Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

önemli bir eksiğimizi dün fark etti sanırım. Süper ligdeki sistemde arkada çok açık veriyoruz. Acilen tek forvetli sisteme geçip daha dengeli bir takımla şl ye çıkmalıyız. Cluj maçında şöyle bir kadro gerekli:

Muslera

Eboue semih dany balta/riera

Hamit selçuk melo emre

Amrabat(serbest)

Burak

Bu kadroya dönmeliyiz kesinlikle. Geri kalan dört maçta bu mantıkla oynamazsak kolay kolay maç kazanamayız.

strateji teknik taktik konularında çok vasat bir hoca söylemesi zor ve acı ama öyle işte.transfer konusunda da öyle toure'yi aldırmaz dengeyi bozar diye lassana diarra'yı aldırmazdengeyi bozar diye... aldığı 'dengeyi bozmayan' adamlarını da gördük.bize lucescu capello hitszfeld gibi t.direktörler lazım.bence sportif direktör olsun yerine daha iyi yabancı bir teknik direktör gelsin fatih terim'le hiç bir zaman şampiyonlar liginde gruplardan çıkamayız.

Toure ve Diarra konularında yazdığının doğru olduğundan emin misin?

Strateji, teknik, taktik derken neyi kastediyorsun?

Okadar kupa kazanmış,UEFA elit TD ler arasında gösterilen hocaya teknik taktik bilgisi yok diyorsunuz.Nasıl başarıyorsunuz bunu?Ha ayrıca çift forvet oynayalım diye ağlayanlar simdi tek forvet diyor Buda enteresan.

strateji teknik taktik konularında çok vasat bir hoca söylemesi zor ve acı ama öyle işte.transfer konusunda da öyle toure'yi aldırmaz dengeyi bozar diye lassana diarra'yı aldırmazdengeyi bozar diye... aldığı 'dengeyi bozmayan' adamlarını da gördük.bize lucescu capello hitszfeld gibi t.direktörler lazım.bence sportif direktör olsun yerine daha iyi yabancı bir teknik direktör gelsin fatih terim'le hiç bir zaman şampiyonlar liginde gruplardan çıkamayız.
bu gruptan çıkıcaz lan.sen bu saçma yorumu yaptığın için çıkıcaz.fatih terim bu takımın başında uzun süre kalcak ve şampiyonlar liginde gruptan da çıkıcaz,üst turları da görücez.

Okadar kupa kazanmış,UEFA elit TD ler arasında gösterilen hocaya teknik taktik bilgisi yok diyorsunuz.Nasıl başarıyorsunuz bunu?Ha ayrıca çift forvet oynayalım diye ağlayanlar simdi tek forvet diyor Buda enteresan.

avrupa bilmiyor bu işi. bizim kahve köşelerinde teknik,taktik dehalarımız var onlara sormalı

İmparator candır. her zaman işler yolunda gitmez.

işte 1-2 yenilgi olunca dadanıyolar foruma.bi de kendilerini hakılı çıkartmaya çalışanlar var.ben dediydim,ben dediydim diye..bana bi uğrayın ben size neler dedirticem görün :f içimizdeki fenerbahçeliler:o

:hang: :heyo:

Birşey tutmuyorsa tersinin doğru olduğunu, hocanın yanlış yaptığını söylüyorlar. Forumun olayı bu. Maçtan önce çoğu kişi istedikleri kadroya Riera'yı yazıyordu, maçtan sonra hocaya salladılar "Riera bekte oynar mı, lig mi sandın bunu hoca!?" diye...

Son iki maçta başarısız olduğumuz için dizilişimizin yanlış olduğuna inanılıyor. Misal gerçekten 4-3-3 fln oynayıp maç kaybedersek de aynı isimler "Hoca'nın en büyük hatası 4-4-2'den vazgeçmek oldu" tarzında yorumcuklar yazacaklar.

Birşey tutmuyorsa tersinin doğru olduğunu, hocanın yanlış yaptığını söylüyorlar. Forumun olayı bu. Maçtan önce çoğu kişi istedikleri kadroya Riera'yı yazıyordu, maçtan sonra hocaya salladılar "Riera bekte oynar mı, lig mi sandın bunu hoca!?" diye...

Son iki maçta başarısız olduğumuz için dizilişimizin yanlış olduğuna inanılıyor. Misal gerçekten 4-3-3 fln oynayıp maç kaybedersek de aynı isimler "Hoca'nın en büyük hatası 4-4-2'den vazgeçmek oldu" tarzında yorumcuklar yazacaklar.
yav hocayı bende eleştiryorum,hataları var fatih hocanın elbet. mesela ben dahil bi kaç kişi 4-4-2 yle avrupada olmıycağını söylüyo..yani hatalar olcakki bişeyler anlaşılsın ama buraya gelip yorum yapanlar saçmalıyo çoğu zaman.transfere sarıyolar hemen..elimizdeki kadro bu şu an. geçmişi konuşmak anlamsız.

yav hocayı bende eleştiryorum,hataları var fatih hocanın elbet. mesela ben dahil kaç kişi 4-4-2 yle avrupada olmıycağını söylüyo..yani hatalar olcakki bişeyler anlaşılsın ama buraya gelip yorum yapanlar saçmalıyo çoğu zaman.transfere sarıyolar hemen..elimizdeki kadro bu şu an. geçmişi konuşmak anlamsız.

2000 yılındaki Uefa kupasının hoop diye geldiğini, önceki 4 sene ne zorluklar çekildiğini bilmeyenler atıp tutmaya devam ediyor.

önemli bir eksiğimizi dün fark etti sanırım. Süper ligdeki sistemde arkada çok açık veriyoruz. Acilen tek forvetli sisteme geçip daha dengeli bir takımla şl ye çıkmalıyız. Cluj maçında şöyle bir kadro gerekli:

Muslera

Eboue semih dany balta/riera

Hamit selçuk melo emre

Amrabat(serbest)

Burak

Bu kadroya dönmeliyiz kesinlikle. Geri kalan dört maçta bu mantıkla oynamazsak kolay kolay maç kazanamayız.

Ben baştan beri C.L. için 4-4-2'yi savunmuyorumdum,özellikle topsuz oyunda olmayan ve formsuz oyuncuların varlığını düşünürsek. Fakat C.L. için tek forvet oynayacaksan,bu forvet çok üst düzey ve bitirici olmalı,kanatların iyi olmalı. Burak Türkiye için üst düzey ama C.L. açısından o defansta kaybolabilecek potansiyeli çok fazla. Kaldı ki saç - baş yoldurabilme ihtimali de.Kanatlar hepimizin malumu...

Kısacası üst düzey oyuncu eksikliğimiz var C.L. için. Muslera ve Eboue dışında bu seviyede futbolu oynayabilecek oyuncumuz yok şu an. Yani transferde bir hatamız ve plansızlığımız oldu.Bunu bu seviyede apaçık görmüş bulunuyoruz.

20121002.230153_IST555_1915354.jpg

Sadece Hoca konusunda deil Renktas son zamanda genel olarakta yorumlar acilan basliklar,sanki foruma bir angutluk bulasti.

Ciddi ciddi Türkiyede futbol bilgisi oyuncu yönetimi dediginde ilk akla gelen isim olan Fatih Hocayi bazilari futboldan anlamiyor diyebiliyorlar bunu diyenler Galatasaray Taraftar forumunda kendisine Galatasarayliyim diyebilen kisiler,mahalleden 3 cocuk ellerine verip bunlara futbol oynat desen yapamiycak kisiler.

Bu Takim zamaninda 9 puan geriden gelip Sampiyon oldu,Taraftar suankinden daha inaniyordu daha cok Takiminin arkasindaydi.Gelmis gecmis en büyük Futbolcumuz dedimiz Hakan Sükür 8-9 cu Haftada ilk golünü atabildi toplamda 14 hafta gol atamamisti,Bu Hocaydi yinede oynatan o sezon 38 golle bitirdi sezonu.

bi fatih hocam kalmıştı sallamadığınız oda oldu yani :005:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt