Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam, kadroyu görünce beni korkuttun ama bir bildiği vardır dedim. Helal olsun. :D

Futbolculardaki motivasyon ve istek son haddindeydi. Fatih Terim yıkımdan sonra bunu başarabilecek tek adamdı ve şu an tanıklık ediyoruz.

İnandım hocaya, hep beraber kolkola :)

imparatorum farkını gösterdin .. hangi adam bu kenetlenmeyi başarabilirdi ? oyuncuların bu kadar takımı sahiplenmesini ??

güncelliğin , çalışkanlıgın , ruhun , kişiligin .. ne diyim ki ? büyüksün ..

Ben Galatasaraylı Fatihim.

ulan ne zaman hatırlasam duygulanıyorum. Bir Galatasaraylı başka ne ister ki Floryanın patronun tıpkı kendisi gibi Galatasaraylılık ruhunu maneviyatını duygularını coşkularını taşıdığını bilmesinden başka.

beyler adam olun adam. Fatih Terime 3-5-2 yüzünden salya akıtarak saldırmayın. o veya bu isimden dolayı saldırmayın. İmparator ne yapıyorsa Galatasarayın menfaatleri için yapıyordur.

işte böyle hocam cesaretli ol. 2 forvetle ve emre colakla başlaman sana macxı kazandırdı. tebrik ederim.

Tebrik ederim hocam yavas yavas mertanıda hazırla 3 olsun bizim olsun:)

Sürekli fatih terimi eleştiren biri olaraktan bugün :tiphat:

Bu sene ki kazanımlar;

1.Öz güven

2.Kazanma alışkanlığı

3.Defansif kurgu

4.Elmander,melo,selçuk inan,ujfalusi,eboue,muslera,engin

5.Semih Kaya,Mertan ve Emre Çolak

Bakın şu çok önemli!!!

Geçen seneki hocalar lig bizim için bittiğinde daha kötü hallere düşülemeyeceği zaman bile emre çolağı oynatamazken,Fatih Terim çıktı ve Emre Çolakı Fenerbahçe derbisindeoynattı.

İşte teknik direktörlük budur diyorum ve Fatih Terim bu maçı kazandığı için değil... Emre Çolağı bugün oynatabilicek cesarette oldğu için ondan ve siz forumdaşlarımdan özür diliyorum saygılar hocam Biad ettim sonunda:D

mertan en azından kadroda olmayı hakediyor hocam !

Sen bu yüzden bu ülkenin en büyük hocasısın İmparator. "Aydın mı oynar o mu oynar bu mu oynar bu hoca bizi deli edecek bööö zaa zzuuu" diye her maç öncesi senin kurduğun kadroları, yaptığın transferleri, yaptığın oyuncu değişiklilerini eleştirenler hiç bir şey bilmiyor ve asla senin yerinde olamayacak hocam. Anca klavyeden yazacaklar. Bu klavyeden yazanların yorumcu versiyonlarıda asla senin yerinde olamayacaklar. Çünkü sen en iyisin ve ülkenin en iyi takımını yönetiyorsun. Belki haftaya Allah göstermesi Trabzon'a yenileceğiz ama böyle bir sonuçta bile bu senin bu ülkenin en iyi teknik direktörü olduğun gerçeğini değiştirmeyecek.

Biliyorduk zaten. Sasiranlar mahcup olsun :) Biz sana herzaman güvendik, basarili olacagini biliyorduk, bu cökmüs camiayi ayaga kaldiracak tek adam oldugunu biliyorduk. Yüzümüzü kara cikarmadin, son yillarin en mutlu anini yasattin bizlere. Tesekkürler büyük Imparator

Fatih Terim :Emre Çolak, Semih bunu Türkiye de yapacak başka teknik direktör yok, bu yüzden büyüksün İmparator.

Allah Terim'i başımızdan eksik etmesin.:) O ne ilk yarıydı öyle.:) Vallahi sevinçten uyuyamadım dün gece.:)

İşte şimdi gözümde daha da büyüdün hocam, hep böyle olman dileğiyle!

Hocam sıradan bir takıma karşı böyle motive etsende gole doysak şöyle 10 gol falan :D

Hani bazılarımız hiçbir şeyini takdir etmese de şunu kabul etmelidir; kardeşim bu adam, bu takıma defans yapmayı öğretmiştir. Takım halindeki defans bizim 4 yıldır en büyük problemimizdi, hatırlayın ve unutmayın.

Büyük adam

Dev adam

Mubarek adam

Eli opulesi adam

:ka21:

Zamanında Gerets Saracoğlu'na sağ bekte Uğur sol bekte Ferhat'la çıkmıştı. 4-0 kaybetmemize rağmen helal olsun demiştim. Fatih Hoca kendisine yakışanı yaptı hiç şaşırmadım. Adam yok adam yok denip duruyordu, isteyince çözüm bulabiliyoruz demek ki. Bunu göstermesi bile yeterli.

o gunde kotu oynamamistikki be ahmet

kadrolari gorunce fark yesende helal olsun yazdim buradan

ki adamdan pek haz almadigimi bilirsiniz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt