Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Haklısın ama geçen sene haftada sadece bir maç oynuyordu futbolcular, bu sene Şampiyonlar ligi, Mili maçlar vs. Ujfanın sakatlığı bizi buna mecbur etti usta.

Olmaz reyis, bi çizgi tutturacaksın. Yorgunluk, sakatlık zamanlarında rotasyon yapacaksın. Bu zamana kadar ne oynadık da ne yorulduk biz Allah aşkına.. Ama kadroya bakıyosun bigün cris bigün dany bigün cris bigün dany.. Ondan sonra da dany alışamadı, cris götünü kaldıramıyor diye küfür ediyoruz.

iyi veya kötü sorumlu sensin hoca her şeyin ! ikinci terim dönemi geliyor gibi ! allah korusun !

ah be hocam Emre çolak'ın bu macta işi ne saha ortada göl gibi,emre teknik bir oyuncu soksan başka birini,al Engin baytarı....

engin gibi mücadeleci adam varken emreyi almak mı.ezbere oynuyorsun terim.yazık.

Oyunculara gaz verecegine biraz kendine gaz verseydin be hocamda korkudan hep ayni isimlere yonelmeseydin.

Neyse sorun yok İkinci yari 10 kisilik rakibe yanlislikla iki gol atar maci aliriz yine imparator olursun ;-)

Bu maçtan sonra da iyi oynadık moynadık derse gerçekten çok sarsılır güvenim.

Oyunculara gaz verecegine biraz kendine gaz verseydin be hocamda korkudan hep ayni isimlere yonelmeseydin.

Neyse sorun yok İkinci yari 10 kisilik rakibe yanlislikla iki gol atar maci aliriz yine imparator olursun ;-)

Yenemedik,hadi yine iyisin.Kutluyorsundur şimdi.Sanal mastürbasyon keyfi

Avrupa'da böyle tek kale oynamak çok sakat Fatih Hoca'ya güvenim sarsılmaya başladı benim.Barcelona ayarında bir takım bile bu kadar şuursuz oynamaz.Şu sistemde ısrar etme hocam olmuyor işte :(

bu başlık kişinin aynası gibi. yazın yazın tenekeler. geçen sene bu haftalara da bakın.

ilerde imparator öl de ölelim diye köpek gibi olursunuz ya da gelmezsiniz bu başlığa daha.

m.ünitede braga yada cluj uda aynı tarife. barça madrid gelse yine aynı tarife.

Galatasaray gibi oynarız. Galatasaray gibi kaybeder Galatasaray gibi kazanırız.

şu aldıgın oyuncuları sadece fizige bakarak almıssın belli hmm fiizik iyi ben bunu boyle yaparım hmm ok

Hamit çıkmazdı be hocam.

sadece Engin niye oynamadi diye serzeniste bulundum onun haricinde kadro iyiydi bana gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt