Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

oyuncu degisikliklerini dogru yapiyor. cok sevmeme ragmen hagi oyuncu degisikligi yaptiginda resmen basim agriyordu.

Bugün ki maçta Hagi reyis başımızda olsaydı, Muslera-Ufuk ve Çağlar-Hakan Balta değişikliği yapardı sanki. :ka21:

Bugün ki maçta Hagi reyis başımızda olsaydı, Muslera-Ufuk ve Çağlar-Hakan Balta değişikliği yapardı sanki. :ka21:

hagi baskani elestirme kotami bu haftalik doldurdum kardesim ustteki mesajimla ne yazikki

devre arasında çocuklara dedim kahvede sabrinin çıkıp rieranın girmesi lazım felan bunlar mg fm mi oynuyon abi dediler 15 dk sonra bunlara melonun gol sevincini yaptım hoca sayesinde teşekkürler :tiphat:

[video=youtube;lBOnIyukswY]https://www.youtube.com/watch?v=lBOnIyukswY[/video]

İMPARATOR bugünkü maçta tam anlamıyla Teknik Direktörlük dersi verdi.Helal olsun sana İMPARATOR.Allah seni başımızdan eksik etmesin.Uzun yıllar kal bizimle.İyi günde kötü günde!

Bir Fenerbahçeli bir Fatih Terim'e sahip olsaydı,bir Kocaman'dan daha kocaman sahiplenirdi.

Fakat görüyorum ki egoların tavan yaptığı bir taraftar profili oluşmuş bizde ve markacılık üst düzeyde, Türk markası beğenmiyorlar.

Fatih Terim değerdir,değerlerimize sahip çıkalım.

fatih terim bu macın yıldızıdır. tek başına döndürdü macı nerdeyse. ama hocamızda gerekli ölcütlerde eleştirilebilir. bu ayıp degil.

bugun mac sonu basin toplantisinda morali epey iyidi hocanin, saka maka da yapiyordu ...

bu mac iyi oldu herkes icin

2-4 geriden gelip kazanmak cok iyi oldu, cok iyi geldi

Nazar değdirecekler İMPARATORR..!!!!

kendisini hic sevmem, ama müthis saygi duyarim. Bugünkü dogru hamleleriyle saygim bi kat daha artti.

neden böyle bir insana böyle bir Galatasaraylıya insan saygı duymaz sevmez anlamıyorum.

rijkaardı hagiyi geretsi bülenti ünderi skibbeyi lucescu yu

aralarında sevmediğim tek insan olmadı. aralarında saygı duymadığım tek insan olmadı. Galatasarayın futbol takımı patronu olan insanı nasıl sevmez insan nasıl saygı duymaz anlamakta güçlük çekiyorum. Amaç Galatasaray ise sen taraftar olarak benimsemez isen o adam nasıl takımı benimsesin.

Fatih Terim ismi ise bu saydığım isimlerden daha farklı benim için. Çünkü biliyoruz ki o yaşayan en iyi Galatasaraylıdan biri. Geçmişte yaptıkları ortada. Bu ülkede esamesi okunmayan şeyleri bu adam gerçekleştirdi. 3. dünya ülkesinin takımını dev ülkelerin dev takımlarıyla mücadele etmesini sağladı.

Şimdi Gelelim asıl meseleye.

Fatih Terim ne yaptı sizlere? Neden her fırsatta kusmaya çalışıyorsunuz ? Bakın bugün bile takım iyi giderken Fatih Terimi savunma ihtiyacı duyuyoruz. Yarın kötü gittiğinde işler ne yapacaksınız ?

Fatih Terime duyulan bu gizli kinin sebebi nedir anlatın bizde bilelim. konuşalım.

neden böyle bir insana böyle bir Galatasaraylıya insan saygı duymaz sevmez anlamıyorum.

rijkaardı hagiyi geretsi bülenti ünderi skibbeyi lucescu yu

aralarında sevmediğim tek insan olmadı. aralarında saygı duymadığım tek insan olmadı. Galatasarayın futbol takımı patronu olan insanı nasıl sevmez insan nasıl saygı duymaz anlamakta güçlük çekiyorum. Amaç Galatasaray ise sen taraftar olarak benimsemez isen o adam nasıl takımı benimsesin.

Fatih Terim ismi ise bu saydığım isimlerden daha farklı benim için. Çünkü biliyoruz ki o yaşayan en iyi Galatasaraylıdan biri. Geçmişte yaptıkları ortada. Bu ülkede esamesi okunmayan şeyleri bu adam gerçekleştirdi. 3. dünya ülkesinin takımını dev ülkelerin dev takımlarıyla mücadele etmesini sağladı.

Şimdi Gelelim asıl meseleye.

Fatih Terim ne yaptı sizlere? Neden her fırsatta kusmaya çalışıyorsunuz ? Bakın bugün bile takım iyi giderken Fatih Terimi savunma ihtiyacı duyuyoruz. Yarın kötü gittiğinde işler ne yapacaksınız ?

Fatih Terime duyulan bu gizli kinin sebebi nedir anlatın bizde bilelim. konuşalım.

sevgi ve saygi ayri seyler. Saygi duydugun bir insani sevmek zorunda degilsin, ki önceki mesajimda belirttigim gibi, kendisini hic sevmem ayrica sevmek zorunda da degilim, ama müthis saygim var, ve bu saygi bugünkü performansiyla bir kat daha artti.

bunda anlasilmayacak ne var?

sevgi ve saygi ayri seyler. Saygi duydugun bir insani sevmek zorunda degilsin, ki önceki mesajimda belirttigim gibi, kendisini hic sevmem ayrica sevmek zorunda da degilim, ama müthis saygim var, ve bu saygi bugünkü performansiyla bir kat daha artti.

bunda anlasilmayacak ne var?

bende soruyorum neden sevmiyorsun diye? zor bir soru olduğunu zannetmiyorum.

yani aslında genel olarak söylüyorum. sadece bu soru sana değil yanlış anlama sevgili renkdaşım. sevmediğini belirten bir çok kişi var.

ben açıkçası merak ediyorum neden sevmiyorsunuz

bende soruyorum neden sevmiyorsun diye? zor bir soru olduğunu zannetmiyorum.

yani aslında genel olarak söylüyorum. sadece bu soru sana değil yanlış anlama sevgili renkdaşım. sevmediğini belirten bir çok kişi var.

ben açıkçası merak ediyorum neden sevmiyorsunuz

tavirlari, hareketleri, gecmiste her önüne gelene posta koymak istemesi hosuma gitmiyor. Örnek: Osman Tanburaci'yla olan husumeti, sakin yanlis anlamayin, Osmani savunmak degil derdim, ama orada kendisini o kadar kücük düsürdü ki Fatih Terim, hic yakistiramadim o küfürleri kendisine. Ben genel olarak böyle insanlari sevmem. Galatasaray'in Teknik Direktörü olmasa saygi da duymam, ama isin ucunda Galatasaray Aski var. Anlatabildim mi Mesut Kardes?

eyvallah sevgili renkdaşım anladık.

İmparatorun dünkü Uyarı Ötesi si :D

[video=youtube;67c6nhdb_-g]https://www.youtube.com/watch?v=67c6nhdb_-g[/video]

Sahaya çıkardığı ilk 11 hatalı idi ama

hoca sonrasında hatasını telafi etti bravo...

tavirlari, hareketleri, gecmiste her önüne gelene posta koymak istemesi hosuma gitmiyor. Örnek: Osman Tanburaci'yla olan husumeti, sakin yanlis anlamayin, Osmani savunmak degil derdim, ama orada kendisini o kadar kücük düsürdü ki Fatih Terim, hic yakistiramadim o küfürleri kendisine. Ben genel olarak böyle insanlari sevmem. Galatasaray'in Teknik Direktörü olmasa saygi da duymam, ama isin ucunda Galatasaray Aski var. Anlatabildim mi Mesut Kardes?

Ben yine anlamadım, anlamayacağım da. Bu yaşıma geldim, Galatasaray ve milli takım ile ne kadar sevindiysem hepsinde onun payı var. UEFA kupası, 4 sene üst üste şampiyonluk, Avrupa 3.lüğü, milli takımı ilk kez hem de 5. torbadan Avrupa Şampiyonası'na sokması, Akdeniz Oyunları ile ülke futboluna kazandırdığı takımın sonrasında Dünya 3.lüğüne kadar gitmesi.

Basına karşı yaptıkları doğrudur, yanlıştır. İmparator tepki gösterdiyse boş yere de göstermemiştir bundan eminim. Bu kaypak basına karşı ne yaptığı çok da umrumda değil aslında, hak ediyorlar zira. Rijkaard gibi zayıf hocalar takımımızı yönettiklerinde ne kadar üstümüze geldiklerini cümle alem biliyor. Şimdi ise yemiyor tabii ki :)

Konu Galatasaray ise gerisi teferruattır diyen böyle büyük bir Galatasaraylı'yı bir Galatasaray taraftarı nasıl sevmez anlamak mümkün değil, cidden üzülüyorum böyle taraftarları gördükçe. Vefa önemli bir kavram.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt