Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

İmparator'u yüzü gülerken görmek harika. Üstü kapalı medya'ya laf sokmuş. Burak'ı sormadınız diyerekten. ;)

Sabri kararından dolayı tebrik ediyorum hocam.

Eğer bugün Sabri tutmasa çoğu kişi sana söverdi tutunca tık yok bir bir bir kapakları takıyorsun valla.

B_0000fce68dfe80c8706b41660603fb16.jpg

Çıkarabileceği en iyi kadrolardan birini çıkarmış. Ben olsam ya bu kadroyu çıkarırdım ya da Yekta'nın yerine Hamit'i çekip, sağ kanatta Engin'i kullanırdım. Ama işleyen düzene minimum değişiklik yapmayı tercih etmiş olacak ki Hamit'i bütün sezon oynattığı yetde oynattı ve Yekta'yı Selçuk'un yanında değerlendirdi. Oldukça mantıklı yani.

Artık bu maçla beraber görmüş olması lazım tek forvetin bizim için en iyi olduğunu. Tek forvetten ziyade orta saha önünde bir ismin olmasının bizim için iyi olduğu şeklinde de söyleyebiliriz bunu. Forvet ve orta saha arasındaki 50 metrelik boşluk kalkmış, takım daha mantıklı paslar yapmaya başlamış. Tabi bunda Sneijder'ın da etkisi var. Ayrıca Selçuk bu sezonun geneline göre çok daha fazla sorumluluk almaya başlamış, son maçlarda bunun sinyalini de vermişti zaten.

Taktiksel açıdan hala eksikler var, özellikle ofansif organizasyonlar konusunda ancak bunlar pat diye olacak şeyler değil, umuyorum ve inanıyorum ki 4-5 maç sonra ofansta daha etkili bi takım izleyebiliriz Drogba ve Sneijder'ın da katkılarıyla. Tek istediğim Fatih Terim'in bu takımı hak ettiği gibi oynatması.

Önümüzdeki haftalarda da kendisini zor tercihler bekliyor ayrıca. Eboue-Sabri seçimi, Burak ve Drogba'nın birbirleri yerine mi yoksa beraber mi oynayacakları sorusu... Umarım en doğrusunu seçebilir. Tercih konusunda bu sezon pek iyi değildi, İnşallah en kısa zamanda bu sorunu da aşar.

Hocam öyle bir ayarla ki, hem 4-2-3-1 oynayalım, hem Drogba ile Burak oynasın, Hem de Burak kanatta oynamasın :D sen yaparsın bişeyler :yenieek:

B_c8a15b0d178a4f655c8de07a9c38be04.jpg
B_c691541c99d08dbd0cc6ff96eabc233e.jpg

17653_505312252860808_982341360_n.jpg
404790_505312242860809_351271831_n.jpg
539486_505312249527475_51228722_n.jpg

B_b159036ef8774e223186650d7e67edaa.jpg
B_f07f4cab9bcf39da84c20461bf28c526.jpg
B_5024b17137c65b087b47bf8be3f9814e.jpg

B_65c469b4ea518591415a9ca209083fe8.jpg

Unal Aysal'dan sonra baskanlik mevkisinde kendisini gormek isteyen birtek ben mi varim?

Hakan Sukur, Tugay Kerimoglu ve birkac kisinin de bu yapilanmaya dahil edilmesi lazim.

Futbolu bilenler yonetse keske..

fatih terim başkanlık yapmaz bence. tüm futbol takımları ona bağlanır en başta durur. eski öğrencilerinide toplar görev dağılımı yapar.

sen şuraya sen buraya sen oraya hiştt hasan olum sen diğer tarafa bülent olum nerde kaldı lan bu hakan :)

Bence de yapamaz başkanlık. Ki hocayı çok sevdiğim halde bazı gereksiz oyunculara fena kafayı taktığını düşünüyorum. Misal devre arası ilk Carlinhos ismi geçti. Olmayınca stoper isimleri çıktı. Demek ki sol bek olacaksa sadece Carlinhos olsun dedi. Bu adar kafayı takılacak bi oyuncu değil bence. Ki zaten tr de hiç bi başkanın bi oyuncu alımında etkisiz olduğu söylenemez.

Onu en iyi yapacağı işte bırakalım. Teknik direktörlüğe devam, kendisi dinlenmek isteyene kadar.

Hocanın yapacağı iş değil başkanlık. Hoca teknik direktör olur, futbol şubesinin başına geçer, Futbol AŞ nin başına geçer, Sportif direktör olur yani futbolla ilgili heryerde olur.

Başkanlık için işadamlığı, finans, yatırım, borsa, politika gibi konularda üst seviyede bilgi ve sadece futbolcuları değil her türlü insanı idare edebilecek bir altyapıya sahip olmak gerekiyor. Yani mevcut sistemimiz gayet güzel.

Ayrıca başkanların futboldan anlaması gerekmiyor. Futboldan anlayan başkanlı kulüplerinin hali ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt