıkdada elbetteki onun ismi gececek..

Pardon da ne başarısızlığından bahsediyorsun onu anlamadım. Takım lider, Şampiyonlar Ligi'nde de tur atlamışız. Bu takım Schalke'yi elerse buraya mesaj yazanların yüzde doksanının kafalarını kuma gömeceğini de herkes biliyor. Kazara hoca şurayı okusa ben bu vefasızlar için mi senelerce mücadele ettim der. 108 yıllık camiamızın armasındaki üç yıldızın biri Fatih Terim ile geldi. Eleştirdiniz, bitti. Daha fazlası saygısızlık oluyor artık.

takimin maskotu gibi birsey sabri gitmesini istemem sahsen istersen hic oynamasin hep yedek kalsin ama yinede gitmesin sabriyi seviyorum suan takimda en fanatik galatasarayli odur bundan emin ol.

Sabri'yi ben de seviyom ama Galatasaraylı diye yıllık 800milyar alamaz o zaman bana da versinler ben de aşırı çok Galatasaraylıyım.

sorun da bu ya pas atan yok. ne zaman top gelse sneijdere cok güzel kullandi. adam gibi seyredemedik ama su adami gecen hafta kirmizi kart bu hafta rüzgar. bütün hafta bu maci bekledim sneijderin ilk 11 de baslamasini beklerdim sahsen.

Açıkcası ben Sneijder oyundayken de Emre'nin top kullanmaya çalıştığını gördüm pas merkezi Sneijder olmalı.. Selçuk neyse yine yapmaya çalışıyor ve yapıyorda ama Selçuk ve Sneijder kullanmalı diğer oyuncular topu kaptı mı yada top geldi mi bu ikiliyi aramalı en yakınındaki hangisiyse ona vermeli Emre 30 metre top atmaya çalışıyor taç oluyor aut oluyor yazıktır ya.. O topları daha olumlu kullanacak adamlar var..

Terim ligin başından beridir başarısız başarısız başarısız

Nokta..

Pardon ama kadroyu kim belirliyo,oyuncuları kim alıyo,kim transfer ediyo?Başarıda nasılki Fatih terim diyorsak başarısızlıkdada elbetteki onun ismi gececek..

Şuan ortada kötü oyun var başarısızlık demek yanlış olur.. Eleştirilir , Eleştiriyoruz ama nerede görülmüş şu durumda hoca değişikliğine gidildiği? Takım öyle yada böyle 3.haftadan itibaren lider, iki sezonda 45 hafta falan lider gittik.. CLde top 16'dayız, 1 bucuk yılda 2 kupa aldık.. İstifa diyenlerin amacı ne anlamıyorum..

Sallayın hocaya devam..Mourinho gelip kurtacak bizi devam edin.

Terim ligin başından beridir başarısız başarısız başarısız

Nokta..

Tamam da nerede başarısız, ligde mi Şampiyonlar Ligi'nde mi? Sen hayatında her daim yüzde yüz mükemmel, örnek insan mısın? Dünyada böyle bir insan mı var? Ligde lider, Şampiyonlar Ligi'nde de tur atlamış adam başarısızsa başarılı kim var bu dünyada? Örnek ver bize.

Emre Çolak'ta ne gördünde her maç 90 dakikayla ödüllendiriyorsun? Keşke imkan olsada bir izah etsen. Bu arada istifa lütfen.

Hoca bu şekilde devam ederse gönderilmesine çoğunun sesi çıkmaz sanırım. Geçen seneden sonra bambaşka bir adam var şuan.

Emre Çolak'ta ne gördünde her maç 90 dakikayla ödüllendiriyorsun? Keşke imkan olsada bir izah etsen. Bu arada istifa lütfen.

Sezon sonu olsa anlarım da sezon ortası Ligde 3-4 puan farkla lidersin, CL'de 2.turdasın ne istifası ya.. Kim gelecek yerine boşta olan hocalardan birini söylesene, Fatih hoca gidince gazla oynarlar desen oda yok Fatih Hoca'nın gidişi olumsuz etkiler aksine.. Kusura bakmayın ama bazen ağır saçmalıyorsunuz Antu'yu bile aratmıyorsunuz..

Pardon da ne başarısızlığından bahsediyorsun onu anlamadım. Takım lider, Şampiyonlar Ligi'nde de tur atlamışız. Bu takım Schalke'yi elerse buraya mesaj yazanların yüzde doksanının kafalarını kuma gömeceğini de herkes biliyor. Kazara hoca şurayı okusa ben bu vefasızlar için mi senelerce mücadele ettim der. 108 yıllık camiamızın armasındaki üç yıldızın biri Fatih Terim ile geldi. Eleştirdiniz, bitti. Daha fazlası saygısızlık oluyor artık.

Ben terimin başarısızlıklarını inkar etmedim Galatasarayımızın en başarılı Teknik direktörü olmuştu.Ama olmuştu...

Bugun 20 macta 10 galibiyet alıyorsak ben buna zil takıp oynuyamam çünkü bu başarı değildir başarısızlıktır..

Bugun lidersek rakip takımlarında bizim gibi puan kaybettiğinden lideriz yoksa güzel futbolla,ezici üstünlük felan değil..

Biz kötü bişey demiyoruzki,bu sezon güzel futbol oynamıyoruz ve her macda aynı hatalarını yapıyoruz.Hatalardan ders alınmıyorsa eleştirilmeyip ne yapacaz?

Fenerbahçe önümüze gecip puan farkını acmaya başlayıncamı eleştirecez?inşallah olmaz ama böyle inatlarla,yönetimle göndermelerle,iç çekişmelerle felan olucağımız bu.Görünen köy kılavuz istemez çünkü ligin başındada nasıl aynı hataları yapıyorsak şimdide aynılarını yapıyoruz..

İyi oynayalım mac kaybedelim sorun değil ama 20. haftaya geldik rezil bir futbol hala devam ediyor...

Sen dedin diye eder istifa yerine kim gelsin onuda sölede aramayalım boşa takım hocasız kalmasın

Tamam da nerede başarısız, ligde mi Şampiyonlar Ligi'nde mi? Sen hayatında her daim yüzde yüz mükemmel, örnek insan mısın? Dünyada böyle bir insan mı var? Ligde lider, Şampiyonlar Ligi'nde de tur atlamış adam başarısızsa başarılı kim var bu dünyada? Örnek ver bize.

Alex-Hagi kıyaslamasına girelim gel hangisi daha iyi sence

Fatih hocayı çok severim fakat eleştiriyi haketti artık.Dediğim dedik çok inat bi insan.4 4 2 olmuyor işte hoca neden değiştirmiyorsun şu taktiği.30 maç oldu toplam bu sene bu sistemin işe yaramadığı çok net açık.Bazı önyargılarından kurtulması lazım artık.

Sen dedin diye eder istifa yerine kim gelsin onuda sölede aramayalım boşa takım hocasız kalmasın

Hayırdır? Bu espritüel mesajının sebebi nedir? Hocaya hakaret mi ettim ya da senin adın mı geçiyor mesajda?

Tamam bencede gönderilmeli ama sezon sonu.takımın dengesini bozmaya gerek yok .Terim eski gücünde değil bunu kabul edelim hafta 20 hala rezil futbol oynuyoruz gol atana kadar yırtılıyoruz,savunmada hep aynı hatalardan gol yiyoruz.Melo ve Engin istedikleri disiplinsizlikleri yapıyor ve hala oynuyorlar,Aydın ve Emre ısrarı zaten saçmalık.Maçlarda yaptığı geç ve anlamsız değişiklikler 1 gol atınca hemen geri çekilmemiz.Hocam Galatasarayı gerçekten seviyorsanız lütfen sezon sonu gidin.

Oynattıgın futboldan zevk almıyorum

Birader lideriz evet ama bu liderlik başarı değil.20 haftada sadece 10 galibiyet,yani neredeyse 8. oluduğumuz sezonda aynı hemen hemen.Onuda gectim güzel oyundan eser yok.Şampıyonlar liginde ilk macta güzel oynadık ondan başka güzel bir oyun göremedik..

Artı inatlarla,egolarla bu liderlikde elimizden gider yakında o zaman vah tüh deriz ama iş işten gecer..

2 mac üst üste mac kazanamaz olduk,rezil bir oyun ve aynı oyunculara tahammül etme değişen hiçbirşey yok..

Ben rezil bir futbolla lider olucağımıza güzel futbolla 3. olmayı tercih ederim..Güzel oynuyosundur liderliğe yakınsındır

kötüsündür liderlik elden gidecektir,bu böyledir..

Şimdi puan kaybettik daha önceki 10 macta olduğu gibi,peki değiştimi terim?Hayır yine ikinci yarı aydını mac kurtarıcı olarak oyuna sokacak ve yine kanatta emreyi deneyecek ve yine kötü futbol oynuyacaz..

Ligin başındada böyleydik yine böyleyiz değişeceğini sanmıyorum çünkü terim o sinyalleri vermiyo..

hocam büyük adamsın severim seni, işini en iyi yapan nadide insanlardan birisin ama Emre Çolak' da ne görüyorsun :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt