Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bence Fatih Hoca şu anda avans veriyor biraz diger takımlara. Futbolcuları da bir süreliğine kafalarına göre takılmaları icin serbest bıraktı. İsler biraz daha b.ka sardığında takımı bambaşka bir kimliğe sokacağını düşünüyorum.

Yani umarım bu kadar basit bir şekilde toparlanabiliriz. :D

Tek üzüldüğüm insan şu an kulüpte.Çok fedakarlık yapıyor her suçu üstüne alıyor kıymetini bilen yok.

Fatih Terim'i eleştirenler taraftar falan değildir.

Gitsin tenis izlesin.

"Shaqiri gelmedi Fatih Hoca istifa etmeyi düsüniyor" diyecegimize her macda 90 dkka Imparator Fatih Terim cagirsak daha iyi olur.

Demek istedigim böyle bi inanilmaz bi hocaya ancak en büyük tezarühatlar layik olur.

zaaten fatih hocamiz transfer icin felan istifa etmez.ama biz destek olmasak hemen gidebilir.

Imparator Imparator Imparator Fatih Terim..

adam gibi adam :tiphat: dün GS de problem yok imaji vermeye calistiginda acaba NIFAK cilar üzüldümü?

Fatih Terim'i eleştirenler taraftar falan değildir.

Gitsin tenis izlesin.

Kendi futbolcusunu eleştirenler, yerden yere vuranlar taraftar da Fatih Terim'i eleştirenler neden taraftar değil? Peygamber mi bu adam? Evet severim ve şuan için eleştirmem ben Terim'i. Gelip yapıcı eleştiri yapan adama kim ne diyebilir? Ama ''yapıcı'' diyorum bak. Kuru kuru Elmander'e atılan '' öff nasıl kaçırdı *****aaaaaa topçu değil, kovalım'' laflar gibi değil, yapıcı. Anlatabildim?

Kendi futbolcusunu eleştirenler, yerden yere vuranlar taraftar da Fatih Terim'i eleştirenler neden taraftar değil? Peygamber mi bu adam? Evet severim ve şuan için eleştirmem ben Terim'i. Gelip yapıcı eleştiri yapan adama kim ne diyebilir? Ama ''yapıcı'' diyorum bak. Kuru kuru Elmander'e atılan '' öff nasıl kaçırdı *****aaaaaa topçu değil, kovalım'' laflar gibi değil, yapıcı. Anlatabildim?

dosemissin

Çok çok çok sığ düşünce.

Daha 58 yaşında 10 yıl daha bizim Teknik Direktörümüz olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt