Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih hoca iyi hoşta oynattığı futbol hiç bir zaman zevk vermiyor. Diğer klüpler sayesinde Fatih Terim başarılı görülüyor eminim ki Beşiktaş,Fenerbahçe iyi bir oyun oynasalar koltuk sallanırdı.

Bence başarılı görünmesinin bir diğer sebebi de Aykut Kocaman.

Geçen sezon da bizim takımı Aykut Kocaman oynattı zaten değil mi? Bu sezon hoca formsuz ama sadece hoca değil takım da formsuz. İşin kötüsü diğer takımlar da o kadar berbat ki ne yapsak yine lider kalıyoruz. Bu şekilde motive olmak da zor. Şampiyonluk son maçlara kalmaz umarım.

Geçen sene ile bu sene arasındaki tek fark, hocanın iştahını ve heyecanını yitirmiş olması olabilir. Bunu tekrar kazandırmamız lazım, özellikle bunu yitirmeye çalışanlar bunu yapmalı.

Futbolda kazanan haklıdır.

Geçen sene hocayı bir noktadan sonra eleştirmiyorduk çünkü yedek kulubesinde direkt 11 de oynayacak kadar çok iyi adamlarımız yoktu.

Şimdi nerdeyse 18 tane 11 de oynayacak adamımız var. Kimi çıkarıp maçı kazanmasa eleştirileceği kesin.

Ki yedek tuttuğu adamlar Sneijder,Burak olunca bu daha da artıyor

Geçen sezon da bizim takımı Aykut Kocaman oynattı zaten değil mi? Bu sezon hoca formsuz ama sadece hoca değil takım da formsuz. İşin kötüsü diğer takımlar da o kadar berbat ki ne yapsak yine lider kalıyoruz. Bu şekilde motive olmak da zor. Şampiyonluk son maçlara kalmaz umarım.

Adamım ben zaten bu yıla nazaran konuştum.

Bu yıl Aykut yerine başarılı biri olsaydı şuan Galatasaray hiç yoksa 15 puan gerideydi ve taraftar Fatih Terim'i eleştirip dururdu ki bence hakediyor şuanda.

Doğruya doğru. Formsuz olabilir ama bunu da kendi sağlıyor. Yönetimle arasındaki sıkıntıyı medyaya yansıtmaması gerektiğini anlamadı mı hala anlamıyorum.

Her şeye rağmen iyi ki bizimle.

fatih terimin başarılı gözükmesinin sebebi diğer takımların kötü olmasıymış, bu mantığa göre, kim başarılı ise başarısının sebebi diğer takımların kötü olması böyle saçma birşey varmı!

Fatih Hoca'nin egoları var deniyor ama, Tanrı aşkına bana egosuz bir teknik direktör ismi söyleyin şu gezegende? Lucescu, Rijkaard, Aykut, Aragones, del Borque o şu bu... hepsinin egosu vardı. Hepsini takıntılı olduğu bir kaç futbolcu vardi, üzerinde çok durduğu, öncelik sağladığı futbol fakiri topçular vardı. Bir düzine yanlış transfer yapanlar vardı. Hiçbir antrenör aynı anda 11 iyi futbolcyu sahaya sürmez, ille birkaç kötüyü dahil eder gerçek bu kabullenelim futbolseverler olarak bunu.

Fatih Hoca'nin egoları var deniyor ama, Tanrı aşkına bana egosuz bir teknik direktör ismi söyleyin şu gezegende? Lucescu, Rijkaard, Aykut, Aragones, del Borque o şu bu... hepsinin egosu vardı. Hepsini takıntılı olduğu bir kaç futbolcu vardi, üzerinde çok durduğu, öncelik sağladığı futbol fakiri topçular vardı. Bir düzine yanlış transfer yapanlar vardı. Hiçbir antrenör aynı anda 11 iyi futbolcyu sahaya sürmez, ille birkaç kötüyü dahil eder gerçek bu kabullenelim futbolseverler olarak bunu.

Herkes ağzına dolamış bir egodur gidiyor. Maç bittiği anda adam direkt buraya ego diye geliyor. Maç içinde yaptığı hataları eleştir, oynattığı veya oynatmadığı futbolculardaki tercihleri eleştir. Şu an kötü futbol oynadığımızı kimse inkar edemez zaten. E hocanın değeri bizim için ortada, armadaki bir yıldızın mimarlarından kendisi, her ne kadar hepsini şans olarak görenler bile olsa da. Eleştirmek istiyorsan doğrularla eleştirirsin. İlla eleştirmek için ego deyip geçmek saçmalık. Gitsin diyenler bile var. Valla görünce ne diyeceğimi şaşırıyorum. Ayrıca fikrim şu ki, tekrar olacak ama, şampiyon olsak bile hocanın büyük bir ihtimal bırakacağını da düşünüyorum. Sezon sonuna kadar bari biraz saygı.

1873788_w4.jpg

ntv spor da konusuyor

Herkes ağzına dolamış bir egodur gidiyor. Maç bittiği anda adam direkt buraya ego diye geliyor. Maç içinde yaptığı hataları eleştir, oynattığı veya oynatmadığı futbolculardaki tercihleri eleştir. Şu an kötü futbol oynadığımızı kimse inkar edemez zaten. E hocanın değeri bizim için ortada, armadaki bir yıldızın mimarlarından kendisi, her ne kadar hepsini şans olarak görenler bile olsa da. Eleştirmek istiyorsan doğrularla eleştirirsin. İlla eleştirmek için ego deyip geçmek saçmalık. Gitsin diyenler bile var. Valla görünce ne diyeceğimi şaşırıyorum. Ayrıca fikrim şu ki, tekrar olacak ama, şampiyon olsak bile hocanın büyük bir ihtimal bırakacağını da düşünüyorum. Sezon sonuna kadar bari biraz saygı.

ben de birakacagindan korkuyorum :sad007: hoca bunalmis ve cok yorgun düsmüs hallerde gözüküyor,sanki yaptigi is hic hosuna gitmiyormus gibi..

Bazı futbolcuların tutmayacağı aldığımız nefes, yere düşen elma gibi önceden belliydi. Amrabat, Hamit fenerde Topal, Meireless, Krasiç. Teknik adamlar neden bu tür transferlere onay veriyor anlamıyorum.

[video=youtube;fwuKPzixvQI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fwuKPzixvQI[/video]

Terim sezon sonu giderse Aysal yuzunden degil Italya'dan ya da Ispanya'dan iyi bir teklif oldugu icin gider, Aysal'i da mazeret olarak gosterir. Mazeret de ben Chadli'yi, Carlinhos'u istedim, Sneijder'i, Drogba'yi aldilar, bana eleman dedi gibi seyler olur herhalde. :o

Ben yine de birakacagini dusunmuyorum sezon sonu.

Terim sezon sonu giderse Aysal yuzunden degil Italya'dan ya da Ispanya'dan iyi bir teklif oldugu icin gider, Aysal'i da mazeret olarak gosterir. Mazeret de ben Chadli'yi, Carlinhos'u istedim, Sneijder'i, Drogba'yi aldilar, bana eleman dedi gibi seyler olur herhalde. :o

Ben yine de birakacagini dusunmuyorum sezon sonu.

Emre Utkucan alınmasaydı sezon sonu bırakacağını düşünmeye devam ederdim ama bu takviye planlarının uzun vadeli olduğuna işaret bana kalırsa... Yani bırakmaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt