Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

En iyi yaptığı hamle bana göre Amrabat'ı ilk 11'de oynatmaktı..Çünkü Emre Çolak fizik olarak şampiyonlar liginde bu tip takımlara karşı fazla etkili olamazdı..Birde Cris ısrarından vazgeçti çok şükür..

Hala Cris ısrarı diyorsunuz.. Semih kendi ağzıyla belinden rahatsız olduğunu ve tam hazır olmadığını itiraf etti..

Hala Cris ısrarı diyorsunuz.. Semih kendi ağzıyla belinden rahatsız olduğunu ve tam hazır olmadığını itiraf etti..

g. zan diye bir topcumuz da var

fatih terim almis olsa simdiye kaptandi suphesiz

Amrabat değişikliğiyle beni hayal kırıklığına uğrattı İmparator.

Nasıl hayal kırıklığına uğrattı ya? Amrabat dili dışarıda geziyordu. Nasıl yorulmuştu.

ne yorulması baya diriydi ve topu ileri taşıyan ilk adamdı, ihtiyacımız olan şeyi yapan yani

o zaman fatih terime semihle ilgili ettiğim laflardan ötürü özür diliyorum.

Terimde hocamı yeaaaaaa ,lucescu onu arka cebinden çıkarır 4 e böler ezer geçer ,nerdesiniz lan anti Terimciler ????

Amrabat o dakikalarda devamlı kenara bakıyordu. Hatta bir topu bayağı uzunca bir sürdü. Çok şaşırdım. Yorgunluğu çok belli oluyordu. Zaten birazdan Emre girer deyip durdum. Hatta daha da erken bekliyordum.

Şampiyonlar ligi gruplarından çıkan ilk Türk teknik direktör olmaya çok yakın artık imparator. Allah başımızdan eksik etmesin :happynew:

Hocan iyi olmasa manu yu yenemezsin 2x2=4

Sahada düzgün bi taktiğimiz olmadığı sürece bu tip maçlarda bile çok zorlanacağız.

onu bunu bilmem de emre colak ve hakan BALTA'dan vazgecmezse kariyerini tehlikeye atar.. keyfi bilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt