Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Iyi forumlar kardes

Taraftar balık hafızalı oldukça, örneğin 2. defa kovulan bir Terim'in bir kaç yıl sonra 4. gelişi hepsinden muhteşem olur.

4-4-2 bizi bozar; 4-5-1, 4-3-3, 4-1-4-1, 3-5-2 bize uyar!

4-3-3 idi

imparator işleri yoluna koyuyor ayrıca takımda eski umursamazlık yok bir sorumluluk ve sevgi bağı var. yenge ve merve ablamızda bugun şereflendirdi stadımızı. büyük adam valla çok seviyorum imparatoru :D

ister 4-3-3 diyin, ister 4-1-4-1 diyin ister 4-5-1 diyin aynı hepsi.

İmparator büyüksün. Tek sevmediğim şey bu üçüncü döneminde Kazım ısrarı. Sonuna kadar arkandayım.

Kalli: Futbolu 4-2-3-1 'den 4-3-1-2 'den, 4-4-2 'den ibaret sananlar gitsin süpürge satsın.

Birebir Kalli 'nin sözüdür bu. Tam seni anlatmış Fifacı 4-1-3-1-1.

Sabit bir formasyonda takıntılı olmakla mı sucluyosun simdide beni? Onu gidip elindeki futbolcu toplulugunun hangi sistemde daha verimli olabileceginden habersiz olan ve 4-3-3'te takıntılı kalan Rijkaard'a anlat bana degil.

Sabit bir formasyonda takıntılı olmakla mı sucluyosun simdide beni? Onu gidip elindeki futbolcu toplulugunun hangi sistemde daha verimli olabileceginden habersiz olan ve 4-3-3'te takıntılı kalan Rijkaard'a anlat bana degil.

Suçlamıyoum çünkü öylesin. Rijkaard 'ın eşşekliği işte senin gibi bir futbol defası dinlememiş.

o diilde ali turan reisler ali turan

Fr ye verdigimiz kadronun en onemli ismi:)

seyrettinizmi penaltiyi:)

İmparatore!:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt