Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Elmander tribünde değilde yedek otursaydı şu maçı alırdık.O kadar söylüyorum.

elamnder madem statta yedekler arasında olsaydı hocam nolurdu.

Hocam maçı hafife aldığın Selçuk-Engin orta sahasından belliydi be.. Neyse canın sağ olsun, olur böyle arada. Senin kredin tükenmez bu taraftarın gözünde.

Hocanın bu gün kadro seçimi, yedek kadro seçimi ve oyuncu değişiklikleri hatalıydı bence. Riera'ya şans vermesini anlarım ama 60 dakika tahammül etmesine anlam veremedim. Aynı şekilde Aydın-Sabri değişikliğinin de sebebini çözemedim. Ayrıca fiziksel olarak iyi durumda olmadığımızı iyi analiz edip, ona göre ilk yarıda golü bulmamızı sağlayacak taktiksel hamleler yapabilirdi. Bence hoca da bu maç için formsuzdu. Canı sağ olsun, umarım önümüzdeki maçlarda ve senelerde Galatasaray'ı böyle ruhsuz bir futbolla karşımıza çıkarmaz, çıkarmayacağına da eminim.

Harbiden üzüldüm kupadan elenmemize.Neyse canın sağolsun Hocam.

İnşAllah ts maçında bomba gibi bir takım sahada olacak.İnanıyorum Fatih Hoca'ya.

Bu mağlubiyet olmadı hocam elendik kupadan..

Ama canın sağolsun yinede...

fatih hocam sen bugun ortasahayı selçuku tek başına bırakarak hata yapsanda hiç önemli değil senin bilgine kalitene adamlığına kimsenin tek söz söylemeye hakkı yok canın sağolsun

Erken havaya girdi IMPERATOR!:D

:sgr: :sgr:

Sivasspor kupa maçının Terim yüzünden kaybettik. Terim resmen kupayı ciddiye almamış, eski rotasyon takıntısına geri dönmüş. Milli takımda ve 2. gelişinde bu rotasyon belası başımıza bayağı iş açmıştı, resmen rotasyonspor olmuştu milli takım ve 2002'nin Galatasary'ı.

Teknik direktörü göklere çıkaran. Osman abi bunların başında geliyor. Bakın ben bu başlıkta ne yazmışım. Bu takım fb maçında tıkır tıkır futbol oynadı, ilk yarıda işi bitirebilirdi, ama fb stadı atmosferi nedeniyle hemen açılamadılar sayısız pozisyonları kararlı bir şekilde değerlendiremediler, butakımın eksiği daha fazla beraber oynamalarıdır demişim.Bu takım en az 100 defa beraber maç oynamalı, bu takıma dokunulmamalı maçtan birkaç gün önce yazmıştım.

Bizi bu iyi noktalara getiren teknik direktörün rotasyon dehası değil, taktik anlayışı değil bu fb maçında sürülen ve haftalardır fazla değiştirilmeden oynayan çekirdek takım olmuştur. Sen kalk rövanşı olmayan bir kupa maçında, fb maçının 90. dakikasında futbol aşkının ve hırsının doruk noktasına ulaşmış ideal takımı boz, sivas önüne sudan çıkmış balık gibi farklı bir 11'i sür. Galatasaray'a yapılmamalıydı bu. Ondan sonra Osman abi Terim'i eleştirenlere parazit desin, olmaz böyle Galatasaraylılık.

Sen kalk rövanşı olmayan bir kupa maçında, fb maçının 90. dakikasında futbol aşkının ve hırsının doruk noktasına ulaşmış ideal takımı boz, sivas önüne sudan çıkmış balık gibi farklı bir 11'i sür.

Fenerbahce macinda ilk 11de baslayip, Sivas macinda ilk 11de olmayan oyuncular:

Elmander

Melo

Emre Colak

Yani hemen hemen ayni 11 ki Elmander ve Melo korunma amacli kadroya alinmadi zaten. Baskalarina dalkavuk demeden önce iki kere düsün.

İnsan bir maçda hata yaptı diye bukadar eleştiriliyorsa 2 maç üst üste yenilince hain yaparlar imparatorü.. Güzel Türkiyemin güzel insanları iyiki varsınız..

Aslında rotasyon yaptığı da söylenemez. 7 as oyuncu oynamaz,A2'den adam sokar anlarım da zaten oynayanlar,asıl kadroyu yedekleyenler. Burada Melo'nun olmayışıyla defans hattının zorlanması ve Fenerbahçe maçı sonrası motivasyonsuzluk etkili oldu.

Fenerbahce macinda ilk 11de baslayip, Sivas macinda ilk 11de olmayan oyuncular:

Elmander

Melo

Emre Colak

Yani hemen hemen ayni 11 ki Elmander ve Melo korunma amacli kadroya alinmadi zaten. Baskalarina dalkavuk demeden önce iki kere düsün.

Gerekirse 1 futbolcunun (bir) sebepsiz yere oynatılmaması rotasyon sayılır! Hele motivasyon eksikliği varsa, özellikle Elmander ve Melo! Çünkü bu ikisi gününde bile olmasa takımı ateşleyen iki önemli isim. Kupa maçlarında enbüyük tehlike her zaman motivasyonsuzluk ve rakibi küçümseme olmuştur. Sonuçta meydan Riera'nın ciddiyetine(!) kaldı.

İşte yak buradan. Sivas maçına kıyılamayan Elmander antremanda sakatlanmış. Adam maçlarda oynamak için yaratılmış, oynatılmayınca sakatlanıyor sanki.Melo kiralık, oynamadığı her maç zarar, her maç final havasında gibi heyecanlı, bazen bu yizden futboluna bile zarar veriyor ama her zaman ateşleyici motivasyon küpü resmen, tam kupalık futbolcu.

Trabzon macında olası bır maglubıyette Allah korusun istifa diyecek adamlar var allah korusun...

Ömür boyu sözleşme imzalansın...İnsandır elbet hata yapacak ben hata yaptıgını dusunmuyorum..Fm de takım yonetmeye benzemez bu ısler arkadaslar..

Durumlar şimdiden böyleyse, playofflarda şampiyonluğu kaybedersek olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Sampiyon olunca unutulur gider :) Yemisim kupayi. Ama mutlaka sampiyon olmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt