Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Emrenin futbolculuğundan nefret ediyorum ancak eğer emreye ise o küfürler yuh diyorum

Emreye bende evde küfür ediyorum ancak benim elimden bir şey gelmediği için ağzımdan küfür çıkıyor

Ancak kusura bakmasın hoca ama o adamı oyuna alan sensin ardından düz giden yine sensin

Sene başından beri oyuncularına edilmedik hakaret kalmadı malum basın-yazar-yöneticiler tarafından

Onlara tek bir karşılık veremeyip kendi oyuncusuna küfür ediyorsa fatih terim bin kere yuh olsun

Twitter'dan destek verelim arkadaslar : #TürkFutbolununİmparatoruFATİHTERİM

Emrenin futbolculuğundan nefret ediyorum ancak eğer emreye ise o küfürler yuh diyorum

Emreye bende evde küfür ediyorum ancak benim elimden bir şey gelmediği için ağzımdan küfür çıkıyor

Ancak kusura bakmasın hoca ama o adamı oyuna alan sensin ardından düz giden yine sensin

Sene başından beri oyuncularına edilmedik hakaret kalmadı malum basın-yazar-yöneticiler tarafından

Onlara tek bir karşılık veremeyip kendi oyuncusuna küfür ediyorsa fatih terim bin kere yuh olsun

it de hayvan de ama pç deme birader anlık sinire bağlıyorum emreden özür dılemesi lazım

Emre Çolak'ın zeka seviyesi Galatasaray için yeterli değil.. Buna Burak ve Umut'u da dahil edebilirim ama onlar ekstra mücadeleleriyle bunu kapatmaya çalışıyorlar.. Bu yüzden özellikle Emre konusunda Fatih Hocanın fazla duygusal davrandığını düşünüyorum.. Ama sadece 2. yarısı bile 5-0 bitebilecek bir maçtan sonra gelip de hocaya ve takıma sallamanın iyi niyetle bağdaşır hiçbir yanı yok !

Emre geriye doğru koşuyodu penaltı verilmişti ve emre penaltıdan önce 2 net pozisyonu Fatih hocanın tabiriyle p.ç etmişti.. Daha sonra ordan geçerken afferim afferim ....dumun p.çi dedi..

Valla bence iyi dedi ..:cool:

bence iyi demedi sonucta emre hucre sayısı normal insanlara gore biraz az da olsa insan ve o macı esenler izliyor es dost akraba akran

emrenın boyu kısa ondan hucresi az yani boyu 160 olsugu icin 180 adamla aynı hucre sayısına sahip degil ortun altında

Hiç bir destek vermem. Kendi futbolcusuna küfür eden hocaya ne desteği verecekmişim.. Bela okumalar küfürler artık biraz dozunu aştı. Kendine çeki düzen vermesi lazım..

bence iyi demedi sonucta emre hucre sayısı normal insanlara gore biraz az da olsa insan ve o macı esenler izliyor es dost akraba akran

Banane isterse 7 sülalesi izlesin.. Millet o soğukta gidiyor maça " Gidenler için dedim " sen vurdum duymaz şımarık gibi 2 tane bariz golü kaçır ki .. Messi veya Ronaldo değilsin ki telafi edebilesin veya vazgeciliyemeyin.. Atıcaksın kalıcı olmak için .. Tavırlar felan pişkinlikler insan bari yalandanda olsa üzülür.. Yersin öyle küfürü .... Ben öyle kaçırsam babam bile o tavırlarıma küfür eder eve almaz ..

Orda Emre'ye niye kufretti? Topu kayip edip pozisyonu onun yuzundenmi yedik?

kizmasina bisey demem hatta tastiklerim ama hocam senin oyuncuna ana avrat dalman resmen (ne diyecegimi bilemiyorum) bence, sen o oyuncudan nasil verim almayi dusunuyorsun.. Gecen seneki sakin hocadan eser yok yahu..

Orda Emre'ye niye kufretti? Topu kayip edip pozisyonu onun yuzundenmi yedik?

kizmasina bisey demem hatta tastiklerim ama hocam senin oyuncuna ana avrat dalman resmen (ne diyecegimi bilemiyorum) bence, sen o oyuncudan nasil verim almayi dusunuyorsun.. Gecen seneki sakin hocadan eser yok yahu..

Hocanın sitemi atsaydın o pozisyonları isterlerse boş kaleye penaltı atın modunda olurdu hoca .. Atmazsan şımarık tavırlar.. sana patlar..hoca..

haketti emre o lafi. milyonlarca taraftarin sesi oldu imparator. haa oyun icinde hatalari coktu ama emre mevzusunda arkasindayim hocanin.

Banane isterse 7 sülalesi izlesin.. Millet o soğukta gidiyor maça " Gidenler için dedim " sen vurdum duymaz şımarık gibi 2 tane bariz golü kaçır ki .. Messi veya Ronaldo değilsin ki telafi edebilesin veya vazgeciliyemeyin.. Atıcaksın kalıcı olmak için .. Tavırlar felan pişkinlikler insan bari yalandanda olsa üzülür.. Yersin öyle küfürü .... Ben öyle kaçırsam babam bile o tavırlarıma küfür eder eve almaz ..

emre ronaldo messi degil peki o zaman soruyomusun hocam bu adamdan niye vazgecmiyorsun diye. bide emre colakın ne oldugu ne yaptıgı ne yapamadıgı belli emre colak gibi bi adama o ortamda sallamak hedef gostermek oluyor. o penaltı gol olsaydı fterimin emreye verdigi onca dakikaya yazık degilmi hoca bunu dusunmuyormu? taraftar zaten tepkili tamamen silinirdi cocuk (kki bence silinmesi problem degil ama hoca emreden umutlu belli)

emre ronaldo messi degil peki o zaman soruyomusun hocam bu adamdan niye vazgecmiyorsun diye. bide emre colakın ne oldugu ne yaptıgı ne yapamadıgı belli emre colak gibi bi adama o ortamda sallamak hedef gostermek oluyor. o penaltı gol olsaydı fterimin emreye verdigi onca dakikaya yazık degilmi hoca bunu dusunmuyormu? taraftar zaten tepkili tamamen silinirdi cocuk (kki bence silinmesi problem degil ama hoca emreden umutlu belli)

Fatih hoca suçluda olsa çok sevdiğimden gözüm görmez , kulağım duymaz.. Yaptı bitti...

Emrede ona göre oynasın artık.. Geşen seneki fener maçından beri 1 arpa boy ilerlemedi .. Hocada iyimset hala umutlu.. Yolla pafa oynasın.

Ulan emreyi savunacağım hiç aklıma gelmezdi

Valla emre benim oğlum olacak,birinin oğluma ve a...koduğumun p.. dediği için karıma küfür ettiğini görecem,oküfrü eden elimden ne çeker Allah kerim

Kendinizi emrenin babasının ve annesinin yerine koyun

Herşeye eyvallah ama buna hayır

Kaldi emreyi en kritik maçlarda oynatan ben değilim

Emre buna benzer haltı united maçının son 10 dakikasındada yedi.Taraftardanda küfrü yedi

Ancak üste dediğim taraftar edebilir ancak Antrenör ASLA

Yani o pozisyonda Emre' ye küfür ettiği kesin mi sizce ?

Ulan emreyi savunacağım hiç aklıma gelmezdi

Valla emre benim oğlum olacak,birinin oğluma ve a...koduğumun p.. dediği için karıma küfür ettiğini görecem,oküfrü eden elimden ne çeker Allah kerim

Kendinizi emrenin babasının ve annesinin yerine koyun

Herşeye eyvallah ama buna hayır

Kaldi emreyi en kritik maçlarda oynatan ben değilim

Emre buna benzer haltı united maçının son 10 dakikasındada yedi.Taraftardanda küfrü yedi

Ancak üste dediğim taraftar edebilir ancak Antrenör ASLA

Hoca harbiden hata ediyor, küfür edeceğine 10 maç oynatmazsın zaten eşşek gibi aklı başına gelir. Küfür edince haklı olduğu davada haksız duruma düştü hoca.

Sinir anında herkesin ağzından bir şeyler kaçar konuşur hallederler ama bu kadar abartmanında manası yok futbolcusuyla yumruk yumruğa gelenleri biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt