Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Galatasaray'ın sahipsiz olmadığını dün gece birkez daha gösterdi. Kimleri biliyoruz tepemize binerlerken ses çıkarmayıp,Galatasaray'ın haklarını koruyamayanları.Şu kişilik yansıması bence teknik-taktik öğelerden de daha önemli bir özellik.

Takım rehavete kapılmadı hakem Cüneyt çakır maçı katletti bu maç berabere bitsin fenerbahçe ile aradaki puan farkı kapansın istiyordu...

Fatih Hocam bu tür maçlardan sonra bu hakem bozuntularına da ayar ver lütfen kulübün geleceği ile takımın emeği ile oynuyorlar..

Saygılar Fatih Hocam :tiphat:

fatih terim hocamıza bu onemli olayı hatırlattıgın için forum adına tesekkür ederiz panpa.

geçen seneki sahipsizlik nerede şu dün geceki olay nerede .. büyüksün hocam

Sozlesmesi 2 yil daha uzatildi hayirli olsun

Telegole bağlanıp herkesi yusuf yusuf ettirdin ya çok büyüksün çok hala aklıma geldikçe gülüyorum :)

Hakemin bizim lehimize verilen tac kararini degistirtti. Böyle centilmen, güzel seyler yazmaz serefsiz medya. Varsa yoksa camur atmak icin culio cart curt.

the_grande___fatih_terim_by_anasonmania-d4mhfkt.jpg

İmparator!

[video=youtube;1P_Z48MNXIA]https://www.youtube.com/watch?v=1P_Z48MNXIA&feature=related[/video]

:) adamı herkes seviyor ya

mehmet özcan ‏ @memetozcan Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

lig tv sanırım play-off zımbırtısı öncesi ilk 8'in teknik direktörlerini ağırlayacak. fatih hoca'ya yakışan, lig tv'ye adımını atmaması...

hocam sakın !

[video=youtube;4uCajvQYZ2c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4uCajvQYZ2c[/video]

Lig TV'de tanıtımları vardı bu akşam saat 8'de Fatih Terim, Aykut, Şenol, Tayfur Şansal'ın sunumuyla buluşacaklarmış.

Teknik direktör Fatih TERİM Şenol GÜNEŞ ve kimlikleri belli olmayan aykut ve tayfur konuk olacaklar

Büyüksün baba. :)

Herkese taktığı kapaklardan birinide bu hafta Muslera'ya penaltı attırarak bana taktı.Hiç beklemiyordum be, baştan hayal kırıklığına uğrasamda Volkan B. nin twitlerini görünce, anti Muslera yorumlarını görünce sahada penaltı atılmasından daha fazlasını yapmalılardı demeye başladım.

GALATASARAY'dan gitmeyi kimseye tavsiye etmem. - Grande Terim

Arda'ya gitti bu laf, direk oturdu uzerine yani fatality.

İnşallah Alex Ferguson gibi uzun seneler Galatasarayım da olursun Fatih Hocam.Bu takımı senden başkası zor yükseltir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt