Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Oyunculara yeni mevkiler belirlemediği sürece destekliyorum. :)

çift forvetli sisteme yeni geçti diye eleştirenlere hakan ünsalın sene başındaki sözlerini hatırlatırım.. Hoca kazanma alışkanlığı yakalayana kadar ve takım savunması oturana kadar tek forvetli sistemi tercih edecektir kazanma alışkanlığı ve takımın kendine güveni kazanıldıktan sonra çift forvete ve daha ofansif bir futbola dönecektir.

Bu takımın kısa seviyede bu kadar iyi duruma gelmesinde en büyük pay sana ait İmparator :tiphat:

Ben cok tutuyorum Fatih Hocayi, Imparator olunca basimizda icim bir baska vallah.

fener macindan sonra Trabzon macinda hic heyecanli degildim.

Ilk 11'i gørdum, heyecan meyecan kalmadi, kazanacagimiza o kadar emindimki, bize bu duyguyu tekrar yasattigi icin tesekkurler Imparator :tiphat: :heart:

İmparator, Ferguson gibi ölene kadar bu takımın basında kalmalı:)

Hic süphesiz Türkiyenin number one ı:tiphat:

378831_291322117576224_100288680012903_785291_1578806584_n.jpg

Öl de ölelim:bid:

çok geç oyuncu değiştirdi bugün maç 2-0 olmuş al Sercan'ı al Ceyhun'u.. 88'de Servet'i oyuna almakta nesi ? amacı neydi çok merak ettim

Arda 2 gün sonra gitse asla Culio yu yollamazdım bunda samimiyim umarm döndüğünde çok yararlı olur diyor.

Zaten Fatih Terim´in gönderilmesi büyük hataydi. Nasil ki Trabzonspor´uun basinda herzaman senol Günes olmaliysa, Galatasaray´in basinda da herzaman Fatih Terim olmali. Yani bunun laga lugasi yok. Türkiye´nin acik ara en iyi en basarili hocasi. Bu sene yepyeni takimla yaptiklari ortada. Bunu basarmak cok zor. Tesekkürler büyük Imparator

tam anlamiyla olgunluk döneminde su anda. eskiden hirsi, aklinin önüne geciyordu. kendini dizginlemeyi basarmis. olaylari daha net ve rasyonel görüyor.

Sağol İmparatore Terim. Sezon başından beri aklımdan ne geçiyorsa bir bir uyguladı. Takım adam oldu. En son haftalarca sırıtan Riera'yı kesti. Forumda Terim fanatikleri dahil hemen herkesin eleştirdiği Kazım'ı da ummadığı anda kesecektir takımdan bence. Bizim sevgili İmparatorumuz bu, doğruyu bulması zaman alıyor, gülün dikenine katlanacaksın.

Sağol İmparatore Terim. Sezon başından beri aklımdan ne geçiyorsa bir bir uyguladı. Takım adam oldu. En son haftalarca sırıtan Riera'yı kesti. Forumda Terim fanatikleri dahil hemen herkesin eleştirdiği Kazım'ı da ummadığı anda kesecektir takımdan bence. Bizim sevgili İmparatorumuz bu, doğruyu bulması zaman alıyor, gülün dikenine katlanacaksın.

oyuncularina fazlasiyla guveniyor hep zaten 2000li yillardaki soyunma odasindaki videolarda boyle diyo beni yaniltmayacaksiniz guvenimi bosa cikarmiycanizi biliyorum gibi sozler, sonuna kadar sabretmeye calisiyo belki duzelir diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt