Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

koskoca Galatasarayda şu an da güvenebileceğim üç dört isimden biri vallahi yazık ya imparatoruda harcamaya yemin etmiş gibi saldırıyorlar.

terime destek olucamıza görüyorumki köstek oluyoruz cidden yazık terimdeğilde başkası olsa şuana 5.6. sıradaydık

FT:Lass´ı istiyorum

X:Pahalı

FT:Podolski´istiyorum

X:Pahalı salla

FT:Shaqiri?

X:Salla sene sonu 70 tane beleş adam var.

vs vs

Yazık!Şu istediği adamlar alınsaydı şimdi zımba gibi bir takım vardı ve herkesin keyfi yerindeydi.Ama Galatasaray kar yapmalı.Şirketiz ya anasını satayım!

:016::016::016:

FT:Lass´ı istiyorum

X:Pahalı

FT:Podolski´istiyorum

X:Pahalı salla

FT:Shaqiri?

X:Salla sene sonu 70 tane beleş adam var.

vs vs

Yazık!Şu istediği adamlar alınsaydı şimdi zımba gibi bir takım vardı ve herkesin keyfi yerindeydi.Ama Galatasaray kar yapmalı.Şirketiz ya anasını satayım!

Ama öztürk sırf kendi şahsi şovu için ronaldinhoyu alacaktı kaldı ki hepsinden pahalı ...

İmparator bu taraftar eskisi gibi değil ki sen en iyi bilensin ... Bu taraftar iki üç hafta daha böyle giderse seni istifaya davet eder , ama kurtarıcı ! karizma ! yöneticilerine kesinlikle laf etmezler senin gidişinle beraber de futbolda her alana sahip olacakları için bir iki de bomba transfer yaparlar ( q7 örneği gibi ) sonra da taraftar onlara beste filan yapar işte ...

İmparatorsun kralsın , ve futbolda Şenol Güneş ile birlikte bu alemin en kral ikilisisiniz ...

imparatoru harcıyoruz eğer böyle giderse sene sonu göremeyebiliriz

Tulun'a inat,bırakma bizi İmparator!

Ünal Aysal Fatih Terim yeterki istesin transferi yaparız demedi mi televizyonda. Fatih Terim'de kanata adam lazım transfer istiyorum dedi. Yönetim almadı. Şimdi görüyoruz takımın yetersizliğini. Ünal Aysal seni gözümüzde fazla büyütmüşüz. Büyük hayal kırıklığısın.

Digerlerini bilmem'de, Lassana'yi hoca maliyeti yuzunden geri cevirmisti. Ali Durust fiyati bu, istiyosan bitiriyim dedi. Hoca geri cevirdi.

herkes salliyor birseyler sanki yonetim kuruluna kayit cihazi sokusturmus gibi

Hocam sana taraftar olarak kredim sonsuz, futbolu bana sevdiren, futbol ile butun dunyadaki turkleri ayaga kaldiran nadir turk teknik direktorusun. Galatasaray için verdigi emek için sonsuz saygim var fatih hoca. Gine diyorum : bir gun nasip olursa, ellini opmek isterim, çok buyuk bir adamsin her ne olsa

hocaya sonuna kadar destek ama su 2 noktada insanin ici aciyor

1-Olcan keske alinsaydi Yigit transferi yerine

2-baktin ki yonetim buyuk transfer yapamiyor ,Keita'nin kiralanmasina razi olsaydin son 2-3 gunde (Keita'yi Ocak ayinin basinda ben de istemeyenlerdendim)

Adammm imparator.. her kim ki imparatoru üzerse tez kellesi vurula

hocaya sonuna kadar destek ama su 2 noktada insanin ici aciyor

1-Olcan keske alinsaydi Yigit transferi yerine

2-baktin ki yonetim buyuk transfer yapamiyor ,Keita'nin kiralanmasina razi olsaydin son 2-3 gunde (Keita'yi Ocak ayinin basinda ben de istemeyenlerdendim)

doğru söyliyorsun

Hocam uefa zaferin'de ki gibi 2-1-4-1-2'ye dönme zamanı geldi bence

GK- Muslera

DC- Semih

DC- Ujfalusi

DMC- Melo

MC- Selcuk

MC- Engin

MR- Eboue

ML- Riera

AMC- Emre

FC- Sercan

FC- Elmander

Kanat oyunculari saglam olmayinda bu duzuluse donmesi imkansiz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt