Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayla cok uzun vadeli sözleşme yapılmalı

hep futboldaki şahane günleri yaşatan hocamıza cok uzun süreli sözleşme yapılmalı. şampiyon olup olmamamız başarısız olmamız önemsiz. kötü günündede hocayla devam edilmeli. tıpkı bir arsenal wegner m.united ferguson örneği gibi.

Cevap: Fatih hocayla cok uzun vadeli sözleşme yapılmalı

zaten kovmadikdan sonra gitmez bir yere

Resmi olmasa da öyle bir sözleşmesi var zaten.

Şüphesiz 1 numara. Ne derse o olur.

yapılacaktır zaten,kısa süreli gelmez zaten the emparore,uzun vadelerin basarılı hocasıdır kendisi...:ka21:

Sözleşmesi ömür boyu, Galatasaray hocanın evi..

zaten kovmadikdan sonra gitmez bir yere

demek istediğimde bu zaten. başkanlar değiş zamanla şartlar değişir ama hocamızın sağlığı el verdiğince süreli takımda kalmalı. bir m. united öneği gibi. başarısız olundu diye kovulma falan gibi olaylar tarih olmalı bence

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Benim çocukluğumun en büyük sevinçlerinde Galatasaray'ın başındaki "babadır". Hepimizin "Hocasıdır". Hatalar da yapmıştır ama bu onun reis olduğu gerçeğini değiştirmez. Şuan acayip bir havası var. Tamamen olgunlaşmış ve işine-hedefine = ASLAN YOLU'na konsantre olmuş durumda. Bir Avrupa Kupası daha getirsin tek dileğimiz budur zaten o da bunu istiyor. Gönüllerin adamı, Galatasaray'ın gerçek yüzü. Allah inandığın yolda yardımcı olsun Hocam.

Ellerinden oprim baba...............SENDEN BASKASI YOK!FOREVER IMPERATORE!

:sgr: :sgr:

Fiorentinaya gittiğinde çok üzülmüştüm ve onun gibisinin geliceğini düşünmemiştim, umarim birdaha gitmezsin İmparator! Bir Galatasaray Efsanesisin Sen!

İstikrar yakalandı sonunda. Fb karşısında çatır çatır futbol oynadık, hemde zevk alarak! Artık eskilerdeki gibi farklı 11 ler ile maça çıkmıyoruz, belli bir kalıp var ve oturmuş durumda. Tek eksiğimiz yarattığımız bu takımın maç eksiğinin olması. Bu iskeletine fazla dokunmadan en az 100 maç yapılmalı ki Avrupa'da başarıyı yakalayabilelim. Fb maçında gördük herşey güzel, takım resmen 'futbol' oynuyor. İstikrarda ısrar edilmesi fırsatların değerlendirilmesi yüzdesini her geçen gün daha da yükseltecektir.

the house that fatih built

Onun alnını kan içinde görünce babamın kafasını yarmışlar gibi oldum ,televizyon karşısında kendimi yedim .Neyse, arenada o attığınız çakmakları sopaları annenizin en estetik organlarına sokacağız,top kılıklı şerefsizler topluluğu...

neyin peşindesin be hocam niye saçma sapan değişiklikler yaptın

İmparator Sivas Kupa maçını tek maçlık olduğu için belliki maçı çok ciddiye almış ve takımı süper motive etmiş ama sonunda hakeme yenildik. İmparator sen bir tanesin.

Emre Okan haftalardır bu anı bekliyrdun gözün aydın hadi.

Neyse paraziti bi kenara koyarsak 2 gündür rotasyon rotasyon rotasyon denip duruldu hepimiz gördük rotasyonu yahu su takımdan 1 2 oyuncu çıkınca zangır zangır titrıyor takım hiç gerek yoktu rotasyona falan çıkacaktık ezip geçecektik çok yazık oldu hoca çok.Bugün yaptığı hiç bir müdahaleye anlam veremedim

12-13 kişilik rotasyonla şu takımı şu sıkışık fikstürde ligde buralara getirmek her babayiğidin harcı değil. Şu maçta bir daha anladık ki takımın adam gibi yedeği yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt