Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

11'de forma giyenlerin yarisi berbatti, bu 21-22 kisilik kadroda düzgün oynayabilecek 11 oyuncuyu bulman gerekiyor hoca.

Çıkarken de yerdeydi ayaklarına tedavi yapıyorlardı.

Bilmiyorum. Ntvspor'da böyle dediler. Ama o tedavi yapılan da Elmander'di galiba. Şortunda 9'a benzer bir numara yazıyordu. Numaranın yarısı gözüküyordu. Hamit değildi o yani. O numara ya 8, ya da 9'dur. Muhtemelen Elmander'di o.

terimin suyu ısınmaz bizde ama bir problem var abi.. bir huzursuzluk var.. melo ukala ukala topa geliyor penaltı kacırıyor. dany 89 da takım yüklenirken 40 metreden şut çekiyor, melo yine 20 metreden amrabata gelen topa roveşataya kalkıyor.. herkes kafasına göre takılıyor.

hamit ve melo bence huzursuzluk yaratıyor takımda. yani hamit o kadar para alıyor oynadıgı top içler acısı. diğer adamların yerinde olsam derim adam 3 m€ alıyor oynadıgı topa bak biz niye oynayalım gibilerinden. biran önce çözmesi lazım hocanın bunları

İkinci yarı hücum ettiğimiz zemin çok ağır değildi.10 kişi kalan takıma uzun top oynanamaz 2-3 pasa bitiricektik.Yanlış oldu..

İkinci yarı hücum ettiğimiz zemin çok ağır değildi.10 kişi kalan takıma uzun top oynanamaz 2-3 pasa bitiricektik.Yanlış oldu..

aynen renktaş. sol taraftaki zemin iyiydi, pas yaparak hucum edebiliridk. ama sürekli şişirdik soldan gidince nasıl tehlike yarattık hep..

Yahu ikinci yarı hoca kenardan topu şişiripdurmayın diye seslenmedi mi? Seslendiyse, ne laf anlamaz öğrencilermiş bunlar. Bizim takım top şişirdikçe taraftar kriz geçirmiştir kenarda.

Yahu ikinci yarı hoca kenardan topu şişiripdurmayın diye seslenmedi mi? Seslendiyse, ne laf anlamaz öğrencilermiş bunlar. Bizim takım top şişirdikçe taraftar kriz geçirmiştir kenarda.

O sahada topu yerden oynamalıydık diyorsun yani :)

hocam şu yektayı oynat artık ya..

Bir kaç kişiyi kadro dışı bırakmalı belli bir zaman.

abi takımın gerçek degerlerine sahip cıkamadık bence.. melo için resmen süründük adam 3 ay totosunu yaydı. hamit için olmazsa olmaz dedik.. abi adamlar düşünür ya melo hamit kaç para alıyorlar ben 1 m 2 m alıyorum hamit sürünüyor melo saha da yok biz bu kadar degersizmiyiz diye.. hamit bence bizi cok bozuyor.. engin mesela nasıl tık tık onuyorduk içeri giriyordu vs.. hamit bekledigimiz performansı veremeyecek bence..

melo da tripli resmen bonservis konusundan ötürü

Sahanin en hizli adami Amrabat'ti. Ama o zeminde hizini kullanamadi.

Demek ki agir zeminde hizli adamlarin topla birlikte suratlenmesi imkansizmis.

Yani rakibin, bizi geride hiziyla zorlamasi gibi bir ihtimal yokmus.

Peki neden; en azindan tecrubeli, ayagi yere saglam basan ve pas dagitimlarinda iyi bir Cris degilde Dany?

Umut; ne kadar iyi niyetli olsa da yetenekleri kisitli. Elmander'e iyi bir alternatif olucak diyorduk. Daha da katki sagladi.

Dany; rotasyonda baya is gorecek bir oyuncu diyorduk. Ujfalusi bile Avrupa'da siritacak derken, tuttuk Dany'yi as stoperimiz yaptik.

Hamit; hem tecrubesiyle, hem yerli olmasiyla, hem joker kimligi rotasyonda mukemmel is gorucek diyorduk, gittik Hamit'i takimin ayricalikli as oyuncusu yaptik.

Futbola ihanet ettigimiz icin butun sanssizliklar basimiza geliyor. Futbolun hakkini vermiyoruz. Aciz aciz top sisirdik 70 dakika. Ayiptir, acizliktir bu.

Hocanin arkasindayim, o gidiyorum diyene kadar da arkasinda olucam. Ama adaletini saglasin. Haketmeyene israrla amansizca forma vermesin. Kimse ayricalikli olmamali. Adaletsizlige devam ederse destek mestek yok. Zarar veren kimsenin gozunun yasina bakilmasin, tek istedigim bu.

Hamit altıntop değişikliğinde acele etti.Amrabatın sağ çizgiye geçmesi vakit kaybettirdi takıma.Emre çolak ta zemin olarak uygun bi isim değildi.Ne olursa olsun Engin baytar bu maçları bu zemini kaldırabilecek düzeyde.Gücünden bişey kaybettiğini sanmıyorum.Yinede Terim benden daha iyi bilir.Hücum futbolu arzusuna hayranım.

Hoca da formsuz basladi bu seneye,transferlere girmiyorum bile, girsek cikamayiz.

Hocanın transferde hataları var ,oynattığı sisteme göre oyuncular alıcaktı sadece lig için transfer yaptık

Oyuncular üzerinde ağırlığını daha fazla koymalı artık. Önce sinir oldum maç sonu röportajına ama cidden şans yok bizde.

Adama çarpıp gol oluyor hakem Golmander'e atılan dirseği göremiyor..Braga maçında olmayan ofsaytlarla pozisyonlarımız kesildi. Kale ağzında atamadık. ManU maçı yine hakem+şans yanımızda olmadı..İnşallah bundan sonra her şey tersine döner..

Hücum konusundaki ısrarı tamam da biraz varyasyon göstermeli bu takım artık. Kanat oyuncuları yan çizgide oynasın..Uzun taç kullanıyoruz savunmayı bozmak için birileri Eboue'nin yanına koşsun. Şu Burak ile Umut kol kola oynamak yerine çapraz koşular yapsın..Bu kadar serbest bırakmakla olmuyor. Duran toplarda Ayküt gibi hiç olmazsa taktik, çalışma görelim artık..

Ahuahahahha la yine mi hakem adam daha napsın bi topu alıp kalenin içine koymadığı kaldı:o

Ahuahahahha la yine mi hakem adam daha napsın bi topu alıp kalenin içine koymadığı kaldı:o

Hakem yazan bi' ben varım galiba..

Hakeme lafımız yok şanstan bahsediyorum, Elmander'e atılan dirseği görmemesi de hata..Onun dışında iki tarafa da kart göstermekten çekinmedi. Tek taraflı oyunda kendisine fazla iş düşmedi zaten çıkan kartlardan sonra..

emre çolak torpilli galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt