Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bu da biraz taraftardan kaynaklanmıyor mu?..

Taraftardan kaynaklanmıyor. O dönemlerde Manu küçük bir takımdı ve bu tür küçük takımların büyük hesaplar yapması zaten beklenemezdi. Dolayısıyla Ferguson'un başında büyük umutlar besleyenler yok denecek kadar azdı.

Taraftardan kaynaklanmıyor. O dönemlerde Manu küçük bir takımdı ve bu tür küçük takımların büyük hesaplar yapması zaten beklenemezdi. Dolayısıyla Ferguson'un başında büyük umutlar besleyenler yok denecek kadar azdı.

Örnek sadece Ferguson değil ki? Yıllardır Arsenal ve Wenger'in durumu da ortada..

Örnek sadece Ferguson değil ki? Yıllardır Arsenal ve Wenger'in durumu da ortada..

Tamam da Wenger başarıyı yakalamış yine de... Son zamanlarda şampiyon olamamasının açığını oynattığı futbol ile kapatıyordu ama artık onun da koltuğu sallanmaya başladı.

Luce gibi bir adam bile burada miras yedi,korkak ve en acısı çoban diye yerden yere vuruldu Fatih Hoca bırak 3 4 seneyi bu sene şampiyon olamasın (Allah göstermesin) 2. senenin ortasında da lider olmayalım direk adamı siler atarlar,türk sinemasında bilinçsiz öfkeli halk olur ya anlayıp dinlemeden linç girişiminde bulunan aynı onlar gibi istifasını iseyen milyonlarca adam olur.Çok değil bu gece bile talihsiz bir sonuç olursa buralar egocu ve takıntıcılarlar dolar.Hatta şu dakikalarda adamın bir diğer adı maliye bakanı oldu bile transfer başlığında.

Tamam da Wenger başarıyı yakalamış yine de... Son zamanlarda şampiyon olamamasının açığını oynattığı futbol ile kapatıyordu ama artık onun da koltuğu sallanmaya başladı.

Fatih Hoca da başarıyı yakalamadı mı sence? Daha ne yapması gerekiyor adamın bu ülkede?

Ayrıca Arsenal ile Galatasaray'ın durumu da bir değil. Galatasaray'da şampiyonluk bir plan değil, bir araç. Arsenal için de şampiyonluk bir amaç.

Luce gibi bir adam bile burada miras yedi,korkak ve en acısı çoban diye yerden yere vuruldu Fatih Hoca bırak 3 4 seneyi bu sene şampiyon olamasın (Allah göstermesin) 2. senenin ortasında da lider olmayalım direk adamı siler atarlar,türk sinemasında bilinçsiz öfkeli halk olur ya anlayıp dinlemeden linç girişiminde bulunan aynı onlar gibi istifasını iseyen milyonlarca adam olur.Çok değil bu gece bile talihsiz bir sonuç olursa buralar egocu ve takıntıcılarlar dolar.Hatta şu dakikalarda adamın bir diğer adı maliye bakanı oldu bile transfer başlığında.

İşte bu bahsettiğin "Bilinçsiz kalabalık" benzetmesine uyan adamlar senden benden daha Galatasaraylıyım diye ortada dolaşıyor ya en çok üzüldüğüm nokta da bu..

Fatih Hoca da başarıyı yakalamadı mı sence? Daha ne yapması gerekiyor adamın bu ülkede?

Anlatamadım sanırım. Ben de sizin gibi Terim'i destekliyorum. Ama yurt dışından verdiğiniz örneklerle Galatasaray'ın durumu çok farklı ve alakasız. Galatasaray'ın yegane amacı Avrupa'ya katılıp, başarılı olmak. Arsenal'in amacı şampiyon olmak, Manu ise küçük takımken büyük bir deve dönüştüren adamını kovup riske girmek istemez, en kötü anlarda bile...

Fatih Hoca ilk dönemini başarıyı yakaladıktan sonra bitirdi. Bu yapılacak en onurlu bırakma şekliydi, başarısız olduğu için bırakmadı. İkinci döneminde ise başarısız oldu ve bu başarısızlığında ısrar ettiği için ayrılmak zorunda kaldı. Son döneminde başarıyı yakalar ve sürekli hale getirirse sonsuza dek kulübün başında kalabilir ama bir başarısızlık artık amansız bir noktaya doğru ilerlerse bırakmak zorunda kalır.

inadı bıraksada transfer yapsak..

diktator mu? melek gibi adam. bana gore de bazi eski futbolcu liderler diktator ama forumda bunu dile getirmiyorum. sen de kuzey koremizin genc reisine saygida kusur etmezsen sevinirim

ah be moderatör kardeşim naptın sen,komunizmin ne demek olduğunu biliyormusun gerçekten,proleterya diktatörlüğü diye bi şey demi duymadın hiç,komünizm kendisi yasalarından birisi olarak zaten diktatörlüğü zorunlu kılan bir şeydir,ilk yöneticileri kendisi hep diktatör diye niteler zaten,marx oku yada ne bileyim komünizm hakkında reeel bilgiler oku bence,hangi demokraside yönetim babadan oğula geçer,totoliter olmayan hangi rejimde seçim yapılmadan başbakan atanır,hangi ülke yöneticisi öldüğünde yeterince üzülmediği için insanlar hakkında dava açılır,her rejimin olduğu gibi komünizm inde iyi ve kötü tarafları vardır,totalde halka ne verdiğini bence gerçekten irdele,bence boşver kulaktan dolma bilgileri hepsini gerçekten incele,aslında yeri burası değil bunların da sadece yazdıklarını görünce dayanamadım,ne demek yiyorsa pyongyang da söle,bu cümle bile diktatörlüğü anlatmak için yeterlidir,eleştiririnin e sini bile yapamazsın orda

Fatih Terim gelmeden önce, söyle birsey vardi:

Bir kisim: ''Ölü'yü diriltir Fatih hoca''

ve Bir kisim'da: ''Hakan'i, Çolak'i Fatih Terim bile diriltemez'' diyordu..

''Fatih Terim adam eder'' sözünün hakkini veriyor tam anlamiyla.

Sorunlu oyuncular olarak görülen Melo ve Engin'den tam verim aliyor.

Ujfalusi, Forlan ve Reyes üçlüsünden en kötüsünü getirdi dendi, Ujfalusi reyizlik yapiyor..

Ayhan'in yasi geçti, rotasyondan baska bir yerde yer alamaz zaten.

Hakan Balta ölmüstü, diriltti..

Semih Kaya 4. stoper olsun diyorduk, 11'in vazgeçilmezi oldu, sakatlanmasin diye dua ediyoruz.

Emre Çolak'tan birsey olmaz güçlenmedigi takdirde, Terim de aynisini diyor ve çalistiriyor.. fark bu.

Yabancilar'dan Riera disinda tam verim aliyor.

Çaglar, Zan ve Servet'in ne kadar iyi alternatif olacaga ise soru isareti.. Çaglar bir bakmissin sakat olabilir, Hakan da cezali/sakat olsa sorun olur.

Zan ve Servet saatli bomba. Mutlaka Sadik'i en azindan alternatif olarak kazanmamiz lazim.

Fatih Terim'in en iyi oyunculari (su anda):

Fernando Muslera, Emmanuel Eboué, Semih Kaya, Thomas Ujfalusi, Hakan Balta, Emre Çolak, Felipe Melo, Selçuk Inan, Kazim Kazim, Johan Elmander, Milan Baros, Yekta Kurtulus, Engin Baytar ve Sabri Sarioglu.

Belki Ufuk veya Aykut da yeterli'dir ikinci kaleci olarak..

O zaman sayi 15.

Bu sayi'yi arttirmak lazim.

ah be moderatör kardeşim naptın sen,komunizmin ne demek olduğunu biliyormusun gerçekten,proleterya diktatörlüğü diye bi şey demi duymadın hiç,komünizm kendisi yasalarından birisi olarak zaten diktatörlüğü zorunlu kılan bir şeydir,ilk yöneticileri kendisi hep diktatör diye niteler zaten,marx oku yada ne bileyim komünizm hakkında reeel bilgiler oku bence,hangi demokraside yönetim babadan oğula geçer,totoliter olmayan hangi rejimde seçim yapılmadan başbakan atanır,hangi ülke yöneticisi öldüğünde yeterince üzülmediği için insanlar hakkında dava açılır,her rejimin olduğu gibi komünizm inde iyi ve kötü tarafları vardır,totalde halka ne verdiğini bence gerçekten irdele,bence boşver kulaktan dolma bilgileri hepsini gerçekten incele,aslında yeri burası değil bunların da sadece yazdıklarını görünce dayanamadım,ne demek yiyorsa pyongyang da söle,bu cümle bile diktatörlüğü anlatmak için yeterlidir,eleştiririnin e sini bile yapamazsın orda

Bilader espriydi o. Heralde diktator onlar. :o

Kimse hocayı galibiyetten ötürü tebrik etmiyor. :(

İlk yarı takım dökülürken en büyük umudum soyunma odasında Terim'in yapacağı fırçaydı. Nitekim öyle oldu. Oyuncu değişikliği yapmadan takım başka bir kimliğe büründü. Gerçekten bunu başka bir T.D yapamazdı.

sağolasın imparator

İmparator beni baya şaşırttı. Tercihleri çok doğru. Ve korkmuyor denemekten çok cesurca kararlar veriyor bu çok güzel birşey kesinlikle. Melo'nun yokluğunda bile Melo yerine ofansif orta saha olan Engin'i koyması ve çift santraforla maça çıkması gözümde daha da büyüttü kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt