Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Amrabat oluyor, sol tarafta en iyi defans yapan kanadımız o, ilerde de zaman zaman etkili olabiliyor. Emre'den de Engin'den de iyi (bence Engin'den iyi değil de Engin uzun zamandır oynamıyor sonuçta)

2. Maç için şansımız yüksek ama umarım iyi analiz edebilir bu sefer. Braga'yı da Cluj'u da ilk maçlar öncesi analiz edemedi ama 2. maçlarda daha iyi görüntü çizdi, sadece buna güveniyorum. Bi de deplasmandaki atmosfere.

Amrabat bu mantaliteyle bırakalım Şampiyonlar Ligi'ni, ligde bile oynayamaz. Önü bomboş, halen Riera'ya geri pas atıyor. Hatta dön Muslera'ya işareti yapıyor. Geri pas sevdasına ikinci golü de yedirecekti.

Bize sol bek lazımdı, Riera'yı da öne atacaktık. Ama olan oldu artık, önümüze bakmak lazım. İkinci maça Ujfa yetişse bari.

daha once bu kadar sacmalayan bir teknik direktorluge sahit olmadim.

sneijder'i kanatta baslatiyor, maca sabri gibi bir adamla basliyor, sonra dank edip eboue'yi alip sabri'yi orta sahaya koyuyor, sonra sabri'yi cikarip umut'u aliyor kimin ne oynadigi belli degil. bir haftadir amrabat'i oynat dedik, 2. yari jeton dustu ama o vakite kadar sneijder'i kanatta harcadin ki ona ragmen adam 2 pozisyon yaratmis sadece topa dokunusuyla sirf su mac icin alinan sneijder'i oyundan cikariyor.

bu kadar sabote edilmez bir takim. sevelim destekleyelim hocayi diyoruz YOK YOK YOK. boyle bir rezaletler silsilesini bu macta sergilersen boyle sonuc ta kacinilmaz. aferin terim. aferin aynen devam

schalke'liler de terim tshirtleri bastirmali bence turu hediye eden adam olarak.

Sneijder'ı çıkarmasının nedeni sahaya baştan yanlış bir kadroyla çıkmasıydı. Orta sahadan pasif bir oyuncu çıkıp, hareketli bir oyuncu girince orta sahayı daha rahat kontrol ettik, Riera'nın arkasına daha az adam kaçırdık. Çıkması gereken oyuncu Sneijder, girmesi gereken Amrabat mıydı bunlar tabii ki tartışılır. Ben Hamit'in çıkmasını yeğlerdim.

Terim Sneijder'ın yerinde oynadığı, Burak ve Drogba'yı içeren bir formül bulmalı. Bir iki maç taktik gereği olur ancak Sneijder'ı devamlı olarak sol kanatta oynatmak için de almadı herhalde. Transfer sezonu boyunca "10 numara" geyiği çevirdikten sonra kendisini alıp sol kanatta oynatmak komedi olur, sonu da Misimoviç'ten farklı olmaz. Bir an önce doğru yol bulunmalı.

Ayrıca oyuna forvet alınarak da daha çok gol pozisyonuna girilmediğini Terim gibi tecrübeli bir teknik adamın bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sabri-Umut değişikliğinde sonra bariz olarak topun üstünlüğü kaybettik. Kendimi formda hissediyorum demiş Hoca ama ben pek öyle görmedim.

Muslera

eboue - Semih - Dany - Riera

melo - selçuk

burak - Sneijder - Amrabat

Drogba

çık bakalım Fatih hoca 2 maca böyle

bak kaç tane atıyoruz Almanlara

Gole ihtiyacımız varken Sneijder'i çıkarmak sarhoşken bile yapılmayacak bi hareketti sanırım. Gecenin en kötüsü sendin hoca, kimseye suç bulmaya gerek yok.

Hala Burak Drogba Sneijder 3'lüsü ile oynarsak bir eksik oynarız diyor

şakamısın hoca sen ne diyorsunuz kafan mı güzel ne

Bu Schalke cok kotu bir takimdi aslinda. En iyi yababilecekleri sey kontradan gol atmakti ve de onu yaptilar. Daha dogrusu biz yaptirdik.

Sampiyonlar Ligi sonucta, daha kontrollu oynamaliydik. Biraz geride kalsak muhtemelen sabaha kadar gol atamazdi Schalke.

Oyuncu secimlerine hic girmeye gerek yok, cok kotuydu. Ama bu Schalke'nin yeterince calisildigina inanmiyorum.

Ben ne yaptığını çözemedim. Sneijder'i kanatta başlatmasını çözemedim, sonra Drogba'yı ilk yarının 15 dakikası falan sola çekti onu hiç çözemedim, Sonra Sneijder'i çıkarttı 2 pas yapamadık onu hiç çözemedim. Hamit'in çıkıp Sabri'nin kanada geçmesi tarihi bi andı zaten. Yav anladık avrupayla alakan yok senin ilk 11'in stoperini- kanadını yurtiçinden aldırıyorsun yabancı bi de:o 1 kişi de demedi mi bu adama kanatlarda Farfan-Bastos var diye. Adamların en güçlü yeri kanatları zaten Sneijder'i kanatta başlatıyorsun arkasında bek olmayan Riera var. Sabri- Bastos eşleşmesini falan bahsetmiyorum zaten gülünç bi adam. Sezon başından beri 5 pas yapamıyoruz 50 defa fark yemekten kurtulduk bugün 4-5 yerdik bala mala beraberliği kurtardık yine. Dany sene başından beri mal mal hata yapıyor her maç işte Gekas gibi öküzler olunca göze batmıyor aynı hesap. Sene başından beri kötüyüz de sağlam giricek bi takım daha denk gelmedi bakalım. He deplasmanda bu kadar pozisyon verelim görücez o zaman.

korner ve duran top kullanırken oyuncu dizilişlerinde hata var her korner kontra atağa döndü el atması lazım

Tek taktigimiz koşmak heralde atlet getirelim bu takıma

sneijderi çıkarıp hamiti sahada tutmak müthiş bir hamleydi fatih hoca hiç yakışmadı sana. ayrıca sneijderden sol açık hamitten sağ açık olmaz 6 ay oldu hala hamiti sağ açık oynatıyorsun olmuyor iste olmuyor. sahada dizilişimiz de çok hatalı futbol falan oynamıyoruz

Artık işleyemeyen sistemi, sistemin çok kötü ve formsuz futbolcularını Sneijder gibi bir adama tercih etti. Bu hakikaten mantıken izahı olmayacak bir durum. Sneijder'in solda oynatılıp, üstelik 2.yarı çıkması ve yerine Amrabat'ın girmesini Einstein gelse açıklayamaz.

Umarım bu tarihi yanlışlarından geri döner.

Orta saha delik deşik oldu çift forvet oynayamıyor takım orta sahaya takviye beklerken hala forvet giriyor top tutamıyoruz ki forvet alınca iyice doldur boşalta dönüyoruz.

Abi Drogba gibi bir forvetin varsa tek forvet oynarsın çok rahat. Orta sahayı kalabalık tutarak oyunun hakimiyetini ele geçirdiğin ve topu ilerye taşıdığın sürece skor üretmede hiç bir sıkıntı yaşamayız.

Fatih Hoca nın en sevmediğim özelliği bir şeyde ısrar ettimi öyle sürdürüp gidiyor.

Hocam hakikaten şu anda bu avantajsız skorun sebebi sensin çift forvet çıktığın her maçta bu ve bunun gibi durumlarla karşı karşıya kalmaya mahkumuz.

kim nederse desin yaptıgı mudahaleler çok yerindeydi sol tarafımız çokmek üzereyken amrabat ile olsun az da olsa nefes aldı önemli ataklarını kesti amrabat orada schalkenin sneijder hazır değil hala ve bu normal hepimiz almadan önce biliyorduk bunu zamanla bunu giderdiğinde iyi bir sneijderi izleyeceğiz mesela drogba da hazır değil fakat olaganustu fizigi ile bunun üstesinden azda olsa gelebiliyor(tabiki adama pres yapamadı ve pozisyonlarda ileriye kosular yapamadı bunlar normal şimdilik)

sonra hamiti çıkardı eboueyi aldı bu mudahaleside yerindeydi sabri ön tarafa çıktı hem de eboue ile sag bolgemize enerji geldi sabriyi elestirenlere diyorum sabr daha ne yapsın amuda kalkıp mı oynasın adı sabrinho değil diye mi bunlar bir çok pozisyonumuz var atamadık sabri mi gidip atacak görevini yaptı umutu almasıda olumlu bir hareket yani schalkeye senden çekinmiyorum dedi ve umut(Portekiz macında da burada oynamıstı)

imparatora guveniyorum

not:millet iki transferle sampıyonluk bekliyor sampıyonlar liginde(onlara tatlı ruyalar diliyorum) barca bile bitmis denilen milana 2-0 yenildi ayrıca schalke alısıklar sampıyonlar ligine ve son 16 ya ama biz en son ne zaman gittik ordaki ilk 11 imizi sayın desem şöyle bir durup dusunursunuz ve anca 5-6 tanesini sayarsınız sonra google amcadan yardım alırsınız yani demek istedigim UÇMAYIN!!!

BİRLİK OLALIM!!!

bugün 52 bin çekirdekçi keşke 85 te degilde 60 ta filan cıkmaya baslasaydı stadtan sonucta daha az TRAFİGE takılırlardı kamera stadı bir gosteriyor yarısı ünlü ve tribunde herkes kafasına gore takılıyor.

inşallah turu atlarız zor değil ama kolayda degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt