Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam seninde bu olaylara kükreme vaktin geldi.Futbol idaresi bir yana,artık biraz bu görevin vakti geldi.

Hocam zaman kaybetmeden önce kendini ardından takımı toplaman lazım.. Kurt puslu havayı sever ve hiç şüphem yok Norveç deplasmanından önceki Fatih Hoca bu 2 maçı tereyağından kıl çeker gibi alıp kupayı kaldırır.

Fatih hoca başımızda olmasaydı bugünleri göremezdik.Bu kadar iyi futbol oynayamazdık.Kendisi çok büyük hoca kabul ediyorum her zaman.Ama Terim bana mantıklı bi şekilde Engini çıkarıp Sabriyi neden oyuna aldıgını açıklayamaz.Engin kalsa veya Sabri girse skor değişir değişmez gol yeriz orasında değilim.Sabri neden oyuna girdi,sahada ne yaptı.Engin kalsaydı daha mı kötü olacaktı bunları Terim ah bana mantıklı bi şekilde açıklasa keşke.Takık oldugum konu tabiki Sabri.O bu forma altında oynadıkça ben utanıyorum fanatik holigan bi Galatasaray aşıgı olarak.

emre ve necati'yi dinlendirmesi lazım fatih hocanın rotasyonsuzda biyere kadar bu form düşüklükleri normal..

Hoca seviyorum seni elestiri yapmiyacagim ama bi konuda kizdim dun, Melo cikmamaliydi.. bence 90 dakika Selcukla beraber sahada kalmasi gerekn iki oyuncudan biri Melodur.

Hocam seni çok seviyor ve başarılı buluyorum, fakat görünen o ki forvetler pres yapmaktan başka bir işe yaramamaya başladı. 4-4-2 yi biraz gevşetip 4-4-1-1 e dön.İlerde elmander press yapıp top indirsin arkasında riera yada engin oynasın.Böyle daha fazla gol bulmma şansımız olur.Kanatlarıda emre ve Aydını koy.Baktın olmuyor ikinci yarı necati ve baroşu aynı anda sokarsın.

Fakat takım ruhu ve kimliğine zarar vermemek adına bazı oyuncularına olan güvenini hissettirmene saygı duyuyorum.Fakat finallerde bu forvet hattı ve kanatlar ile 4-4-2 iflas edecek gibi duruyor.

Seni seviyor ve her şekilde başarılı buluyorum.Saygılarımla.

Hocam seni çok seviyor ve başarılı buluyorum, fakat görünen o ki forvetler pres yapmaktan başka bir işe yaramamaya başladı. 4-4-2 yi biraz gevşetip 4-4-1-1 e dön.İlerde elmander press yapıp top indirsin arkasında riera yada engin oynasın.Böyle daha fazla gol bulmma şansımız olur.Kanatlarıda emre ve Aydını koy.Baktın olmuyor ikinci yarı necati ve baroşu aynı anda sokarsın.

Fakat takım ruhu ve kimliğine zarar vermemek adına bazı oyuncularına olan güvenini hissettirmene saygı duyuyorum.Fakat finallerde bu forvet hattı ve kanatlar ile 4-4-2 iflas edecek gibi duruyor.

Seni seviyor ve her şekilde başarılı buluyorum.Saygılarımla.

aman diyeyim.. 3-5-2 oynariz ama tek forvete hic bizaman donmemeliyiz..

3 - 5 -2 de soyle olur..

--------Elmander-Necati-------------

--------------Engin------------------

Riera-----Melo-----Selcuk-------Eboue

------Hakan Balta - Urfali - Semih-----

-------------Muslera-----------------

Allahım güldür hocamızın yüzünü.

Şampiyonluğu hepimizden çok hakeden adam

ne hak edecek la? sikecilere sorarsan sene basindan anlasilmis, fatih hocaya sampiyonluk sozu verilmis yoksa Fatih Terim bu takimin basina gelmezmismis de mis mis.. ne ezik bi taraftar toplumu bunlar ya, gun gectikce tiksiniyorum..

Allahtan babam felan fanatik degil, yoksa cok kavga ederdim.. yada esim..

Bu sene tek hatası oldu oda arenadaki fener maçında 1-1 den sonra baroşu oyuna sokması ve defansa fazla önem vermemesiydi. o maçta beraberlik bile yetiyordu beraber kalsaydık yarınki maçta biz 1 puan dahi alsak fener trabzonu yense bile şampiyon olucaktık.

[video=youtube;NrW58JNn02g]https://www.youtube.com/watch?v=NrW58JNn02g&feature=youtu.be[/video]

:)

383454_301108009967382_186999181378266_649612_800553190_n.jpg

Umarım oyuncu değişiklikleri senin talimatlarınla yapılmamıştır hocam.

hersey iyi giderken savunmasi olmayan Riera ile kepazet Sabri'yi oyuna alman cok yanlisti hocam..

Aydin ile Necati girmeliydi.

Forumdaki birçok başlığı okudum. Aslında Riera'nın, Baros'un oynatılmasını, Necati'nin yedek kalmasını taraftar şiddetle istemiş.

Valla kimse alinmasin gucenmesin

78. dakikadan sonra taktigimiz 4 6 0 idi herkes fark etmistir...

Adamlar 3 forvetle biz 0 forvetle...

Elmander ve baros neden ikiside ayni anda olmaz sahada? Veya olmazlar ama yerlerine niye forvet yok? İleride top tutacak adam kalmadi bjk geldi de geldi... Resmen biz davet ettik gelin gol atin diye...

Haftaya nasil oynayacaz? Yine 4 6 0 mi? Nasilsa beraberlik yetiyor 6 4 0 olarak cikalim daha garanti olur...

Arenadaki playoff maclarini kazanmayi beceremedik...

Mahalle takimi olan trabzonu yenemedik ...

Zaten orda bitti hersey...

Butun fixtur duzmeceydi de fener ve trabzon maclarinda ne anormallik vardi? Hadi fener maci sans yoktu, trabzon macinda futbol yoktu ortada...

Bu 5 gunde FT takim nasil hazirlar irdaki ortama, nasil motive eder Allah bilir...

Siradan bir derby degil resmen sampiyonluk maci oynayacaz ve kaybetmez isek sampitonuz...

Galiba Alex sezonu kapatmis, sow zaten yok ve bence gokhan gonul de oynamayacak sedye ile cikti macta...

12 sene falan hikaye, yenmemiz sarttir sart!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt