Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Sanırım bugünkü ayarları hem medya maymunlarını, hem de bizim camiayı kendine getirmiştir. Herkeste bir rehavet, boşlamışlık, şampiyon olmuş havası vardı. Bu yüzden de kupadaki yenilgi geldi. Uzun zamandır medyadaki maymunlar da yüzsüzce saldırıp duruyordu.

Umarım bu ayarlar herkesin aklını başına getirmiştir.

hepsine agzının payını verdi büyüksün hocam. valla icim rahatladı ya. şampiyonluga okadar kenetlendimki futbolcular bile kendine gelmiştir.

Yahu Fatih Hoca konuştuğu zaman belkide dünyanın en mutlu insanı oluyorum.Çünkü onun enerjisi bile bütün takıma,taraftara bir güç veriyor.Çok büyük adamsın Hocam.Sen bu takımın başında olduğun sürece başarılar bizden kaçamaz. :tiphat:

maçta devre arası neller olduğunu artık tahmin edebiliyormusunuz?

bizim soylemek istediklerimizi cikip korkusuzca, acik yureklilikle, agizlarina yuzlerine vere vere soyledigi icin lakabi imparator, herkes ayik olsun.

Oh be...İte köpeğe kapakları taktın hocam. Gece gece yüzümü bir gülümseme aldı valla.

büyüksün baba :tiphat:

Reis, üstad, başbuğ, übermensch.... "Büyüklüğe" dair tüm sıfatlar hocanın yanında çok sönük kalıyor. :016:

Birgün gelecek hiç kimse savunmicak seni istifa dicekler bitmiş dicekler ogünde arkanda olacam olacaz...

Büyük Imparator. Iyiki varsin

the_grande___fatih_terim_by_anasonmania-d4mhfkt.jpg

kim yaptiysa süper olmus

1319534022_55_fatih-terim-kizdi.jpg

''federasyon kimlere ceza veremiyor. bana mi verecek !..''

Benim için Galatasaraydır Fatih Terim. Aradan 30-40 yıl geçtiğinde çocuğuma Galatasaraylılığını anlatacağım adamdır. Metin Oktay babamı göremedim ama Fatih Terim babamızı görmek nasip oldu çok şükür.

hadi şimdi dağılın biraz taktik teknik çalışın Fatih hocaya sallayın stancuyu neden gönderdin diyin baroşu tek forvet oynat hoca diyin parayla çalışan profosyonel eleman olarak görün çok fevri çok inatçı diyin bu adama taktı hoca diyin.

defolup gidin lan rahat bırakın bizi babamızla kahpeler.

adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt