Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Rahat olun gencler .

Hocam tamam hücum futbolu oynuyoruz, saldırıyoruz, pres yapıyoruz tamam ama skor üstünlüğünü elimize geçirdiğimizde biraz oyunu soğutsak, tempoyu düşürsek güzel olur. Bu yüzden çok maç verdik.

Hocanın videosu var görmedin mi? Yakaladınız mı 10 tane 15 tane atacaksınız diyor. Yıllarca Türkiye'ye bunu yaptılar diyor

Ne günlere kaldik ya, bir gol attigimiz zaman, maci hemen sogutalim diyorlar. Biz Galatasarayiz, oyunumuzdan ve felsefemizden taviz vermedigimiz icin Galatasaray olduk. Avrupa'yi bu felsefe ile dize getirdik zamaninda. Olacaksada yine böyle olsun. Istemem golden sonra geri cekilip skor'a yatan, oyun sogutan futbolculari ve TD'ü. Ben Fatih Terim'e güveniyorum. O koltuga Mourinho'yu bile getirseniz, Fatih Terim kadar güvenmem. Ben 3 Puanimi güzel futbol ile istiyorum. Futboldan zevk almak istiyorum. Büyüksün Imparator!!!

Olumsuz tabloda Terim'e saldıranlar var haklı olabilirler sistem konusunda falan ama Terim'e tavır almadan daha önce yönetime tavır alın.

Mazallah Terim giderse yerine Şota'yı falan getirir bu yönetim.

Ucuz olması tüm kriterlerimizi karşılıyor.

Olumsuz tabloda Terim'e saldıranlar var haklı olabilirler sistem konusunda falan ama Terim'e tavır almadan daha önce yönetime tavır alın.

Mazallah Terim giderse yerine Şota'yı falan getirir bu yönetim.

Ucuz olması tüm kriterlerimizi karşılıyor.

ucuz olmasıyla yönetimi nasıl bağdaştırdın _?

bugün bir galibiyet tüm rüzgarı tersine çevirir.

Hocam ins savaşa yollar gibi yollamassın takımı .

Yensek de yenilsek de ligde şampiyon olsak da olamasak da her zaman seninleyiz imparator.

Ne olursa olsun bu takımın çalışmadığı çok açık.Hiç birşey lafla yürümüyor.Sene başında ki takım her hafta geriye gidiyor.Geçen Bursa nın oynadığı futbola hayran kadım neredeyse ezbere oynuyorlar.İş çalışmakta ,yoksa 11 e iki orta saha iki kanat iki forvet koymayla iş bitmiyor.Umarım bu akşam biraz umut ışığı görürüz.

Hocanın eleştirdiğim tek yönü var. O da kadroyla çok fazla oynaması..

Geçen sene aynı oyuncularla oynaya oynaya o çokta yetenekli değil, bunlardan bi halt olmaz dediğimiz adamlar birbirlerine o kadar alışmışlardı ki makine gibi ligi süpürüp gittiler. Sakatlıklar hariç iskelet hiç bozulmadı.

Bu sene bakıyosun kadroya bi cris var, bi yok, amrabat var yok, forvet hattı desen sürekli değişime uğruyor vs vs .. Dolayısıyla da oyunculara çok yüklenemiyorum, onların da bu karambol de formsuz düşmelerine..

Lütfen artık standart kadromuzu kurup değiştirmeden oynayalım..

Haklısın ama geçen sene haftada sadece bir maç oynuyordu futbolcular, bu sene Şampiyonlar ligi, Mili maçlar vs. Ujfanın sakatlığı bizi buna mecbur etti usta.

İmparator'a güveniyorum. Bugün inşallah kazanacagız.. :)

Fatih Terim | Teknik Direktör

Haklısın ama geçen sene haftada sadece bir maç oynuyordu futbolcular, bu sene Şampiyonlar ligi, Mili maçlar vs. Ujfanın sakatlığı bizi buna mecbur etti usta.

Gecen sene takvim daha sikisikti.

Lig maclari hafta ici, hafta sonu oynaniyordu yani her hafta mutlaka iki mac oynuyordu takim.

Gecen sene takvim daha sikisikti.

Lig maclari hafta ici, hafta sonu oynaniyordu yani her hafta mutlaka iki mac oynuyordu takim.

Doğru unutmuşum, ama tek bir kulvar da mücadele ettik, kupa dan elenmiştik, ama futbolcular sadece lige konsantre olmuşlardı.

taraftar aydın oynasın engin keşke olsa necati keşke geri dönse diyebiliyorsa bu da hocanın farkıdır.

Allah yardım etsin imparator dualar seninle.

Buraya yazdığım 11 'i sahaya süreceğin için muvaffak olacağımızı düşünüyorum sinyor.

engını oynat hocam az kaldı c ezasının bıtmesıne ısınması lazım bı an once

taşıma riera ile sol bek dönmez sinyor terim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt