Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

başarısız bile olsak alex ferguson gibi senelerce fatih hocayla yola devam etmeliyiz. yeri gelir şampiyon oluruz yeri gelir ligi cok kötü bitiririz ama fatih hoca cok uzun yıllar kalmalı.

İlk geldiği andan itibaren yollarımız hiç ayrılmasaydı da 15-20 seneyi görseydik keşke.Büyüksün İmparator:tiphat:

Senin hocamız olmandan dün akşam ki basın toplantısında bir kez daha gururlandım hocam,gözlerim doldu sen konuşurken..

Helal olsun..

B_c7742ea6ddf872907f4bd08fbcc5e820.jpg

B_3ba35a47ee9a5a2c7b4a57c2d7e8f51b.jpg

İlk geldiği andan itibaren yollarımız hiç ayrılmasaydı da 15-20 seneyi görseydik keşke.Büyüksün İmparator:tiphat:

Bu düşünceye katılmıyorum, yaşadığı yurtdışı tecrübesi, milli takımdaki başarılar ve başarısızlıklar birçok şey kattı Fatih Hoca'ya.

Eski kibir ve egosundan kurtulmuş, daha bir akil adam havasında, en verimli zamanlarını yaşayacaktır.

hocamızla paşa maçı sonrası bir kez daha gurur duydum türkiyede eşi benzeri yok

Bu düşünceye katılmıyorum, yaşadığı yurtdışı tecrübesi, milli takımdaki başarılar ve başarısızlıklar birçok şey kattı Fatih Hoca'ya.

Eski kibir ve egosundan kurtulmuş, daha bir akil adam havasında, en verimli zamanlarını yaşayacaktır.

O ego olayı da şişirilmiş medya uydurması aslında.. Bi kaç kere medyayı fırçaladı diye adamı egolu yaptılar. Şu adamın Türk futboluna kattığının %1'ini katamayanlar laf söyleyince dayanmak haliyle imkansız oluyor.

O ego olayı da şişirilmiş medya uydurması aslında.. Bi kaç kere medyayı fırçaladı diye adamı egolu yaptılar. Şu adamın Türk futboluna kattığının %1'ini katamayanlar laf söyleyince dayanmak haliyle imkansız oluyor.

Ego derken aslında kötü birşeyi kastetmiyorum. Hayatta büyük başarılar kazanan hemen her kimse, hele de bu kadar lider özelliklere sahip birisiyse, yüksek egoya sahip olur.

Yaşı ilerleyip, görgüsü, bilgisi artınca bu ego yerini salt mantığa, azme ve alçak gönüllülüğe bırakır. Yani hiç halt becermeden yüksek ego sahibi olanlarla, Terim'in durumu muhakkak çok farklı.

Türkiye'de futbolu bilen 3 teknik adamdan biridir(Şenol Güneş,Mustafa Denizli).Ama doğru futbolu oynatmayı başaran tek teknik adamdır.En büyük avantajıysa insanlığı,duruşu,kimliği,liderliği ve Türk oluşudur. Bu takımı Terim dışında kimse bu kadar çabuk toparlayamazdı. Galatasaray bu sene de bekleneni verirse artık Terim en büyük efsanedir benim için.

Yapma hocam. Melo çıkmamalıydı. Melo çıktı, takım takım olmaktan çıktı. Hamit daha ilk yarı kenara alınsaydı 3 puan garanti cebimizde olurdu bjk maçında. Üzme bizi hocam.

Hocam, Melo'nun yedeği yok, olmadığında göbek yumuşuyor, ne Engin ne Emre ne Yekta savunma anlamında Melo gibi sert değil.

bir günde kral olmadık

bir günde tahttan inmeyiz

imparator fatih terim

ölene kadar seninleyiz

hocam gözünü seveyim şu takıma basit gol yememeyi öğret. yazık olacak bunca transfere, bunca top hakimiyetine, bunca girilen pozisyonlara

sakin olmalı takımla çok oynamamalı. ilerleyen haftalarda 11 i oturtup öyle müdahale etmeli.

Duran toplar yan toplar zayıf hocam. Ujfa, Dany yan toplarda hava toplarında pek iyi değil, allahtan Melo kaldı da biraz boyumuz uzadı.

Hocam Kaka'ya çileğe gerek yok, melo'nun yedeği, sol bek yedeği lazım. Bir de Necati yerine Zarate gelebilir misal...

geçen sene duran topda sektirmeyen takıma bu sene ne olduda bi acemilik var anlayamadım doğrusu bir adam paylaşımı sıkıntısımı vvardır nedir yani

fener-kasımpaşa-bjk inanılır gibi değil üçündende aynı golleri yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt