Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Schalke maçını Engin, Emre, Sabri, Yekta gibi kafasını tekmeye sokacak yerliler ile kazanabiliriz. Ama ben umutlu değili benim tanıdığım Fatih hoca 2001 Moskova maçı gibi ilk defa bir araya gelmiş yabancı yıldızları bir araya toplayarak 'şansını deneyecektir' . Drogba veya Sneijder' i yedek bırakacak. Hamit ve Amarbat' ın yeri maalesef garanti. Riera solda adam kaçırabilir. Hamit sağda mutlaka ikinci Robben fiyaskosu yaşar eğer Eboue veya Sabri yetişemezse. Burak Yılmaz sürpriz olarak yedek kalabilir. Son hafatlardaki olumsuz Terim değişiklikleri insanı bazi olumsuz ve karamsar düşüncelere sürükleyebiliyor. Umarım şok olmayız.

:sad007:

B_b3896be6a4ef48d680efe8c7db6426c8.jpg

Schalke maçını Engin, Emre, Sabri, Yekta gibi kafasını tekmeye sokacak yerliler ile kazanabiliriz. Ama ben umutlu değili benim tanıdığım Fatih hoca 2001 Moskova maçı gibi ilk defa bir araya gelmiş yabancı yıldızları bir araya toplayarak 'şansını deneyecektir' . Drogba veya Sneijder' i yedek bırakacak. Hamit ve Amarbat' ın yeri maalesef garanti. Riera solda adam kaçırabilir. Hamit sağda mutlaka ikinci Robben fiyaskosu yaşar eğer Eboue veya Sabri yetişemezse. Burak Yılmaz sürpriz olarak yedek kalabilir. Son hafatlardaki olumsuz Terim değişiklikleri insanı bazi olumsuz ve karamsar düşüncelere sürükleyebiliyor. Umarım şok olmayız.

Kardeş bu yorumunu yapmadan önce kafanı tekmeye mi soktun? Normal bir kafayla yazılmasa gerek.

Kardeş bu yorumunu yapmadan önce kafanı tekmeye mi soktun? Normal bir kafayla yazılmasa gerek.

Herşeyin başı mücadele. Ben diyorum ki mesela birşey veremeyen, mücadele etmeyen Amrabat-Hamit yerine, mücadele eden belli kalitesi ve takım tecrübesi olan Engin-Yekta oynamalı. Şu Drogbalı, Sneijderli takıma yazık etmeyelim.

kim nederse desin en güvendiğim kisi FATİH TERİMdir( ve bu hiç bir sonuclarlada degismeyecektir)

Herşeyin başı mücadele. Ben diyorum ki mesela birşey veremeyen, mücadele etmeyen Amrabat-Hamit yerine, mücadele eden belli kalitesi ve takım tecrübesi olan Engin-Yekta oynamalı. Şu Drogbalı, Sneijderli takıma yazık etmeyelim.

Hamit-Amrabat yerine Engin-Yekta mı? :lol::lol::lol:

Biz o kafaya para veriyoz:SS:

Hay Hamit kadar başınıza taş düşsün be!

HAmt-burak kovalısın hemi sizi

Taş olsa çatlamıştı bu atmasyon eleştirilere karşı

Drogba yerine Umut'u, Sneijder yerine de Emre Çolak'ı mı düşünüyorsunuz mücadele olarak? Mücadele demek kişinin peşinden koşmak mı illa ki? Koşmak mı sadece futbol? Tamam düşüncelerinize saygı duyuyorum ama fikirlerinize katılmıyorum, katılmam mümkün değil.

Bugun basin toplantisinda guzel konusmus ve maca gidecek seyircilere mesaj yollamis. Schalke'nin basinin yansittigi gibi zayif bir rakip olmadigini, ilk gol gecikirse sabirsizlik yapip kendi takimimiz uzerinde baski kurmamalarini, tahriklere de kapilmamalarini tavsiye etmis.

En çok Hasan Şaş koşuyor saha kenarında onu da oyuna alabilir. :(

B_3a24c401a9dccd2d872a9695d6636b00.jpg

melo oynamazsa sasirmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt