Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

bence terım ttakımdan cok yonetımle ugrasyor yada soyle dıyeyım yonetım bı rahat vermıyor hocaya

son 2 donemınde sureklı yonetımle savastı

4 yıl sampyon oldugumuz donmde sdece takımla ılgılenıyordu

simdi ise yontıclerle savasıyor

unal aysal ona çok buyuk gorevler verılecek dıyor

baska yonetıcı paralı ıdarecı olmaz dıyor

O gitsin bu gelsin demekle olmuyo beyler bunu anlamadınız sanırım hala futbolda önemli olan istikrardır, fatih hocanında hataları var ama sabretmemiz lazım....

Hatalarını görüp bunları tekrarlamamak için çabalayan bir hoca olsa 30 yıl beklenir de Terim'de ego sorunu var.

Hatalarını görüp bunları tekrarlamamak için çabalayan bir hoca olsa 30 yıl beklenir de Terim'de ego sorunu var.

aynen

rijkaard da ayni dalgaydi

bu tip tdleri basta getirmemek lazim. bu yoneticiler nasil mulakat yapiyor yaw. ya da yapmayip pesinden mi kosuyolar, oyle olunca da tek tartisma noktasi para oluyor tabi
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif

Lider adamda ego olur biraz aykut gibi olsa dahamı iyi:)

Kıyasladığın şeyler çok farklı. Messi'yle Zafer Biryol'u kıyaslamak saçma mesela, o kadar olmasa da benzer bi kıyaslama olmuş. Neyse, anladın sen...

Kimse ona Aykut gibi olsun demiyor. Hatalarını görsün diyorum. Ama daha taraftar "yok yahu hatasını görmese de olur" derken UEFA'yı kazanmış hoca ne yapsın?..

laf salatasi no. 7

lucescunun kadrosunu bozdu tabi, perez, victoria, fleurquin bunlari tutmamayi tercih etti. sergeni tutamadi. yerine gitti dunya paraya adamlar aldi. lucenin harcadiginin iki katini harcayip sampiyon takimi 7. durumdayken birakti. daha ne anlatiyon ki

egoist boyz volum 2.0

Sergen i tutamaz sergen mart ayında bjk ile anlaşmıştı 100.yıl ayağına.Perez desen sakattı adam dizinden bizden sonra da hiç oynamadı. Victoria en son Rize lerde oynutyordu sanırım Florquin'i ise bende kalsın isterdim.

Senin mantığınla yola çıkarsak Luce de hocanın kadrosunu dağıttı Popescu Tafi Hakan braderler Emre Okan Ahmet Yıldırım Davala Arif Akyel ve en önemlisi HAGİ hiç birini elinde tutamadı mı diyelim.

Bu tür işler yönetimlerin işidir alır gelir hocanın avcuna bırakırlar hoca yolladı aldırdı elinde tutamadı diye bişey söz konusu olmamalı.

Luce nin kadrosu falan bozulmadı giderken arkasında öyle bir takım yoktu.

Evet sabit fikirliliği son derece kötü. O konuda zaten kimse savunmuyor, biz de eleştiriyoruz hocayı.

Kıyasladığın şeyler çok farklı. Messi'yle Zafer Biryol'u kıyaslamak saçma mesela, o kadar olmasa da benzer bi kıyaslama olmuş. Neyse, anladın sen...

Kimse ona Aykut gibi olsun demiyor. Hatalarını görsün diyorum. Ama daha taraftar "yok yahu hatasını görmese de olur" derken UEFA'yı kazanmış hoca ne yapsın?..

Şöle bişey var; mesela ego derken ben hata yapmam naparsam doğrudur havalarında olmasına bende karşıyım ancak şunu söliyim geçen sene 4-4-2 oynamıyorduk başlarda ondan verim alamayıp değiştirdi sistemi mesela ...

"Engin'i neden oynattı?" demedim "GERİDE OLDUĞUMUZ BİR MAÇTA 3 AY OYNAMAYAN ADAMI neden oynattı?" dedim.

Başka maçta hazırlasın, maç mı yok?

evet çok buyuk bı takıma karsı oynadık ,ben sunu demek istıyorum 5 dakıka ayaga hızlı top oynayacaksın karabuk dıye bısey kalmazdı sen kahnı gıbı top cevırırsen ılerde top tutmayan ıkı tane forvetın olursa kusura bakma karabuk u bıle yenemezsın

engın en azından bıseyler yapma potansıyelı var gorunen lerın ıçinde

terımı getırırken bunları düsünecektınız GUNAYDIN

egoist boyz volum 2.0

Sergen i tutamaz sergen mart ayında bjk ile anlaşmıştı 100.yıl ayağına.Perez desen sakattı adam dizinden bizden sonra da hiç oynamadı. Victoria en son Rize lerde oynutyordu sanırım Florquin'i ise bende kalsın isterdim.

Senin mantığınla yola çıkarsak Luce de hocanın kadrosunu dağıttı Popescu Tafi Hakan braderler Emre Okan Ahmet Yıldırım Davala Arif Akyel ve en önemlisi HAGİ hiç birini elinde tutamadı mı diyelim.

Bu tür işler yönetimlerin işidir alır gelir hocanın avcuna bırakırlar hoca yolladı aldırdı elinde tutamadı diye bişey söz konusu olmamalı.

Luce nin kadrosu falan bozulmadı giderken arkasında öyle bir takım yoktu.

sergeni salladin da mart falan diyip victorianin rizede oynamasi kadronun dagitilmadigina kanitsa cok guzel bir kanit olmus aferin osman

neyse kadroyu kendi adamlarini getirmek icin dagitmadi diyelim, harcadigi dunya kadar para, aldigi dunya kadar adam, ve basarisizlik var ona ne diyeceksin

Şöle bişey var; mesela ego derken ben hata yapmam naparsam doğrudur havalarında olmasına bende karşıyım ancak şunu söliyim geçen sene 4-4-2 oynamıyorduk başlarda ondan verim alamayıp değiştirdi sistemi mesela ...

Kaç maç sonra değiştirdi ona da bakabilirsin. Hatta ben bakayım:

12. haftada oynanan Sivas maçından itibaren düzenli olarak 4-4-2 çıkmış maçlara. Ondan önce 2 defa 4-4-2 çıkmış 11 hafta boyunca. Sivas maçından önceki 11 maçta 2 mağlubiyet, 4 beraberlik alırken, Sivas maçı ve sonrasında oynanan 11 karşılaşmada yalnızca 1 beraberlik alınmış, diğer karşılaşmalarda 3 puan almışız.

Yani 4-1-4-1 ve türevlerinden 4-4-2'ye dönmesi 11 hafta sürmüş. Bu sence kısa bi süre mi? Bence değil.

evet çok buyuk bı takıma karsı oynadık ,ben sunu demek istıyorum 5 dakıka ayaga hızlı top oynayacaksın karabuk dıye bısey kalmazdı sen kahnı gıbı top cevırırsen ılerde top tutmayan ıkı tane forvetın olursa kusura bakma karabuk u bıle yenemezsın

engın en azından bıseyler yapma potansıyelı var gorunen lerın ıçinde

Evet, o oynadığımız çok büyük takım 3-1'le tokatladı bizi forumda isyan dolu mesajlar yazmamıza sebep oldu. 5 dakika ayağa hızlı top oynamak için 3 ay oynamayan bi kanat oyuncusu mu daha doğru olurdu yoksa 3 maçtır maestro gibi oynayan bir Yekta mı? Kendinle çeliştin.

O 2 tane top tutamayan forvetlerinden biri önüne yuvarlanan ilk pası kaleye soktu. Bunu görmesi gereken Terim ve kurmayları Yekta ile orta sahaya takviye yapmak yerine 2 ne yaptığı belli olmayan kanat oyuncusu alarak 3 puanı rakibe hediye etti :yenieek:

sergeni salladin da mart falan diyip victorianin rizede oynamasi kadronun dagitilmadigina kanitsa cok guzel bir kanit olmus aferin osman

neyse kadroyu kendi adamlarini getirmek icin dagitmadi diyelim, harcadigi dunya kadar para, aldigi dunya kadar adam, ve basarisizlik var ona ne diyeceksin

dagılacak bı takım mı var dı orda ,hangı ıstyedıgı adam laındı o zaman terımın

terımın yaptıgı en buyuk hataydı o zaman gelıp ve o adamlara ızın veermsı

almaguer crıstıan pıntı kımdır allahın askına

yada florkını muzmın sakat perezımı ,vıctorıamı yada raduyumu tutalacaktı,butceye uygun en ıyı adamlar ı almaya calıstı oda yetmedı

terıme ıyı kadro ve ısıne karısmayacak bı duzen bırakacaksın

kımse o donemde terıme basraısız dıyemez çunku malzeme yoktu ve o malzemeyı alacak butce

Kaç maç sonra değiştirdi ona da bakabilirsin. Hatta ben bakayım:

12. haftada oynanan Sivas maçından itibaren düzenli olarak 4-4-2 çıkmış maçlara. Ondan önce 2 defa 4-4-2 çıkmış 11 hafta boyunca. Sivas maçından önceki 11 maçta 2 mağlubiyet, 4 beraberlik alırken, Sivas maçı ve sonrasında oynanan 11 karşılaşmada yalnızca 1 beraberlik alınmış, diğer karşılaşmalarda 3 puan almışız.

Yani 4-1-4-1 ve türevlerinden 4-4-2'ye dönmesi 11 hafta sürmüş. Bu sence kısa bi süre mi? Bence değil.

İşte hocanın kusuru inatçı olması zaten mağlesef, normalde 5-6 haftada değiştirmesi gerekirken 10 hafta bekliyor mağlesef ama bu şartlarda bize en uygun hocada o yabancı gelirse facia olur bence...

Evet, o oynadığımız çok büyük takım 3-1'le tokatladı bizi forumda isyan dolu mesajlar yazmamıza sebep oldu. 5 dakika ayağa hızlı top oynamak için 3 ay oynamayan bi kanat oyuncusu mu daha doğru olurdu yoksa 3 maçtır maestro gibi oynayan bir Yekta mı? Kendinle çeliştin.

O 2 tane top tutamayan forvetlerinden biri önüne yuvarlanan ilk pası kaleye soktu. Bunu görmesi gereken Terim ve kurmayları Yekta ile orta sahaya takviye yapmak yerine 2 ne yaptığı belli olmayan kanat oyuncusu alarak 3 puanı rakibe hediye etti :yenieek:

yekta konusunda sonuna kadar haklısın ama bı yekta ıle olacak iş degıl bu takımın alayı kotu

bı takımın kalecısınden forvetıne kadar hepsı formsuz olamaz bu işte baska iş var

dagılacak bı takım mı var dı orda ,hangı ıstyedıgı adam laındı o zaman terımın

terımın yaptıgı en buyuk hataydı o zaman gelıp ve o adamlara ızın veermsı

almaguer crıstıan pıntı kımdır allahın askına

yada florkını muzmın sakat perezımı ,vıctorıamı yada raduyumu tutalacaktı,butceye uygun en ıyı adamlar ı almaya calıstı oda yetmedı

terıme ıyı kadro ve ısıne karısmayacak bı duzen bırakacaksın

kımse o donemde terıme basraısız dıyemez çunku malzeme yoktu ve o malzemeyı alacak butce

Çok transfer yaptı diolar bilmiolar ki aldığı adamlar kaç para ya bedava ya 500 bin dolar 1 milyon dolar,aldığı adamların hepsini topla çıkar 20 milyon dolardır toplam

Yok sergeni sallamadım adam kendisi baya baya konustu bunu

Hersene başarılı olacak diye bişey yok 7 senede 1 kez 2. 1 kez de 7.liğimi ne var. kalanı şampiyonluk zaten.Harcadığı paralara gelince hocadan çok yönetim zaafiyetleri var o yönetim ve başkana sadece hoca değil kimse dayanamadı o dönem o futbolculara okadar para verenler daha sonraki hocalarda da uyanıklık yapıcaz diye saçma sapan ucuz 30 40 isme para yağdırdılar.Tabi o dönem için bunlar mazeret olmaz çünkü sen ve arkadaslarının eline koz olarak bir kere geçti

yekta konusunda sonuna kadar haklısın ama bı yekta ıle olacak iş degıl bu takımın alayı kotu

bı takımın kalecısınden forvetıne kadar hepsı formsuz olamaz bu işte baska iş var

Biliyorum zaten ama Engin kararı da en az Yekta kararı kadar yanlıştı, bunu vurgulamak istiyorum. Karşındaki isterse Akhisar olsun, önde bi takım ve ne olursa olsun 3 aydır oynamamış bi adama güveniyorsun. Bunu yapamazsın. Ki kenarda Riera da vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt