Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Seni sevmiyorum hic sevmedim ve sevmeyecegim ama takimin basinda oldugun surece desteklerim.:tiphat:

Forumda tanridir!

Elestiremezsin!

:sgr: :sgr:

Haşa! Yeri gelince hepimiz eleştiriyoruz. Ben kendi adıma iyi sonuçlardan sonra eleştirmeyi tercih ederim. Eleştiriye kimsenin birşey dediği yok tabi.. ama bunca başarısına rağmen 3 maç kazanamadı diye Fatih hocanın istifasından bahseden ya direkt kuştur ya da kuş beyinlidir arkadaş.. Bunun başka mantıklı açıklaması yok maalesef..

B_6ff5c8bb1ad66cd9e8e47fff189936e1.jpg

:ayatollah:

Ben bugüne kadar egosuz bir teknik adam görmedim. Fatih hoca'da farklı değil diğerlerinden. 2. gelişinde yapması gereken Lucescu' nun bıraktığı takımın üzerine nokta bir kaç transfer yapmasıydı ama 50 milyonluk yeni transferler yapıp, yepyeni bir takım kurmaya çalıştı. Bugüne kadar yepyeni kurulmuş bir takımın başarılı olduğunu görmedim. Buna Chelsea gibi 500 milyon dolarlık takımlarda dahil. İstediğin kadar pahalı futbolcu al, takımın takım alması 1-2-3 seneyi alıyor, o da tutarsa tabi.

Ben bugüne kadar egosuz bir teknik adam görmedim. Fatih hoca'da farklı değil diğerlerinden. 2. gelişinde yapması gereken Lucescu' nun bıraktığı takımın üzerine nokta bir kaç transfer yapmasıydı ama 50 milyonluk yeni transferler yapıp, yepyeni bir takım kurmaya çalıştı. Bugüne kadar yepyeni kurulmuş bir takımın başarılı olduğunu görmedim. Buna Chelsea gibi 500 milyon dolarlık takımlarda dahil. İstediğin kadar pahalı futbolcu al, takımın takım alması 1-2-3 seneyi alıyor, o da tutarsa tabi.

Geçen sezon şampiyon olmamışmıydık yanlış mı hatırlıyorum?

Geçen sezon şampiyon olmamışmıydık yanlış mı hatırlıyorum?
Evet geçen sezon takım tuttu. Ama 10.haftaya kadar taraftar kenarda fıtık geçirdi. Servet, Gökhan, Kazım bunların yeri garanti idi, ama sakatlıklar cezalar Semih, Engin ve Emre' yi sahneye sürülmesini zorunlu kıldı, şampiyon takım oluştu. Daha sonra Fatih hoca' nın istikrarı şampiyonluğu getirdi.

10. haftaya kadar fıtık geçirmiş. Ondan önceki sezon ne geçiriyordun? 1. haftadan 6-7 fark atıp, Barca gibi top mu çevirecektik? :coffee:

Evet geçen sezon takım tuttu. Ama 10.haftaya kadar taraftar kenarda fıtık geçirdi. Servet, Gökhan, Kazım bunların yeri garanti idi, ama sakatlıklar cezalar Semih, Engin ve Emre' yi sahneye sürülmesini zorunlu kıldı, şampiyon takım oluştu. Daha sonra Fatih hoca' nın istikrarı şampiyonluğu getirdi.

Masal anlatma yeni kurulan takımın başarılı olduğunu hayatımda görmedim diyorsun bakış açını değiştir bence.

Doğru hatırlıyosun. Ama Terim in 2. dönemini hatırlamazsın. 14 yaşındaydın...Hatırlasan daha temkinli olurdun.

14 yaşımda her normal insan gibi olanları net hatırlıyorum siz hatırlamıyor iseniz temkinli olmanızda fayda var

Takip etmiyorsan bilmezsin, geçen sezon Galatasaray diye bir takım vardı. Sol bek hariç komple değiştirip şampiyon olmuşlardı,

Doğru hatırlıyosun. Ama Terim in 2. dönemini hatırlamazsın. 14 yaşındaydın...Hatırlasan daha temkinli olurdun.

Terim'in ikinci dönemini hatırlıyorum. Hakemlerin 2003'de Beşiktaş'ı 2004'te de feneri şampiyon yapmak için neler yaptıklarını da gayet iyi hatırlıyorum.

Ama belli ki aramızda unutanlar olmuş.

B_b88bf1412bfce9a5a706469314d628f7.jpg

Karizması yeter artar..

Fatih Terim Hocamızı çekemeyen varsa taş düşsün başına Fatih Hoca Kadar..

Haşa! Yeri gelince hepimiz eleştiriyoruz. Ben kendi adıma iyi sonuçlardan sonra eleştirmeyi tercih ederim. Eleştiriye kimsenin birşey dediği yok tabi.. ama bunca başarısına rağmen 3 maç kazanamadı diye Fatih hocanın istifasından bahseden ya direkt kuştur ya da kuş beyinlidir arkadaş.. Bunun başka mantıklı açıklaması yok maalesef..

İşte siz her eleştiriyi çok kötü defolsun gitsin olarak anlıyorsunuz renktaş tek mesele bu.

Terim'in ikinci dönemini hatırlıyorum. Hakemlerin 2003'de Beşiktaş'ı 2004'te de feneri şampiyon yapmak için neler yaptıklarını da gayet iyi hatırlıyorum.

Ama belli ki aramızda unutanlar olmuş.

Takım bombaydı da hakemler yüzünden yani. :) Saçmalamayın. O nedenlemi kovuldu gitti ?

başkan önce hocanın istediği adamları alsın sonra hocaya laf söyler.fatih hocanın kredisi bu takımı düşerecek kadar var... ama başkanın gidişat iyi değil..

Amrabat,Hamit,Burak,Umut,Danny'de Unal baskan istedi zaten ve 30 milyon euro harcatti demi?

Terim'in isteklerinden Kastettigin Suarez ve Shaqiri ise eger burda buyuk bir sikinti var zira Terimin bu adamlari yeteri kadar istemedigini dusunuyorum.

Ha diyorsanizki cok istedi ama yonetim almadi.O zamanda sorarlar adama Shaqiri ve Suarezi isteyen hocanin alternatifleri Burak ve Amrabat olurmu?(bu iki isimin maliyeti ortada hicte yabana atilacak rakamlar degil)

Hepimiz kabul etmeliyizki Terim bu sezon cok buyuk hatalar yapti ozelliklede transferde,hepimiz birkez daha anlamisizdirki Transfer konusunda Terimin sabikasi gun gectikce kabariyor.

O yanlışlar bu sene yok gibi gibi..

Fatih Terim | Teknik Direktör

Geçen sene bu zamanlardada aynı yorumlar vardı. Sene sonu İmparator yeaa naraları atılıyordu buralarda. Onun için bırakın hocayı da işinize bakın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt