Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih Terim de şaşırmış o zaman, kusura bakmasın kimse. Oyun olarak çok sıkıntımız var.

Yapma hocam 60.dakikadan sonra sadece idare ettik.Ne iyisi? Bir ayar ver şu takıma.

Hocanın yaptıgı degisikliklerden sonra takım iyi oynadı. Doğru söylüyor hoca. Neye sitem ediyorsunuz anlamiyorum ki :)

Hocaya güvenim vardı ama şu konuşmayı dinledikten sonra güvenim biraz sarsıldı.

Fatih hocanın bu oyundan sonra oyuncuları haşlaması gerekirdi. Kükremesi gerekirdi. "Yenilsek dahi gurur duyacaksınız" sözünü 3 maçtır askıya aldı.

Rezalet bir açıklama.İyi top oynamaktan anladığı amaçsızca hücum mu?1-0 ı bulmuşsun işte oyunu soğut,al 3 puanı.Nefret ettim bugün o iğrenç 10 kişi hücum oyun anlayışından.10-0-0 oynayalım,böyle oynamayalım bir daha razıyım.

"Oyun olarak bi sıkıntımız yok, stattakilerin futboldan zevk aldığını düşünüyorum"

"Eskişehirin 38 de mi 39 da mı ilk şutu, Eskişehir iyi oynamadı,pozisyona giremedi" falan filan

Statdakiler bir ara uyukladılar la, golden sonra kendilerine geldiler. Nasıl zevk almak bu :D

Fatih hocanın silkinip kendine gelmesi lazım artık...

Kötü oynuyoruz reis,istersek 5-6 pozisyona girelim maç başına, atamayalım yine iyi futbol oynuyor anlamına gelmez bu,gerçekten kötü paslaşıyoruz,pas çalıştır şu takıma tak-tak-tak paslı güzel futbol izlemek istiyoruz reis.

Hocam 96-00 sezonlarinda ben 11-15 yaslarindaydim ozamanlar mac sonlari maratona konusurdunuz 2-0 yensek bile iyi oynamadik daha iyi olmamiz gerekiyor derdin hep..hatta diyarbakir kupa macindan sonra bile bunu diyordunuz.. yani uefa kupasini almadan 1 hafta öncesinde

bumudur senin iyi futbolun hocam yapma etme, kendini kandirma yine egona yenilme hocam..

Felaket tellalları türedi yine,son dakika o golü yemesek hepsi imparator büyüksün pozisyon bile vermeden yendik diyeceklerdi.

adamlar 10 kisi defans yapti tabii pozisyon vermezsin.sonra gördük

cluj maclarini alamayalim görürsün felaketi

Biz farklı maçı mı izledik hocam bari sen yapma :o

Bugün istersek 10-0 yenelim farketmez, Cris'i oynatarak kendi sonunu hazırlıyosun hocam.. Şu defans blokuyla oynaıyp durma Allah aşkına artık, sabit bi düzen de gidelim.

Gaz vermesi daha kolay diye takimi superlig oyunculariyla doldurdun hocam ama kendi sonunu hazirladiginin farkina yeni variyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt