Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bugün herseyini begendim hele Amrabati koymak cok mantikliydi. Ama artik insallah su Emre Colak sevdasi da gecer,bence seviye atlayamadi...

20120812.235342_ERZ621_1881934.jpg
20120812.235345_ERZ622_1881935.jpg

Daha nice kupalara ve başarılara, hep böyle gül hocam.. :ayatollah:

elmanderi çıkarıp amrabatı sokması derslik hamle

:bid::bid:

14 kupa :ayatollah: ben fm'de yapamıyorum öyle kariyer

Daha önce de yazmıştım ama şimdi cuk oturur sanırım ;

Bazen İMPARATORLUK ülkeleri ele gecirmek değildir bir meşin yuvarlakta yürekleri fethetmektir sınır tanımadan hüküm kurmaktır milyonlarcasına..

Bugün herseyini begendim hele Amrabati koymak cok mantikliydi. Ama artik insallah su Emre Colak sevdasi da gecer,bence seviye atlayamadi...

Emre Çolak sevdası mı? Emre Çolak gibi ofansa da defansa da katkı verebilecek Türkiye' de bir oyuncu yok. Emre Çolak kendisi alıyor formayı. Fatih Hoca sevdalı olduğu için vermiyor.

İkinci yarı başında Hamit yerine Yekta'yla başlasak, maç belki de hiç zora girmeyecekti. Şanslıydık, ikinci yarıya fener iyi başladı, ama golü biz bulduk, yiyecegimiz belliydi ama ve 2-2- oldu. Engin'in sarı kartı var ve maç gerildi, yine çıkarılmadı Engin. Bence Terim hamit'i kazanmak adına göz göre göre bu riske girdi ama Umut'a dua etsin. Yoksa rahatlıkla maçı kaybedebilirdik. Ha kaybetsek ne olur?

Hazırlık maçı gibi oldu iyi oldu bu açıdan.

:sad007:

Sen nasıl bir futbol ustasısın ya. Yaşayan efsanesin. Dünyada hiç bir hoca maç 2-2 ve 10 kişiyken sahaya 3hücum oyuncusu sokmaz. Cesaret edemez. Eğer dün kaybetseydikte senin gibi cesur bir hocamız olduğu için hiç üzülmezdim helal olsun hocam sana saygılar:tiphat:

İkinci yarı başında Hamit yerine Yekta'yla başlasak, maç belki de hiç zora girmeyecekti. Şanslıydık, ikinci yarıya fener iyi başladı, ama golü biz bulduk, yiyecegimiz belliydi ama ve 2-2- oldu. Engin'in sarı kartı var ve maç gerildi, yine çıkarılmadı Engin. Bence Terim hamit'i kazanmak adına göz göre göre bu riske girdi ama Umut'a dua etsin. Yoksa rahatlıkla maçı kaybedebilirdik. Ha kaybetsek ne olur?

Hazırlık maçı gibi oldu iyi oldu bu açıdan.

Hamit konusunda kısmen haklı olsan da ağır saçmalamışsın.

Dua etsin ne demek ya! Umut'u 11'de başlatan kim necati yerine, Fatih hoca değil mi?

Bok atmanın anlamı yok. Dünkü maçın 1. mimarı Fatih hoca sonra da umut buluttur. Fenere acı bi şekilde koymanın mutluluğunu yaşıyoruz..

Hamit konusunda kısmen haklı olsan da ağır saçmalamışsın.

Dua etsin ne demek ya! Umut'u 11'de başlatan kim necati yerine, Fatih hoca değil mi?

Bok atmanın anlamı yok. Dünkü maçın 1. mimarı Fatih hoca sonra da umut buluttur. Fenere acı bi şekilde koymanın mutluluğunu yaşıyoruz..

Hamit te 10 kişi kaldıktan sonra önemini yeterince gösterdi bence, sorumluluk aldı ve bunu da arkadaşlarına yansıttı, ortada her zaman daha verimli olur.

Hoca'nın tek hata denilebilecek tutumu Engin'in agresif tavırlarına rağmen ikinci yarıya onunla çıkması olabilir, ama tahmin ediyorum ki konuşup güvence aldı, Engin bu güveni boşa çıkardı.

BİLGİ | İmparator Fatih Terim, takımımızın başında 14. kupasına uzandı. (1 UEFA, 5 Lig., 2 Türkiye K, 3 SK, 3 TSYD)

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

kırmızı karttan sonra sayıca azaldıktan sonra Amrabat hamlesi ile sayıca üstün olduk resmen. fbnin tüm defans hattı yerinde öylece kalakaldı.

BİLGİ | İmparator Fatih Terim, takımımızın başında 14. kupasına uzandı. (1 UEFA, 5 Lig., 2 Türkiye K, 3 SK, 3 TSYD)

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Fatih Hoca'nın çok acil heykel meykel ne gerekiyorsa yapılmalı.. Adam yaşayn efsane.. Canlıyken kıymetini bilelim..

Allah sana uzun ömürler versin, Allah Galatasaray'ımızın başından eksik etmesin..

yemin ediyorum Gs mizin basinda bi 10 yil fatihten baska bir TD düsünemiyorum.

1 senede takımı nereden nereye getirdi. Allah başımızdan eksik etmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt