Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam hazır teklif varken bırak git İtalya ya.. Daha 1,5 sene önce rakip tribünlerden Bank Asya tezahüratları duyanlar 3 maçta seni satmaya başladı. Eee ne de olsa artık çempiyıns lig e terfi edip sınıf atladılar ya.. sana ihtiyacları kalmadı diye düşünüyorlar..

Bırak git hocam.. Onları sahte kahramanlariyla baş başa bırak.. Total futbol zırvaları icinde Fenerlilerin alay konusu olmayı hakediyorlar çünkü...

Fatih Terimdir Galatasaray. Size Skibbe , Rijkaard kalli hagi adnan sezgin müstehak.

Fatih Terim in taktik anlayışını sorgulamak sizin göreviniz mi arkadaş ?

Maşallah bu forumda herkes Fatih hocadan iyi biliyor takım yönetmeyi. :coffee:

Fatih hocayı hala tanımamış cogu kimse.. Hoca takımını kötü sonuclardan sonra elestirip kimsenin ağzına sakız etmez.. aksine iyi sonuclardan sonra takim gevşemesin diye hatalarını açıkça konuşur.. Hele sahadakilerin yarısı yeni transfer olan ve henüz tam oturmamış kırılgan bir takim sozkonusu iken elbette ki hoca takımı kollayacaktir.

Takimdaki hataları ve eksikleri hoca hepimizden iyi biliyor hiç merak etmeyin.

İnşalah dediğin gibidir. Ben hata yapılmasına kızmam, ne futbolcuya ne hocaya. Hepimiz insanız sonuçta. Kötü olan hatanın inkarı olur. Hoca farkındadır umarım her şeyin, biz de gereksiz yere endişeleniyoruz umarım dediğin gibi.

Fatih Terim in taktik anlayışını sorgulamak sizin göreviniz mi arkadaş ?

Maşallah bu forumda herkes Fatih hocadan iyi biliyor takım yönetmeyi. :coffee:

Kimse tartisilmaz degildir. Ortada bir sorun var ki tartisiyoruz. Bu hocadan daha iyi biliyoruz anlamina gelmez.

Bu adam feyktir diyen kaç kişiyiz

Hocam her oyuncuya sans vermek istiyorsun, bu da iyidir.

Ama takim biraz otursun, defans kilidimiz otursun, forvet ikilimiz belli olsun vs....

Gecen sene tam tersiydi, takim oturmusdu, ama rotasyon icin oyuncu yoktu.

Mesela gecen senenin ilk yarisinda son 7 maci ayni ilk 11´le oynadik. Bazi arkadaslarimiz " Baros varken iyidik " diyorlarda ama Baros´la alakasi yoktu, takim ve sistem oturmusdu ondan öyle istikrarli bi sekilde iyi oynayip kazandik.

Şok içerisindeyim valla billa şok halindeyim.

Ulan ahmet çakar bozuntuları sizin çapınız yetermi Fatih Hocaya laf edmeye.Sene başında fazla havalandınız ayaklarınız yere bassın diyorduk, bu sene geçen seneden zor geçecek diyorduk.Yok kesin şampiyonuz avrupada yarı final bekliyoruz falan filan diyende sizdiniz bu gün Hocaya laf etme cüreti gösterende sizsiniz.

Takıma direk 11 e 6 adam alınmış ve daha takımlaşma süreci tamamlanmamış, Hamit-Burak-Umut-Dany-Amrabat-Cris ve tüm bu yapılan transfer harcamaları en büyük rakibinin yarısı kadar ve ligde hala lidersin şampiyonlar liginde daha hiç bir şey bitmemiş.

Bu takım aynen geçen senenin takımı gibi yeni kurulan bir takım, geçen seneden en büyük farkı bir önceki sene enkazdan çıkan bir takımdı beklentileri küçük olan bir takımdı, bu sene ise beklentiler çok yüksek.Beyler daha takım yeni yeni kendini buluyor, geçen sene defansın bel kemiği uifalusi yok, ortasahanın dinamosu engin yok, melo daha form tutmadı.

İpe resim asıp gösteri yapmakla taraftar da şampiyonda olunmaz. Boyunuzdan büyük laflar etmeyin.Fatih hoca bu takımın sorunlarını, eksiklerini görüp düzeltir, başkaları gibi oyuncularını kimseye yem etmez o yüzden imparatordur bir liderdir.

Fatih Terim daha kadroyu tam oturtturamadığı için herkesi şuanlık denemek istiyor. Geçen senede aynı sorunla karşı karşıya gelmiştik.Bence milli maçlar sonrası bu sorun çözülecek istediğimiz,arzuladığımız oyunu sergileyeceğiz...

Gün gelecek sanada sallıyacaklar demiştim Fatih Hoca.

Sen doğru bildiğinden şaşma, bir Fatih Terim bir günde yetişmiyor.

Şok içerisindeyim valla billa şok halindeyim.

Ulan ahmet çakar bozuntuları sizin çapınız yetermi Fatih Hocaya laf edmeye.Sene başında fazla havalandınız ayaklarınız yere bassın diyorduk, bu sene geçen seneden zor geçecek diyorduk.Yok kesin şampiyonuz avrupada yarı final bekliyoruz falan filan diyende sizdiniz bu gün Hocaya laf etme cüreti gösterende sizsiniz.

Takıma direk 11 e 6 adam alınmış ve daha takımlaşma süreci tamamlanmamış, Hamit-Burak-Umut-Dany-Amrabat-Cris ve tüm bu yapılan transfer harcamaları en büyük rakibinin yarısı kadar ve ligde hala lidersin şampiyonlar liginde daha hiç bir şey bitmemiş.

Bu takım aynen geçen senenin takımı gibi yeni kurulan bir takım, geçen seneden en büyük farkı bir önceki sene enkazdan çıkan bir takımdı beklentileri küçük olan bir takımdı, bu sene ise beklentiler çok yüksek.Beyler daha takım yeni yeni kendini buluyor, geçen sene defansın bel kemiği uifalusi yok, ortasahanın dinamosu engin yok, melo daha form tutmadı.

İpe resim asıp gösteri yapmakla taraftar da şampiyonda olunmaz. Boyunuzdan büyük laflar etmeyin.Fatih hoca bu takımın sorunlarını, eksiklerini görüp düzeltir, başkaları gibi oyuncularını kimseye yem etmez o yüzden imparatordur bir liderdir.

Çoğuna katılıyorum ama burada tek suçlu taraftar değil.Gereksiz açıklamalar yaparak taraftarı beklentiye sokan yönetim de suçlu bu konuda.Ha bazıları çıkıp 8.olduk bu yönetim şampiyon yaptı yeaa sen futboldan anlamıyorsun nankör vs. diyebilir,ben zaten takdir ediyorum ve destekliyorum yönetimi.Ama hatalarını da eleştiririm neticede Tanrı değil bir şey değil bu adamlar.

Çoğuna katılıyorum ama burada tek suçlu taraftar değil.Gereksiz açıklamalar yaparak taraftarı beklentiye sokan yönetim de suçlu bu konuda.Ha bazıları çıkıp 8.olduk bu yönetim şampiyon yaptı yeaa sen futboldan anlamıyorsun nankör vs. diyebilir,ben zaten takdir ediyorum ve destekliyorum yönetimi.Ama hatalarını da eleştiririm neticede Tanrı değil bir şey değil bu adamlar.

Forumda tanridir!

Elestiremezsin!

:sgr: :sgr:

Hocayı eleştirebileceğimiz tek nokta takımın organize olarak sürekli yerinde saymasıdır.Her yeni maçta değişen birşey göremiyorum.Sezon başındada saçma goller yiyorduk halen daha yiyoruz.

Fatih Terim Galatasaray'ın başına son geçişinde tarihinin en kötü Galatasaray'ıydı. Avrupa'da bile yer bulamamıştık kendimize. Elimizde zirveye oynayabileceğimiz bir tek oyuncu yoktu. Günlerce uykusuz kaldı, Florya'da çalıştı, yeni bir takım yaptı. Sadece Fatih Terim'in varlığından ötürü takımımıza dünya yıldızları geldi. Aldı takımı Şampiyon yaptı hem de 1 sezonda 2 kere. Halen övünebildiğimiz bir UEFA Kupası varsa o ordunun komutanı da İmparator'du. Fatih Terim Galatasaray'ın en önemli simgelerinden biridir. Onun yeri doldurulamaz, onun yeri tartışılamaz. Şimdi bir kaç maç puan kaybettik diye onu eleştirenler CİMBOM kültürünü tekrar gözden geçirsinler. Biz hep seninleyiz İmparator, hep sana inanacağız. Biz senden öğrendik asla unutmayacağız; Cimbom başı dik yürür...

----

Hocam, tamam hatalısın...Tamam belki zaman zaman kapris ve egolarına yenik düşüyorsun...

Ama şunu çok iyi biliyorumki çok iyibir Galatasaraylısın...

Ve inanıyorumki Galatasarayı şaha kaldıracak olan yine sensin... :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt