Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

50 milyon dolar verip yeni takım yaratmak istedi, 10-15 yeni futbolcu aldı hiçbiri tutmadı.

evet

dunya para harcayip kulubu ekonomik krize sokmustu. bunu herkes bilir.

ayrica

(TRANSFERLERDE ÜSTÜ KAPALI KOMİSYON İFTİRALARINADA HİÇ DEĞİNMİYORUM SANA YAKIŞAN BİR "ELEŞTİRİ" TİPİ)

iyi hatirlattin

lukunku transferinde bir katakulli donmustu. liegeye odedigimiz iddia edilen paranin yarisi mi ne gitmisti. ates olmayan yerden duman cikmaz ayrica. bu ihtimali gozardi etmeyelim

Hayri kim gelmeli sence takımın başına, ciddi soruyorum. Lucescu deme zira onun gelme imkanı yok.

Bana son haftalardaki fikirlerimi sormadın ki de kör gibi savunma diyorsun.Herkesi kendin sanma cahilce savunacak ya da eleştirecek biri değilim.Hocanın bu yıl tabiki hataları var geçen yılda vardı tıpkı dünyadaki her hocanın olduğu gibi en başından beri benim anlatmak istedğim şey karşı olduğum şey sizin direk hemen kelle istemeniz sabretmemeniz istifa etmesiini falan beklemeniz.Yok öyle bir dünya.Daha buralarda çok nöbet tutacak gibi gözüküyorsun neyse.

cahilce mi

10 mesajda terimi ne kadar sevdiginden baska bir anlam cikaramadim. cahilcenin anlami budur, sikistigin an lucescu falan 10 yil oncesine gidiyosun.

ayrica mesajlarina baktim bu konudaki, GSCimbom.com - Galatasaray Forumu, Galatasaray Transfer Haberleri, Galatasaray Maçı, galibiyetlerden sonra kendince millete laf edip kacmissin. hani elestiri? yok tabi. gec bu terim korumaciligini.

Hayri kim gelmeli sence takımın başına, ciddi soruyorum. Lucescu deme zira onun gelme imkanı yok.

takım il önce sistem değiştirmeli ve defans almalı, bu sezonda fatıh hoca bir şekilde bizi şampiyon yaparsa.bi 5-6 sene istesekte gitmez yani

geçen programda ömrümün sonun kadar calısmak istiyorum diyordu

Galatasarayla alakasi olmayan ve daha once calistirmamis biri. Genc biri. Gerekirse kendini degistirmeye hazir biri. Yonetime girersem isim veririm ama simdi verecegim isimler Osman Uzdunun o isimlerin tarihcelerini cikarip ordan Terimin ne kadar buyuk bir hoca olduguna baglamasina vesile olmaktan baska bir ise yaramayacak

Bence Sergen & Hakan ikilisi bu kadro ile çok başarılı olur. Fatih hoca' nın yaptığı hataları yapmaz. Fatih Hoca çok hata yapıyor maalesef, ona dur diyecek Ümit ve Hasan biraz dalkavukluk yapıyorlar gibime geliyor, yardımcı dediğin sözünü sakınmamalı hocasından.

İsim verin ya biz burda Terim'e tapmıyoruz ki osman da tapmıyor. Yeri gelince fatih hoca da gidecek.

Ha bu arada Hayri bu ülkede yeniliğe, değişime açık olanların yaşam süreleri en fazla bir yıl. Lucescu kovuldu, Rijkaard'ın arkasına teneke bağladılar, o da yenilik peşinde koşmuştu hatırlarsan. En basitinden futbolcuları kampa bile almıyordu, gidin evinizde dinlenin ailenizle zaman geçirip maça gelin diyordu ama ne bizim insanımız ne de bizim futbolcumuz anlamaz böyle şeylerden. Suistimal eder, kötüye kullanır, yönetici de çıkar ''napıyo lan bu hoca, kafayı mı yedi'' der. O yüzden siz yanlış görseniz de bu ülke futboluna Terim gibi adamlar bişey yaptırabiliyor iyi kötü. Nabza göre şerbet veriyor çünkü. Ama tutuculuğunu, sabit fikirlerini ben de sevmiyorum hocanın. Karabük maçında ise tek kelimeyle sıçtı yani izah edilemez derecede.

Galatasarayla alakasi olmayan ve daha once calistirmamis biri. Genc biri. Gerekirse kendini degistirmeye hazir biri. Yonetime girersem isim veririm ama simdi verecegim isimler Osman Uzdunun o isimlerin tarihcelerini cikarip ordan Terimin ne kadar buyuk bir hoca olduguna baglamasina vesile olmaktan baska bir ise yaramayacak

Ben nekadar Terim hayranıysam sende bir okadar düşmanısın hayri.Adam ne yaparsa yapsın ilk mağlubiyette buraada gene kin kusarsın.Ayrıca yukarıda eski mesaj falan getirmeye çalışmıssın kendince birazdaha gerilere git mesajlarda belki Skibbee,Hagi mesajlarımı da görürsün onları okuyncada onların hayranı olduğumu falan düşüüp kendince rencide etmeye çalışırsın inanları.

Zaten şu lukunku olayındaki iftiraların nasıl düşük bir kişilik olduğunu gösterdi hacı tartışmaya konuşmaya değecek bir şey bırakmadın.Adam yerine koyup konuşmaya birşeyler anlatabilmeye çalışıyorum ama cahil ve sabit fikirlisin.

Bence Sergen & Hakan ikilisi bu kadro ile çok başarılı olur. Fatih hoca' nın yaptığı hataları yapmaz. Fatih Hoca çok hata yapıyor maalesef, ona dur diyecek Ümit ve Hasan biraz dalkavukluk yapıyorlar gibime geliyor, yardımcı dediğin sözünü sakınmamalı hocasından.

Sergen Hakan mı? Kafa mı buluyosun salih sen bizimle?

Rijkaard falan değil de Skibbe'ye harbi yazık olmuştu.

3 aydır oynamayan Engin'e geride olduğumuz bir maçta güvenip 3 maçtır takımın en iyileri arasında olan Yekta'yı oynatmaması da insanı şüpheye düşürüyor bazı konularda.

Sezon başından beri de söylüyorum kenarda sadece maç izlediğini (kurmayları eşliğinde). Hakem hatası bekleyip en ufak bir hatada 4. hakem yanında boş boş bağırıyor takımı sahada futbola isyan ederken. Son maçta da bunu doğruladı. Maç boyunca kanatta boş boş top şişirirken 2 kanat oyuncusu değişikliği yaptı ama gol bulduğumuz orta sahaya Yekta takviyesi yapmayı tercih etmedi... İlginç.

Ben nekadar Terim hayranıysam sende bir okadar düşmanısın hayri.Adam ne yaparsa yapsın ilk mağlubiyette buraada gene kin kusarsın.Ayrıca yukarıda eski mesaj falan getirmeye çalışmıssın kendince birazdaha gerilere git mesajlarda belki Skibbee,Hagi mesajlarımı da görürsün onları okuyncada onların hayranı olduğumu falan düşüüp kendince rencide etmeye çalışırsın inanları.

Zaten şu lukunku olayındaki iftiraların nasıl düşük bir kişilik olduğunu gösterdi hacı tartışmaya konuşmaya değecek bir şey bırakmadın.Adam yerine koyup konuşmaya birşeyler anlatabilmeye çalışıyorum ama cahil ve sabit fikirlisin.

Ben seni adam yerine koymadim ki o yuzden o tarz bir cabaya girmene gerek yok cok zorlaniyosan. Sadece yazdigin sacmaliklari bosa cikararak kor terim hayrani profilini ortaya koyuyorum burda. Cahilsem cevap vermeyebilirsin zaten, silah zoruyla yorum yaptirmiyorum ama su konuda terimin bir halti degistirmedigine dair tek bir mesajin yokken bana sabit fikirlisin demen esprituel olmus. Lukunku konusunda da arastir, oyle bir haber cikmisti liegenin 2 degil de 1 milyon aldik dedigine dair. Sen terimin komisyon alacak bir kisilik olduguna inanmiyosun ama ben inaniyorum. O yuzden tartisma orada biter. Ha bence de sen cahil ve sabit fikirlisin. Idrar musabakasi yapiyosak katkida bulunayim dedim. 2 saattir tum luzumsuz lucescudan bilmemneye giden ve terime hic dokunmayan mesajlarina cevap verdim sonunda bana gelen mesaj bu. o yuzden sana iyi gunler, umarim basin toplantisina kacak girip hocana onu ne kadar sevdigini belirtirsin o da sana gazeteci olmadigin icin onu sorma bunu sor falan der :yenieek::yenieek::yenieek:

Herkes 2 sene önceki 6.lığı çabuk unutmuş anlaşılan.Yazık gitsin diyenler bile var..

bazı arkadaslar engını neden oynattı dıyor pekı oynatmadan nasıl hazırlayacak takıma

yekta konusunda bende hak verıyorum

danny ıle crıs ı nasıl yanyana oynatıyor anlamıs degılım

takım fızık olarak çok kötu durumda

Ben seni adam yerine koymadim ki o yuzden o tarz bir cabaya girmene gerek yok cok zorlaniyosan. Sadece yazdigin sacmaliklari bosa cikararak kor terim hayrani profilini ortaya koyuyorum burda. Cahilsem cevap vermeyebilirsin zaten, silah zoruyla yorum yaptirmiyorum ama su konuda terimin bir halti degistirmedigine dair tek bir mesajin yokken bana sabit fikirlisin demen esprituel olmus. Lukunku konusunda da arastir, oyle bir haber cikmisti liegenin 2 degil de 1 milyon aldik dedigine dair. Sen terimin komisyon alacak bir kisilik olduguna inanmiyosun ama ben inaniyorum. O yuzden tartisma orada biter. Ha bence de sen cahil ve sabit fikirlisin. Idrar musabakasi yapiyosak katkida bulunayim dedim. 2 saattir tum luzumsuz lucescudan bilmemneye giden ve terime hic dokunmayan mesajlarina cevap verdim sonunda bana gelen mesaj bu. o yuzden sana iyi gunler, umarim basin toplantisina kacak girip hocana onu ne kadar sevdigini belirtirsin o da sana gazeteci olmadigin icin onu sorma bunu sor falan der :yenieek::yenieek::yenieek:

Luce ye giden sendin ben değil yok kadroyu dağıttı yok bilmem ne diye bilip bilmeden saçmalyıp durdun Luce yi de senin gibi bom boş eleştirenle r olsa onlarlada tartışırım kaldıki ben Luce ye asla kötü tek kelime demem kaybedilmiş büyük bir fırsattuır bizim için.Hiç bir dediğimide boşa falan çıkarmadın sen saçma sapan iftiralar attın kendince b*k attın bende cevabını verdim.Seen burda 2 3 şakşakçıyı alır ilk galibiyete kadar at koşturursunuz sonra yine sana hüsran sana yine mağlubiyet nöbeti.

Şu basın toplantısı olayınıda deniycem hocu.

fener toparlaniyor, terim birseyleri degistirmezse bizi gececekler sonra burda bik bik konusmaya yuzunuz olmayacak. az kaldi, uyanin.

bazı arkadaslar engını neden oynattı dıyor pekı oynatmadan nasıl hazırlayacak takıma

yekta konusunda bende hak verıyorum

danny ıle crıs ı nasıl yanyana oynatıyor anlamıs degılım

takım fızık olarak çok kötu durumda

"Engin'i neden oynattı?" demedim "GERİDE OLDUĞUMUZ BİR MAÇTA 3 AY OYNAMAYAN ADAMI neden oynattı?" dedim.

Başka maçta hazırlasın, maç mı yok?

Luce ye giden sendin ben değil yok kadroyu dağıttı yok bilmem ne diye bilip bilmeden saçmalyıp durdun Luce yi de senin gibi bom boş eleştirenle r olsa onlarlada tartışırım kaldıki ben Luce ye asla kötü tek kelime demem kaybedilmiş büyük bir fırsattuır bizim için.Hiç bir dediğimide boşa falan çıkarmadın sen saçma sapan iftiralar attın kendince b*k attın bende cevabını verdim.Seen burda 2 3 şakşakçıyı alır ilk galibiyete kadar at koşturursunuz sonra yine sana hüsran sana yine mağlubiyet nöbeti.

Şu basın toplantısı olayınıda deniycem hocu.

laf salatasi no. 7

lucescunun kadrosunu bozdu tabi, perez, victoria, fleurquin bunlari tutmamayi tercih etti. sergeni tutamadi. yerine gitti dunya paraya adamlar aldi. lucenin harcadiginin iki katini harcayip sampiyon takimi 7. durumdayken birakti. daha ne anlatiyon ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt