Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Birazdan Rıza buraya damlar, 14 lüsündeki tüm mermileri F.Terimi eleştirenlere boşaltır, demedi demeyin. Unutmayın bir mermide namlu ağzında ;)

Bi gün Rıza yı sağlam kızdıracam :) Hoş o benim Fatih hoca hakkında kötü konuşmayacağımı bilir ama bir boş anına getiririm :)

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Sabri orta saha değil

Aman oyle seyler deme 40 kisi basina toplanip sen Fatih Terim'den iyi mi bileceksin gibi absurt yorumlar yapmaya baslar . Sanki Fatih Terim'in kararlari kanunmus ve tartisilamazmis gibi .

ders almayip ders vermeye devam ediyor hodja

adam resmen takıntılı ya :)

maci eliyle verdi

hele mukemmel oynayan sol acik sercan ortada ayhan kordinasyonunu bile

sercani forvete ayhani sol aciga alarak rezil etti

inanilmaz gercekten

sabriye falan girmiyorum bile

ilk kadro sacmalik

Kazım hayranlığını bırak hocam lütfen. Adam kötü oynuyor çıkarmıyorsun. Çek Sabri'yi sağa. Antep maçında Sabri arkasında Eboue yardırıyorlardı.

Hoca artık Kazım ve Riera'yı oynatma, Sabri sağ bekte yer bulamıyorsa bile, mevki forvet de olsa ona yer açma sevdasından kurtulmalı.

310604_10150331449441456_17900841455_8610730_1513971623_n.jpg

Olmuyor bu kadroya bu taktik hoca değiştir artık Kazım'mıs Riera'ymıs oynatma Sabri'yi orta sahaya koyma.

-------------Muslera----------------

Eboue ----Semih-----Ujfalusi-----Hakan

--Selçuk--------Melo---------Ayhan--

Kazım -------Elmander--------Engin

Şeklinde oynasak süper olacak .İnşallah bir daha şapkadan tavşan çıkarma gösteri izlemeyiz .

-------------Muslera----------------

Eboue ----Semih-----Ujfalusi-----Hakan

--Selçuk--------Melo---------Ayhan--

Kazım -------Elmander--------Engin

Şeklinde oynasak süper olacak .İnşallah bir daha şapkadan tavşan çıkarma gösteri izlemeyiz .

Şu kazım ı mutlaka yazmak mı lazım.

Israrla bu forumu takip edip kendisinden taktik aldığını söyleyen arkadaşın dedikleri doğruysa birazcık bizide iple.Allah aşkına hoca yakışmıyor sana hem kendini hem Sabri'yi hırpalıyorsun boş yere Ayhan Akman nekadar güzel güzel oynamış geçen hafta boy boy kapağı takmış kendini itin bir yerine sokan zibidi,çapulcu sözde taraftara neden onu oynatmazsında maceraya atarsın takımı boşyere.Sabri o bölgede oynamıyor olmuyor işte!!!!!!!

Geçen yıldan sonra oynattığın hırslı,mücadeleci futbol için sonsuz teşekkürler ama ortasahada oynayan bir Sabri ile ve nekadar çok koşsalarda mücadele etselerde bu kanatlarla olmuyor!!!!!

Takip ettiğin arkadaşdan vakit bulursan umarım benide dikkate alırsın Fatih Terim takıntısı olan ve egolarını senin adın üzerinden şişiren parazitlere bu imkanı birkezdaha sunmassın bugün ne deseler haklılar en büyük hata ve yanlış sendeydi.

Yenge Hanım ve Sizin bayramınızı kutlarım ellerinizden öperim.

Hocanın bu maçta tek kötü hamlesi ilk yarı Sabri'yi ortasahada oynatmasıydı. Onun dışında ikinci yarı yaptığı değişiklikler yerindeydi.

Şu kanatlara transfer yapmalıyız kanat odaklı oynamaya calısıyoruz bir tane bile düzgün kanat oyuncusu yok.

Kazım sanki oğlu , bu kadar sabrı eminim oğluna bile göstermez cok bos oyuncular var takımda hala bir türlü kurtulamadık üstüne yenisi eklendi.

Kazım,balta,riera,servet gitsin su adamlar artık. Doğru düzgün kanat oyuncuları ve orta saha'ya melo ve selcugun yanına bir adam ile tüm sorunlar çözülür(sol bek ve bir de kaliteli yabancı stoper).

Antep'in sol kanadı bizden iyi arkadas ya, ivan de souza (balta'dan) olcan (riera'dan) daha iyi ben utanıyorum bu duruma bir de riera 3 m € alıyor israf yahu.

Hocanın bu maçta tek kötü hamlesi ilk yarı Sabri'yi ortasahada oynatmasıydı. Onun dışında ikinci yarı yaptığı değişiklikler yerindeydi.

Hayati bir hata oldu malesef.Bile bile lades dedi.Melo ve Selcuk yanına bir dinamo olarak kullanmak istiyor onu diğer 2 isim rahatlatmak için.Bir Okan Buruk yaratmak istiyor ama olmuyor.Bunun dışında oynattığı futbolu çok beğeniyorum ve sonsuz destek veriryorum kendisine maç 0-0 değil 6-2 de bitebilirdi.

sabri ısrarından dönmeli.galatasaray takım kaptanına sövmek ağırıma gidiyor.

bu riera konusunda düşünülmeli. ben bu adamı ancak şu oyunuyla yedekte tutarım. begenmedigimiz ayhan bile bu adamı gördükten sonra gözüme iyi geldi. gerci adam gögsüyle asist yaptı hakkınıda yememek gerek. kazımın tek yaptıgı şey ayhana attıgı o otptu zaten. bizim kanatlar adam gecme özürlü. bana kalsa engin baytarı trabzondaki gibi sol acık oynatırım. hamiti sag acıga alırım. forvetede elmanderin önüne podolskiyi alırım. şu rierayı gördükten sonra culioya üzüldüm yahu. zaten gitmesini istemiyordum. fatih hoca lüten 45 dakkayı boşa harcama.

Takimin fizik gücünü üst düzeye getirdi.Herkez 90dkk´a kosiyor,ediyor,cabaliyor.

Takima son 2-3 senede eksik olan Ruh´u geri getirdi.

Ama oyuncu kullanma konusunda daha cok hatalari var.Selcuk gibi oyunu kurabilen oyuncu sirf ara paslari var diye Forvet arkasi oynatmak.Sercani hizli oldugu icin kanatlarda joker olarak kullanmak.Sabriyi nedense heryerde oynatmak vs...

Takimin fizik gücünü üst düzeye getirdi.Herkez 90dkk´a kosiyor,ediyor,cabaliyor.

Takima son 2-3 senede eksik olan Ruh´u geri getirdi.

Ama oyuncu kullanma konusunda daha cok hatalari var.Selcuk gibi oyunu kurabilen oyuncu sirf ara paslari var diye Forvet arkasi oynatmak.Sercani hizli oldugu icin kanatlarda joker olarak kullanmak.Sabriyi nedense heryerde oynatmak vs...
İmzalıyorum

[video=youtube;XxQt2rMT9Xw]https://www.youtube.com/watch?v=XxQt2rMT9Xw[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt