Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

hamit konusunda katılıyorum ama amrabat kesinlikle dün en iyi maçını oynadı ve umut verdi..Kapalı defansa zorlanan bi oyuncu olarak en çok koşan ikinci oyuncuydu sahada..Ve çok zorladı heyecanını atmıştı.Bence bundan sonra çok daha iyi olur amrabat..

en çok koşsa nolcak. biz onu icraat yapsın diye aldık. koşsun diye degil. yoksa sabride koşuyor o oynasın ozaman.

hamit konusunda katılıyorum ama amrabat kesinlikle dün en iyi maçını oynadı ve umut verdi..Kapalı defansa zorlanan bi oyuncu olarak en çok koşan ikinci oyuncuydu sahada..Ve çok zorladı heyecanını atmıştı.Bence bundan sonra çok daha iyi olur amrabat..

Ben beğenmiyorum açıkçası...Ortaları karambole yapılan ortalar...Beklediğimin çok altında bana göre...Umarım düzelir tabii ki ama ben çok umutlu değilim.4-3-3te belki daha iyi olur onu Hoca bilir tabii ki ama savunma bu kadar zaaf veriyorsa bunda Amrabat'ın takım savunmasında ki yetersizliğide etkili oluyor...

Hocanın eleştirdiğim tek yönü var. O da kadroyla çok fazla oynaması..

Geçen sene aynı oyuncularla oynaya oynaya o çokta yetenekli değil, bunlardan bi halt olmaz dediğimiz adamlar birbirlerine o kadar alışmışlardı ki makine gibi ligi süpürüp gittiler. Sakatlıklar hariç iskelet hiç bozulmadı.

Bu sene bakıyosun kadroya bi cris var, bi yok, amrabat var yok, forvet hattı desen sürekli değişime uğruyor vs vs .. Dolayısıyla da oyunculara çok yüklenemiyorum, onların da bu karambol de formsuz düşmelerine..

Lütfen artık standart kadromuzu kurup değiştirmeden oynayalım..

Ben beğenmiyorum açıkçası...Ortaları karambole yapılan ortalar...Beklediğimin çok altında bana göre...Umarım düzelir tabii ki ama ben çok umutlu değilim.4-3-3te belki daha iyi olur onu Hoca bilir tabii ki ama savunma bu kadar zaaf veriyorsa bunda Amrabat'ın takım savunmasında ki yetersizliğide etkili oluyor...

dün elmanderden sonra en çok koşan oyuncuydu isabetsiz ortaları vardı ama kesinlikle gelişir takım uyumu yakalandıkça ortalar pas a döner ben açıkcası dün amrabatın gelişeceğini çok iyi olacağını düşündüm inşallah yanılmam.dün çok istekli arzulu heyecanlıydı takımda istekli arzulu böyle oyuncu olmalı.Geçen seneki melonun bu seneki melodan eksiği(dün ilk kez iyiye yakın oynadı gerçi) arzu ve heyecan eksiği idi. amrabatda bu var bu çok güzel

Hocanın eleştirdiğim tek yönü var. O da kadroyla çok fazla oynaması..

Geçen sene aynı oyuncularla oynaya oynaya o çokta yetenekli değil, bunlardan bi halt olmaz dediğimiz adamlar birbirlerine o kadar alışmışlardı ki makine gibi ligi süpürüp gittiler. Sakatlıklar hariç iskelet hiç bozulmadı.

Bu sene bakıyosun kadroya bi cris var, bi yok, amrabat var yok, forvet hattı desen sürekli değişime uğruyor vs vs .. Dolayısıyla da oyunculara çok yüklenemiyorum, onların da bu karambol de formsuz düşmelerine..

Lütfen artık standart kadromuzu kurup değiştirmeden oynayalım..

semih dany umut elmander amrabat engin selçuk melo balta eboue.... sonradan hamit emre ve burak girer bu kadar kurcalamaya gerek yok..

---------umut----------

amrabat--------elmander(aydın)

------selçuk-hamit------

----------melo----------

hakan-dany-semih-eboue

-------muslera----------

şeklinde oynamalıyız bence hocam. engin gelince form grafiğine göre hamit,elmander,amrabat hatta gerekirse melo ile rötasyona girebilir.ama kesinlikle burak yılmaz'ı oynatıp takımın ahengini bozmayalım.

hamit orta sahada oynayamıyor

bu takımdaki herkes sezon başından beri tel tel dökülüyorsa ben döner hocaya bakarım. çünkü bizim gibi takımda 3-5 kişi kötü yada formsuz olabilir ama ufak tefek parlamaların dışında şu takımda istikrarlı 1 tane bile formda oyuncu yoksa sorunu değişik yerlerde aramak lazım.

hocanın bu konuda çözüme ulaşmak adına bi arayış içine girmemesi enteresan geliyor bana. hep aynı diziliş aynı taktik aynı anlayış. maçları tekrar izleyin. top bizdeyken hareketli olan tek oyuncu topa sahip olan oyuncu. diğer herkes sabit markaj altında o adam ne yapacak diye bakıyor. bi boşa çıkma pas imkanı yaratma yok.

yani ne bileyim orta sahaya ekstra bi adam koy, skor olarak öndeyken oyuna sok burak'ı bi kerede öyle dene yada amrabatı.

aydın'ın yerine bi kere olsun yektayı oynat değişik bişey yap. bizde hoca her yolu deniyor ama olmuyor diyelim.

acemice işler yapıyoruz. sen kötü oynadığın maçta ikinci yarı öne geçmişsin. o andan itibaren tempoyu düşürüp, pas yapıp bi 15-20 dk hem dinleneceksin hem rakibi uyutacaksın. kontrolü tam olarak ele geçireceksin. biz napıyoruz tam tersi.

Birde herkes Terim genc oyunculari oynatmayi sever demiyormu encok ona guluyorum.Gecen sene Servet,Gokhan sakatlanmiyana kadar Semihe sans vermemisti.Simdi takim kotu gitmesine ragmen hala ayni isimlerde diretiyor.

Madem denemiyeceksin Furkan,Ceyhun ,yigit,sercan( bu isimleri begendigim filan yok)gibi isimleri neden aldiriyorsun?

Mumkunse artik transfere ve teknik bilgi gerektiren konularda profesyonelleselim Terim mental koc goreviyle ilgilensin.

Birde herkes Terim genc oyunculari oynatmayi sever demiyormu encok ona guluyorum.Gecen sene Servet,Gokhan sakatlanmiyana kadar Semihe sans vermemisti.Simdi takim kotu gitmesine ragmen hala ayni isimlerde diretiyor.

Madem denemiyeceksin Furkan,Ceyhun ,yigit,sercan( bu isimleri begendigim filan yok)gibi isimleri neden aldiriyorsun?

Mumkunse artik transfere ve teknik bilgi gerektiren konularda profesyonelleselim Terim mental koc goreviyle ilgilensin.

:asd::asd::asd:

Hocam tamam hücum futbolu oynuyoruz, saldırıyoruz, pres yapıyoruz tamam ama skor üstünlüğünü elimize geçirdiğimizde biraz oyunu soğutsak, tempoyu düşürsek güzel olur. Bu yüzden çok maç verdik.

Hocanın arkasındayız. Cluj maçıyla çıkışımız başlar tekrar

Evet fazla hucum odaklıyız ama bu defansta bi zahmet her geleni yemesin.

Balta'lı Dany'li formsuz Semih'li defans bu kadar

Iki sezon önce kaleci her sutu kaleye aliyordu, simdi defans herkese gecit veriyor, olacak is degil.

bu forumda doğru insanları görmek için hep bu başlığa girerim.

şaşırmadım yine.

yine gösterdiniz kendinizi merak etmeyin.

Ama

geçen sene biz bu zamanlarda burdaydık sizde burdaydınız.

ilerledikçe haftalar biz yine buradaydık ama siz? sizleri göremedik.

bu sezon yine geçen sezonun aynı haftalarındayız. burdayız biz. sizde burdasınız.

sonuç kötü olsada biz yine burdayız. ama işler iyi giderse ya siz?

Galatasaray Fatih Terimden başka bir isme emanet edilemez.

Allah yardımcın olsun hocam Galatasaraylı taraftar her zaman İmparatorun yanındadır.

Hoca en iyiyi bulmak için denedi.. Olmadı güvenin hoca bilir işini..Herşey yarın çok güzel olacak..

ben lucescuya emanet ederdim ve şampiyon olduğumuz maçtan sonra ağlardı luce..

imparatoru seviyorum ama ona kayıtsız şartsız değil başarı odaklı destek veriyorum.aslolan GSARAY..felsefe değil 3 puan galibiyet başarı istiyoruz hocam..

Tek isteğim öne geçersek paldır küldür oynamayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt