Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

fatih hoca da takım ve futbolcular kadar formsuz bence. burak gol atmış olabilir ama hamit burak değişikliği tam anlamıyla fiyaskoydu.

hamit çıkıncaya kadar sahada bizim adımıza en akıllı en etkili ve en iyi oynayan adamdı.

sahada yapmaya çalıştığımız şey topu şişirip, düşen ve dönen ikinci topları alıp pozisyon yaratmaya çalışmaktı.

meloyu öne alıp hamiti oyundan çıkarınca, koskoca orta sahada bu ikinci topları toplama işi tek başına selçuk'a kaldı

ve dikkat ederseniz nerdeyse hiç dönen top alamadık orta sahada, çünkü selçuk genelde 3e 1di.

bu değişiklik maç genelinde bizim alehimize oldu bence.

dediğim gibi burak'ın gol atması bunu değiştirmez.

Bazı transferler hariç hatası yok.

Yok çok hücum oynatıyor gol yiyoruz böyle defans ile tabi yeriz.Bu maçta yediğimiz gol kontra bile değil rakibin 1, bizim 3 oyuncumuz içeride ama Eboue-Dany sağolsun.

Beşincilikten sonra gelen sekizincilik yüzünden futboldan kopmuş bizleri yine sokağa döken, kaybederken de gururlandıran, rakibin evinde şampiyonluk tattıran bu adama biraz saygı.

Daha dün anadolu takımları evimize gelip güle oynaya 3 puan alırken biz bugün şl'de neden fazla ofansif oynuyoruz diyoruz:sad007:

Fatih Hoca senenin başından beri formsuz malesef. Takım hakkında yanlış düşünceleri var. Bazı futbolcuları olduklarından buyuk, bazılarını da olduklarından kucuk goruyor sanki..

Sahanin en hizli adami Amrabat'ti. Ama o zeminde hizini kullanamadi. Demek ki agir zeminde hizli adamlarin topla birlikte suratlenmesi imkansizmis. Yani rakibin, bizi geride hiziyla zorlamasi gibi bir ihtimal yokmus. Peki neden; en azindan tecrubeli, ayagi yere saglam basan ve pas dagitimlarinda iyi bir Cris degilde Dany? Umut; ne kadar iyi niyetli olsa da yetenekleri kisitli. Elmander'e iyi bir alternatif olucak diyorduk. Daha da katki sagladi. Dany; rotasyonda baya is gorecek bir oyuncu diyorduk. Ujfalusi bile Avrupa'da siritacak derken, tuttuk Dany'yi as stoperimiz yaptik. Hamit; hem tecrubesiyle, hem yerli olmasiyla, hem joker kimligi rotasyonda mukemmel is gorucek diyorduk, gittik Hamit'i takimin ayricalikli as oyuncusu yaptik. Futbola ihanet ettigimiz icin butun sanssizliklar basimiza geliyor. Futbolun hakkini vermiyoruz. Aciz aciz top sisirdik 70 dakika. Ayiptir, acizliktir bu. Hocanin arkasindayim, o gidiyorum diyene kadar da arkasinda olucam. Ama adaletini saglasin. Haketmeyene israrla amansizca forma vermesin. Kimse ayricalikli olmamali. Adaletsizlige devam ederse destek mestek yok. Zarar veren kimsenin gozunun yasina bakilmasin, tek istedigim bu.
.

Eboue de son maçlarda çok kötü o zaman Sabri oynasın,böyle mi oyuncu kazanılır? her kötü oynayanı değiştirirsen kadro istikrarını zor bulursun geçen sene 13 adamla şampiyon olduk.

Hocam haketmeyenlerden formayı kes artık. Mesela Emre. Yeter yahuuu.

Yaptığımız transferler üzerimize koyacağına, oynadığımız sisteme(!) uymadıkları için bizi geriye götürdü.hiç transfer yapmasaydık daha iyi olurduk.Hamit bu sistemin adamı değil Amrabat hayal kırıklığı, Semih Ujfasız bir hiç ,Dany saatli bomba,Selçuk (ölmüş lan)

FT inat etmeye devam et sisteminde. Meloya penaltı attır, Engini oynatma, gücü olmayan Emreyi suyla dolu havuzun içine at.

Defansın göbeğe vasat biri değil çok çok iyi biri alınmadıgı sürece bi b.k olmaz bu takımdan .Her maç En az bir gol yer.

Bir Takımda Kaleci defansın göbegi oyun kurucu ve forvetten biri sağlam olacak ki başarılar gelecek.yoksa tek yaptığımız ağlamak olacak

Eboue de son maçlarda çok kötü o zaman Sabri oynasın,böyle mi oyuncu kazanılır? her kötü oynayanı değiştirirsen kadro istikrarını zor bulursun geçen sene 13 adamla şampiyon olduk.
O zaman hoca bu sezon takımı niye değiştirdi? O söylediğin 13 futbolcu ile devam etseydik bence CL'de 9 puanımız olurdu, ligdede 12 puan önde olurduk. Fatih hoca, adalet varsa artık Riera, Aydın,Amrabat ve Hamit'i takımdan kesmeli.

Nokta değişikliklerin istikrara fazla bir zararı olmaz. Ama Fatih hoca takımın iskeletini değiştirdi bu sezon.

Cris, Hamit, Amrabat, Dany, Riera ne kadar transfer varsa hepsi fiyasko. Hem de çok pahalı. Bu ülkede asgari ücretle çalışıp bilet alıp maç izleyenler var. Teknik heyet ve yönetim daha fazla 'tüpçüleşmeden' kendilerini hizaya sokmalı.

Hocam bu takım 4-3-3 oynar, dünkü maç için demiyorum.Bu seneki genel performansa bakınca çok net görülüyor.Bu senede 4-3-3 e geçmen lazım bu takımda 4-4-2 nin kanatları ve forvetleri yok.Transfer döneminde alınan forvet oyuncuları geniş alan ve kanat orjinli adamlar, malesef 4-4-2 nin oyun anlaışıyla iş yapamıyorlar.Ayrıca orta sahanın göbeğinde selçuk ve melo yetersiz kalıyor, hamitde kanatda son iki maçtır iyi oynasada sürekli ileri geri oynayamıyor, amrabat kolay kolay geri dönmüyor, tüm bunlar rakip kontralarında defansımızın dengesiz yakalanmasına ve gol yememize sebep oluyor.Hamit ve amrabat 4-4-2 nin kanatlatını kaldrıramaz , amrabat 4-3-3 ün sol forveti , burak ve umut 4-3-3 ün sağ forveti oynar.Göbekde ise hamit,melo ve sulçuk ile çok dengeli durmuş oluruz.

-Ebue-Semih-Dany-Hakan

----Hamit-Melo-Selçuk----

Burak----Elmander---Amrabat

hocam seni seviyor ve her zaman destekliyorum, inşallah şu takımı tekrar hizaya sokarsın.

futbolcular gibi hocamızda formsuz umarım o da düzelir

Terimden beklenen başarı. Başka bir şey yok. Nasıl oynatırsa oynatsın ama kazansın. Ben taraftarım, taktik, sistem falan anlamam. Bu hocanın işi. Ben isterimki her maçı kazanalım, her sene şampiyon olalım. Bunun mümkün olmayacağını bilsem de, yine her maçı almak isterim. Kazanırsak sevinirim, kaybedersek üzülürüm.

Hocanın görevi maç kazanmak. Kazanıyorsa kalır, kazanamıyorsa gider. Hiç kimse ayrıcalıklı değildir. Çünkü aslolan Galatasaraydır.

Boş boş konuşmayın.Arkandayız hocam.Hataların olsa da bu takımı kimse küme düşme hattından buraya getiremezdi

Transferler konusunda hatalı, dünkü Hamit değişikliği hatalı, bazı oyuncularda ısrar etmesi de hatalı vs.

Ancak bunlara rağmen Terim'in arkasında olmamak daha büyük bir hata olur bizler için ona bile sabredemiyorsak istikrardan bahsetme hakkımız olmaz bir daha.

Terimden beklenen başarı. Başka bir şey yok. Nasıl oynatırsa oynatsın ama kazansın. Ben taraftarım, taktik, sistem falan anlamam. Bu hocanın işi. Ben isterimki her maçı kazanalım, her sene şampiyon olalım. Bunun mümkün olmayacağını bilsem de, yine her maçı almak isterim. Kazanırsak sevinirim, kaybedersek üzülürüm.

Hocanın görevi maç kazanmak. Kazanıyorsa kalır, kazanamıyorsa gider. Hiç kimse ayrıcalıklı değildir. Çünkü aslolan Galatasaraydır.

Neyse ben burda yazmayayım yoksa MYC yi çakacaklar 8 ay

Cris, Hamit, Amrabat, Dany, Riera ne kadar transfer varsa hepsi fiyasko. Hem de çok pahalı. Bu ülkede asgari ücretle çalışıp bilet alıp maç izleyenler var. Teknik heyet ve yönetim daha fazla 'tüpçüleşmeden' kendilerini hizaya sokmalı.

Hocam kusura bakma ama geçmişe dönük yorumlarından(bu son yorumdan değil) senin galatasaray'lı olmadığını başka bir takımın taraftarı olup burada rengini belli etmeden çok güzel akıl ve ortam bulandırıcı mesajlar attığını düşünüyorum,tabii bu benim fikrim.

Hocam kusura bakma ama geçmişe dönük yorumlarından(bu son yorumdan değil) senin galatasaray'lı olmadığını başka bir takımın taraftarı olup burada rengini belli etmeden çok güzel akıl ve ortam bulandırıcı mesajlar attığını düşünüyorum,tabii bu benim fikrim.
Seni tam anlamadım ama düşüncene saygı duyuyorum. Mobbing Team' in karalama kampanyalarına (ki sevmedikleri üyelerin alt edilmesine yönelik karşı gerçekten başarılı karalama taktikleri var ) kulak asmamanı diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt