Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Futbol Teknik İdari Sportif Direktör

Terim'in öncelikliğine göre futbolcu oynatma kriterleri:

1. Kriter: Benim Transferim yabancı ünlü olmalı: Riera, Eboue gibi

2. Kriter: Benim kankam, benim keşfim olmalı, kötü olsa da önemli değil: Servet, Gökhan, Kazım

3. Kriter: Kesinlikle başka hocanın aldırdığı futbolcu olmamalı, iyi ve faydalı olsada: Pino, Culio

4. Kriter: Ben TD isem bu takımda genç yetenekli futbolcu oynatmam, veya anadolu'ya sürer veya yedekte süründürürüm: Emre Çolak ve diğer sürünen ve süründürülen yetenekli gençler.

5. Kriter: Yerli ve yetenekli ise, favorim olan yabancıların sakatlık ve ceza durumu olursa belki oynama ihtimalleri olabilir: Yekta, Sercan

forumun öncelikliğine göre yorumcu olma kriterleri:

1-yorumcunun her turlu sacma yoruma saygi duyabilmesi gerekir.

2-yorum yapan kisinin yazarken dusunmesi gerekir.

sana saygi duyuyoruz.

hoca tamam iyi hoşsun ama statta azmı bagırdık rierayı cıkar diye. mac 1-0 olmuş artık bursa risk alıyor. sokucan hemen sercan veya barosu. riera ve elmanderle kontraatak yapamayız. elmanderi cıkmasın tabi. elmander cok yararlı bir oyuncu

ya benim anlamadigim tek şey var

gec kalmasini vs i geçtim

bu FT ile Eboue hiç konusmuo mu

eboue demio mu yani hocam ben bekte daha iyiyim kanatlarda oldugumdan, bari savunma zaafi hucum eksikligi olan sabri kanatta oynasin, ben beke geciyim de en azindan savunmada zaaf vermem cinsinden falan konusmuyorlar mi bu insanlar?

ya da ne bilyim ben sol acik oynayamam falan

Bu arada cok merak ediyorum H.Şaş Sercana neler dedi soyunma odasinda topu kornere attiktan sonra :D

eboue demio mu yani hocam ben bekte daha iyiyim kanatlarda oldugumdan, bari savunma zaafi hucum eksikligi olan sabri kanatta oynasin, ben beke geciyim de en azindan savunmada zaaf vermem cinsinden falan konusmuyorlar mi bu insanlar?

Bu arada cok merak ediyorum H.Şaş Sercana neler dedi soyunma odasinda topu kornere attiktan sonra :D

Sen Fatih hocanın ingilizcesini unutmussun. Dediğin gibi konuşmalar geçse bile yanlış anlamalar kaçınılmaz olur, Eboue'nin kafasi iyice karisir.

hoca tamam iyi hoşsun ama statta azmı bagırdık rierayı cıkar diye. mac 1-0 olmuş artık bursa risk alıyor. sokucan hemen sercan veya barosu. riera ve elmanderle kontraatak yapamayız. elmanderi cıkmasın tabi. elmander cok yararlı bir oyuncu

Elmander'le de kontratak imkansız çok yavaş. Riera kesinlikle Baros veya Sercan'la beraber oynamalı. 442 sisteminde sol kanatta Riera, forvette Elmander+Baros/Sercan olsa Riera çok daha faydalı olur. Elmander Riera'ya akıllıca pas atma olanağı tanımıyor, mesela dün Baros'un golde yaptığı çapraz koşuyu Elmander yapmazdı. Elmander ile Riera tam birbirine zıt adamlar.

bence konu başlığı

İmparator Fatih Terim olmalı diğer sıfatları çöpe atın.

millet burada kim hakkında ne yazdığına daha dikkat eder belki.

Kazim disinda sag acigimiz olmadigi icin olabilir mi mesela? Sercan´i koysa niye bu dengesizi koydun oraya diyecektiniz. Fatih Terim de daha dengeli bir oyuncu tercih etti. Savunma yönü olan bir futbolcu tercih etti. Farkli oyuncumuz olsa kadroda eminim ki onu tercih ederdi. Bende memnun degilim Eboue´nin orda oynatilmasindan. Ama elimiz mahkum. Oyuncu yok

benim Fatih Hocaya kızdığım tek konu çift forvet oynatmaması..bakın ne zaman Elmander Sercan ikilisi oynasa takım çoşmaya başlıyor..birbirleriyle uyumları güzel..kaç maç kurtardılar..ama bakıyorsun gelecek hafta inadına 4-1-4-1..Ben bu hafta Engin ve Kazım'ın sakatlanmalarına çok sevindim Forvette Baros-Elmander ikilisinin oynayıp rakip savunmayı ne hale getireceklerini merak ediyorum..belki hocanın kafasına tak eder..

benim Fatih Hocaya kızdığım tek konu çift forvet oynatmaması..bakın ne zaman Elmander Sercan ikilisi oynasa takım çoşmaya başlıyor..birbirleriyle uyumları güzel..kaç maç kurtardılar..ama bakıyorsun gelecek hafta inadına 4-1-4-1..Ben bu hafta Engin ve Kazım'ın sakatlanmalarına çok sevindim Forvette Baros-Elmander ikilisinin oynayıp rakip savunmayı ne hale getireceklerini merak ediyorum..belki hocanın kafasına tak eder..

kesinlikle katılıyorum.Bu takımın 4-4-2 şablonunda çok daha iyi ataklar yapıcağına inanıyorum.

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Diger takimlar bizden korkmaya basladilar.

Tesekkurler Imparator Fatih Terim.

bence konu başlığı

İmparator Fatih Terim olmalı diğer sıfatları çöpe atın.

millet burada kim hakkında ne yazdığına daha dikkat eder belki.

Bu avatarındaki insana haksızlık olmaz mı? Biri kral diğeri imparator! Biri Roma İmparatoru Sezar, diğeri Venedik kralı.

Abartmaya gerek yok!

Rijkaard konusunda bir iki üç arkadaşla beraber tek başına gerçekleri savundum. 10- 20 kişi başımıza üşüştü her zaman. Hiçbir zaman hakaret etmediğim halde çoğu defa forumdan atıldım. Rijkaard konusunda önceden yazdıklarımın hepsini forumdakiler daha sonradan kendileri kabul etti. Şimdi aynı şey Terim konusunda yaşanıyor. Sadece eleştirdiğim için yine onlarca kişi etrafımı sarıyor, mert olmayan bir şekilde saldırıyor. Forumlardaki eleştiriler olmasa Terim bazı düzeltmelere gitmeyecekti, takım düzelmeycekti. Başka İBBspor faciaları yaşayacaktık.

Ujfalusi'nin stopere alınması -ok

Riera'nın kenara çekilmesi - daha yapılmadı!

Eboue'nin yerinde oynatılması, oradada iyi olmazsa yedeğe çekilmesi -daha yapılmadı!

Servet'in yedeğe çekilmesi- sakatlanmasaydı oynamaya devam edecekti!

Gençlere şans verilmesi- hala yapılmıyor!

Fırtına estiren Elmander-Sercan ikilisnin oynatılması- hala yapılmıyor!

4-2-2 ye dönüş ve ikili forvet hala yapılmıyor

bunlardan sadece bazıları

Bunlar sadece benim görüşüm değil, burada birçok aklıselim taraftarın ortak görüşü, ama bazı hoca fedaileri hala Terim'i eleştirenlere saldırmaya devam ediyor. Takım şu anda daha iyi durumdaysa, bu bazı mantıklı taraftarların öngörüşleri ile iyi hale gelmiştir, bunu kimse unutmasın. Hocalar bazı gerçekleri kenardan göremiyorlar maalesef.

Rijkaard konusunda bir iki üç arkadaşla beraber tek başına gerçekleri savundum. 10- 20 kişi başımıza üşüştü her zaman. Hiçbir zaman hakaret etmediğim halde çoğu defa forumdan atıldım. Rijkaard konusunda önceden yazdıklarımın hepsini forumdakiler daha sonradan kendileri kabul etti. Şimdi aynı şey Terim konusunda yaşanıyor. Sadece eleştirdiğim için yine onlarca kişi etrafımı sarıyor, mert olmayan bir şekilde saldırıyor. Forumlardaki eleştiriler olmasa Terim bazı düzeltmelere gitmeyecekti, takım düzelmeycekti. Başka İBBspor faciaları yaşayacaktık.

Ujfalusi'nin stopere alınması -ok

Riera'nın kenara çekilmesi - daha yapılmadı!

Eboue'nin yerinde oynatılması, oradada iyi olmazsa yedeğe çekilmesi -daha yapılmadı!

Servet'in yedeğe çekilmesi- sakatlanmasaydı oynamaya devam edecekti!

Gençlere şans verilmesi- hala yapılmıyor!

Fırtına estiren Elmander-Sercan ikilisnin oynatılması- hala yapılmıyor!

4-2-2 ye dönüş ve ikili forvet hala yapılmıyor

bunlardan sadece bazıları

Bunlar sadece benim görüşüm değil, burada birçok aklıselim taraftarın ortak görüşü, ama bazı hoca fedaileri hala Terim'i eleştirenlere saldırmaya devam ediyor. Takım şu anda daha iyi durumdaysa, bu bazı mantıklı taraftarların öngörüşleri ile iyi hale gelmiştir, bunu kimse unutmasın. Hocalar bazı gerçekleri kenardan göremiyorlar maalesef.

Bu cümleyi arkadaş ortamında espri olarak yapacağım tebrikler. :005:

İmparatoru da savunmaya gelmiyor. 4-3-3 oynayacaksak 6 haftadır tribünde maç izleyen Aydın neden 11 'de olur anlamıyorum...............

Çünkü 4-4-2 oynayacağız kazma. Riera'dan kötü olamaz zaten adam sıfıra sıfır yani oyun içinde var mı yok mu belli değil. Riera pasifiğinin yerine Aydın oynasa da pek gerilemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt