Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Aydın en azından pas falan atabiliyor lan. :)

Pardon Refik bu kadarını harbiden tahmin edemedim ama yaptı:o

Lan 1 kere de şu adamları yerinde oynat be adam.Ulan her gelen t.d kendi fantazileri uğruna şu takımı batırmak zorunda mı?

Aydını oynattı....evet yaptı bunu...

İmparatoru da savunmaya gelmiyor. 4-3-3 oynayacaksak 6 haftadır tribünde maç izleyen Aydın neden 11 'de olur anlamıyorum...............

İmparatoru da savunmaya gelmiyor. 4-3-3 oynayacaksak 6 haftadır tribünde maç izleyen Aydın neden 11 'de olur anlamıyorum...............İmparatoru da savunmaya gelmiyor. 4-3-3 oynayacaksak 6 haftadır tribünde maç izleyen Aydın neden 11 'de olur anlamıyorum...............İmparatoru da savunmaya gelmiyor. 4-3-3 oynayacaksak 6 haftadır tribünde maç izleyen Aydın neden 11 'de olur anlamıyorum...............İmparatoru da savunmaya gelmiyor. 4-3-3 oynayacaksak 6 haftadır tribünde maç izleyen Aydın neden 11 'de olur anlamıyorum...............

AYIP HOCAM AYIP !!!! :bansign::bansign::bansign::bansign::bansign:

biz niye forvet almadık hocam. müzmin sakat barosamı inandın. sakat olmasa bile artık semih gibi yedeklik bir adam olmuş baroş.

O değil de Aydın fena değildi yahu. Maçta 3 adamı beğendim; Melo, Ujfa, Aydın. Kafayı yiyorum herhal.

Lan 1 kere de şu adamları yerinde oynat be adam.Ulan her gelen t.d kendi fantazileri uğruna şu takımı batırmak zorunda mı?

Takımın battığı yok. Geçen sezon 105 yıllık tarihinin en kötü sezonunu geçirdi bu takım, gidişat iyi şu an.

Baros gercekten ilk 11 oynamayi haketmisti sonradan girdigi maclarda oyunun kaderini degistirerek. Ama Elmander'i kesmek de buyuk haksizlik olurdu. Elmander'i Riera'nin bolgesine cekerek ikisine birden sans tanimis oldu . Takim icindeki adalet terazisini dengede tutabilmek adina daha iyi bir hamle yapilamazdi bence yoksa iki oyuncudan biri haksizliga ugradigini hissetmis olacakti.

Bence bir teknik direktor olarak cok dogru bir hamleydi bu. Tutmadi orasi ayri ama takimda kimseye haksizlik yapilmayacaginin da saglam bir sinyali oldu. Gelecek adina umut verici.

nope

chuck testa

bu maç sonrası verilebilecek ön güzel röportajı verdi az önce.

:)

-Terim iki takım oyuncularını da tebrik etti

-Lider olmayı isterdik ama olmadı, çok enteresan bi gece yaşadık, Antep'i kutluyorum

-"Sinirliydiniz" sorusuna, bunlara rağmen put gibi mi dursaydım, oyuncularımız eksiliyor, mağlup oluyoruz, her insan gibi ben de tepki veriyorum.

-Söylenecek çok şey yok, bazen çok şey söylenmesi gerekir ama sessiz kalmak en iyi cevaptır. Anlayanlar için tabi ki!

en güzel yeri de şuydu:

muhabir bayan (ismini bilmiyorum maalesef): vıdı vıdı sizi gergin bulduk vıdı vıdı

fatih terim: bu maça rağmen beni gergin mi buldunuz?! ironi mode on

muhabir bayan: o.O'

en güzel yeri de şuydu:

muhabir bayan (ismini bilmiyorum maalesef): vıdı vıdı sizi gergin bulduk vıdı vıdı

fatih terim: bu maça rağmen beni gergin mi buldunuz?! ironi mode on

muhabir bayan: o.O'

Pınar Argun'du spiker. O da sağlam Galatasaraylıdır. Ama malum digiturk'den . İmparatorun gazabına ugradı.

Ya canlı yayında bassana küfürü İmparator sen bu değilsin !!!!!!

Eboue ve Riera ısrarından vazgeçmeli.9 kişi oynamak zorundamıyız her maç?

Keşke Pino'yu göndermeseydin be hocam.

Attığı şutlarla bile heyecan yaşıyorduk sol kanattan.

Umarım devre arası gerekli takviye/ler yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt