Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Konuyu uzatmayın. Şikayeti olan varsa benimle iletişime geçebilir.

Kupaya da seneye bakariz. Bu sene tek hedefimiz sampiyon olmak. Bizi bu günlere getiren Imparator'u elestirmek yersiz. Gördügümüz gibi,bütün takimlat oyuncu dinlendiriyor. Suc bence formanin hakkini veremeyen bazi futbolcularda. Elmander yoksa,koskoca Baros var,ama yerlerde sürünüyor. Melo bircok macta oynamadi ve kazandik. Engin kötüydü. Tecrübesiyle faydali olmasi gereken Sabri maci sabote ediyor. Büyük yetenek diye aldigimiz Sercan fos cikiyor. Oyuncularin da bu maci hafife almis olma ihtimali yüksek.

oda 3gün yemiş. Dün bende çok sinirlendim hacı ama deymez yani.

Vallahi bende yazdım baya biseyler ama sildim. Cok sinirlendim asırı sekilde. Bu kadar acık bi penaltıyı nasıl vermez diye. Tamam macı kazanmayı hak etmedik. Ama penaltı penaltıydı. Hakkımız yendi. Ve buna tahammul edemememiz cok normal.

Mustafa k. abitogluna degmez haklısın :lol:

bence bir bakımdan iyi oldu. 2 kupayı artık seneyi düşünelim. sakatlık felan yaşamayalım yeter. seneye hocamız alternatifli bir kadro kurar. sabriyle serveti yollasın bu takımdan başka bişey istemiyorum.

Nedir takımın bu durumu diye sormak istiyorum hocaya

fb macında ilk 25 dakika sahada yoktuk bugün ilk yarı yine yoktuk

Muslera'nin isyani durumun ozetidir zaten

Yapılan yanlış oyuncu değişiklileri üzerine tuz biber oluyor

Bence hocada bir silkinip kendine gelmeli...

Bence hocada bir silinip kendine gelmeli...

Hocanın ne suçu var. Aynı maçları mı izliyoruz? Yaw oyuna giren adamlar belli. Hoca napsın kadro bu. Az söylemedi bize forvet lazım diye. Sonuçta sadece Necati o da son anda alındı.

Siz ne düşünürsünüz bilmem ama eğer Fatih Hoca olmasaydı biz ilk 5'e giremezdik bu sezon...

Hocanın ne suçu var. Aynı maçları mı izliyoruz? Yaw oyuna giren adamlar belli. Hoca napsın kadro bu. Az söylemedi bize forvet lazım diye. Sonuçta sadece Necati o da son anda alındı.

Siz ne düşünürsünüz bilmem ama eğer Fatih Hoca olmasaydı biz ilk 5'e giremezdik bu sezon...

Bu yazdığından yola çıkarak eleştirimi ve haliyle yazdığımı iyi algılamadığını algılıyorum dostum...

Bence hocada bir silkinip kendine gelmeli...

Fatih hoca napsın bu yani bu takım bu..

bu takımı fatih hocadan baskası bu hale getiremzdi net,elinde kanadın yok,forvetin sakatlandıgı zaman onun kalibresinde 2.bi oyuncun yok,helal olsun hocam valla bu basarı senin eserin....

Fatih hoca napsın bu yani bu takım bu..

O zaman daha açık yazayım

fb maçının ilk 25, Sivas maçının 30 ve bugünkü maçın 45 dakikası

takım sahada varmı yokmu belli değil

Kalecimiz Muslera golden önce isyan ediyor uyanın diye ki bence çok özet bir durum esasında

ve bende hocaya sormak istiyorum

özellikle son maçlarda bu konsantrasyon eksikliği neden oluyor ???

ayrıca kendi kişisel görüşüm oyuncu değişikliklerinde hataları var

Son birkaç maçta Fatih hocamızın yaptığı oyuncu değişikliklerden pek memnun değildim kendi adıma.

Bu maçta da aynı şeyleri hissettim.

"Mehmet ve Sabri'den acaba ne bekliyor hoca" diye düşündüm.

Sabri penaltıyı yaptırdı. (Melo gerçekten soğukkanlıydı gerçekten)

Mehmet de o son dakikada golü yapabilseydi neredeyse o oyuna girmesini istemediğim futbolcularla maçı kazanmış olacaktık.

Ama olmadı artık kısmet.

Ben bugün yaptığı oyuncu değişiklerine akıl sır erdiremedim ama maçı az kalsın kazanıyorduk.Demekki bizim göremediğimiz şeyleri görüyor saygı duyuyorum.

Ben bugün yaptığı oyuncu değişiklerine akıl sır erdiremedim ama maçı az kalsın kazanıyorduk.Demekki bizim göremediğimiz şeyleri görüyor saygı duyuyorum.

Elmander'e en yakın adamı aldı ve ortasahayı uzun topla geçmemizi sağladı Batdal ile. Doğru hamle idi. Değişiklik sırasında da söyledim. Tek hatası Necati-Baros ile başlamasıdır. Zaten bunu bir daha yapacağını sanmam (zor maçlarda zor rakiplere karşı).

futbol basketbol gibi 4 çeyrek oynansa dünyanın en iyi hocası olur. ilk yarı başlarken takımı biraz daha ateşle hocam lütfen.

futbol basketbol gibi 4 çeyrek oynansa dünyanın en iyi hocası olur. ilk yarı başlarken takımı biraz daha ateşle hocam lütfen.

Bazen unutuyoruz işte. Bizim yerli oyuncularımız özellikle gazla çalışıyor gerçekten bu böyle. İspatı çok bunun sadece FT değil, Mou'da benzerini Porto-İnter'de yaptı. Futbol bu heleki bir de Türk isen işler daha da bu yönde gidiyor.:)

H.Şaş'ta benzer. Umarım FT'den birşeyler kapar hocamız olur ilerde.

hoca takım rehavete geldi yalvarırım topla sunları, bide Elmander donene kadar 4-2-3-1 oynat bizi..

hoca takım rehavete geldi yalvarırım topla sunları, bide Elmander donene kadar 4-2-3-1 oynat bizi..

Kadro Milan'in klasik dizilisi icin cok musait su an.

-----------------Pirlo/Melo-----------

Gattuso/Engin------------------Seedorf/Selcuk

-----------------Kaka/Emre-----------------

-------Inzaghi/Baros-------Sheva/Necati

Oyun tarzlari benzedigi icin degil, klasik duzeni gostermek icin iki takimdan da isimleri yazdim.

Bence herseyi dogru yapti. Forvetler islerini yapamiyorsa Terim'in sucu ne? Müthis mücadele ettik ve alkisliyorum. Anneannem bile "mac baya heyecanliymis,kalkmayayim bari" diyorsa, bazi seyleri alkislamamiz gerekiyor. Trabzonspor'u da tabiki.

Batdal 1 metreden gol atamiyorsa hoca ne yapsin? Kabul etmemiz gerekir ki, Trabzonspor sezonun macini oynadi. Umarim haftaya da böyle oynarlar da, bu macin degerini anlariz

:016::016::016::016::016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt