Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Kaybetsek de Fatih Hocayla kaybedelim diyecek kadar seni seven biriyim hocam. Ama inan şu Melo ve Emre ısrarını anlamıyorum. Hadi Emre için geleceğe yatırım diyebilirsin belki.. Ama Melo nun geleceği de yok ve bu adamlar yüzünden CL gidecek ve yine birilerinin hedef tahtası olacaksın. Lütfen başını kaldır ve gerçekleri gör hocam.

Melo ilk yarı gayet iyiydi, Semih ve Dany'nin hatalarıyla verilen iki pozisyon var. Hücuma doğru da iyi paslar verdi adam, daha ne yapsın? İleriye attığı her top geri dönüyor.

Melo ilk yarı gayet iyiydi, Semih ve Dany'nin hatalarıyla verilen iki pozisyon var. Hücuma doğru da iyi paslar verdi adam, daha ne yapsın? İleriye attığı her top geri dönüyor.

İleriye top atmak onun primer değil sekonder görevi.. orta sahamızın yol geçen hanı olduğunu, topu alan her Bragalının defansla burun buruna geldiğini ve Melonun saniyeler sonra yardıma geldiğini görmüyorsanız diyecek birşey yok zaten..

İleriye top atmak onun primer değil sekonder görevi.. orta sahamızın yol geçen hanı olduğunu, topu alan her Bragalının defansla burun buruna geldiğini ve Melonun saniyeler sonra yardıma geldiğini görmüyorsanız diyecek birşey yok zaten..

Kim defansla burun buruna gelmiş, adamlar geldiklerinde de kanattan geliyorlar zaten. Ben ortadan geldiklerini falan görmedim. Semih'le Dany o iki hatayı nasıl yapar anlamak mümkün değil. O iki hata hariç pozisyon falan da yok ortada.

Kim defansla burun buruna gelmiş, adamlar geldiklerinde de kanattan geliyorlar zaten. Ben ortadan geldiklerini falan görmedim. Semih'le Dany o iki hatayı nasıl yapar anlamak mümkün değil. O iki hata hariç pozisyon falan da yok ortada.

Melo oyundan çıktıktan sonra oyunun ne kadar farkettiğini görmüşsünüzdür umarım...

Hocam CL den elenmek hiç sorun değil.. şampiyon olmasak da olur.. ama bize verdiğin sözü unutma hocam.. bugün oynayan takıma helal olsun diyemedim maalesef.. özellikle Melo gibi kaçak güreşen bir şovmene bu kadar tahammül etmen gelecek adına umutlarımı kırdı. Benim bildiğim Fatih Hoca formayı futbolcunun ismine değil mücadelesine ve akıttığı tere verir. Melo resmen kendine oynuyor ve bu adamı kayırmaya devam edersen ekip ruhu diye birşey kalmaz bu takımda..

442 türkiye gibi dandirik bir ligde is görür oda elmander gibi bir forvet olursa( ki bu sene elmanderde eski formunda degil) ama cl'de bir halt yiyemezsin.. artik orta sahayi kalabalik tutan her takim bizi yenecektir..

ordu macinii herkes hayirli maglubiyet diye adlandirmisti ama ordu maci kötü bir dönemin baslangiciydi bu kötü gidisimiz 442 den vazgecene kadar devam edecektir

Son maçlarda sınıfta kaldı Fatih Terim...

Bu takım çok yavaş ve durağan oynuyor

Fatih Terim'in öncelikle bu sorunu çözmesi lazım...

Hocam yanına Tugay' ı al gelecek sezona hazırla lütfen. Amrabat, Aydın, Riera ısrarlarından vazgeç lütfen. Lütfen Elmander' i oynat. Atom karınca Engin neden yok hocam?

fatih hocam ligde belki bu tutuyor ama 2 forvetle oynayıp baskı yapıyorsan en azında 1 forvetin arkası dönük top tutmalı. geçen sene bunu elmander ve necati yapabiliyordu. ve orta saha rahatlıyordu. bence şampiyonlar liginde tek forvet oynamalıyız. ceza yayının önünde top tutmak ve paslaşmak çok önemli. bugün bir yere kadar gelip sallabaş ortalar yaptık.

Manchester United gibi bi dünya takımına karşı Manchester'da terinin son damlasına kadar koşan, hücum eden bir takım hemde yenilme ihtimali %99 iken,

Braga karşısında Braga'yı küçümseyerek sahaya çıkmış, hücumda çok etkisiz, savunması dalgın,yorgun.

Fatih Terim'in bu düşünceden sıyrılması gerekiyor.

ManU'ya çalıştırdığı gibi takımı Braga'ya karşı hazırlasaydı, eminim skor lehimize sonuçlanırdı.

Eleştirenlere saygım var. Ama Fatih hoca gitsin diyen, bir zahmet kendi defolsun gitsin. Bu kadarda olmaz ya, inanamıyorum.

Formsuzdu.

hocam gozun sevem Engin'i bir sekilde hazir et

M.United ve braga maçlarında t.direktörümüz defansif bir anlayışa sahip olan biri olsaydı en az 2 puan alırdık ama Fatih Terim pasa ve atak futbolu oynattığı için ve atak futbolunun zor yerleşmesi seneler alacak. defans yapıp geçen seneki kıbrıs takımı gibi çeyrek finale çıkacagıma F.TERİM gibi atak oynatır 1-2 seneye süper bi takım oluşturur final oynarım daha iyi F.Terimi eleştireceğim tek nokta bana göre Süper Ligten transfer yapması

Hocam CL den elenmek hiç sorun değil.. şampiyon olmasak da olur.. ama bize verdiğin sözü unutma hocam.. bugün oynayan takıma helal olsun diyemedim maalesef.. özellikle Melo gibi kaçak güreşen bir şovmene bu kadar tahammül etmen gelecek adına umutlarımı kırdı. Benim bildiğim Fatih Hoca formayı futbolcunun ismine değil mücadelesine ve akıttığı tere verir. Melo resmen kendine oynuyor ve bu adamı kayırmaya devam edersen ekip ruhu diye birşey kalmaz bu takımda..

kayırmakla alakası olduğunu düşünmüyorum hocam fatih hocanın adaletine çok güveniyorum bu konuda.bence takımda alternatifsiz tek oyuncu melo.onu hazır hale getirmeye çalışıyor.

Hocam canın sağ olsun ama Emre Çolak ile başlamak hataydı be.. Ama sen yine İmparatorsun yine baş tacısın.. Büyük insansın.

fatih hocanın en büyük eksikliği kapanan takımları bir türlü açamaması.milli takımda da böyleydi,daha önceki dönemlerinde de böyle.savunma amaçlı oynamayan takımları daha rahat yeniyor,fatih hocanın takımları.bence bu grupta deplasmanlarda daha fazla puan toplarız.

oyuna mudahele 0

kendi ekseninde oynayan ve her duran topu olduren emre ile ayagina top degmeyen umut dururken, devrenin tamami tek basina ataklari suruklemeye calisan amrabat oyundan cikiyor

selcuk ve melonun etkisiz oldugu yerde onlarin onunde atagi yonlendirecek, hucumla onlara kopru olacak bir sistemi dusunmuyor notu sfir

bence kapanan takımları açmak için forveti artırmak yerine ortayı üçlemek daha iyi olabilir

mesela emre iyice geliştirdi kendini

Forvet

Aydın - - - - - - - - - Hamit

Emre - - -Selçuk

Melo​

şeklinde dizilmeyi de deneyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt