Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Onu çekme bunu çek gibi buda dolanır piyasada. Neymiş hoca ana avrat küfür etmişmiş. Bari ağız okumasını bilmiyorsanız okumayında insanlar galeyana gelmesin. Orada bela okuyor evet olabilir. Ağzından "p.ç" kelimesi kaçmış olabilir evet orada girip dövmediğine şükredin. Bkz: Emre B. hocadan okkalı bir dayak yemişti zamanında

Fatih Terim | Teknik Direktör

Valla Emre o yeteneksizligi ile hoca torpili ile Galatasarayda oynadigina saysin.Fatih Terim hakli.Herkes neden bu cocuk oynuyor dedigi halde o oynatti ve adamin her mac yuzunu kara cikariyor.Ben olsam daha beterini derdim.

yahu kardesim o lafi nezaman ve kime ettigini bilmiyoruz...tam olarak ne dedigini de bilmiyoruz...o yüzden üstüne gitmeye degmez...

yayinci kurulusun da art niyetli olarak o görüntüleri verdigini düsünüyorum...

p.s. stadyum da, tv önünde, kahvelerde vs. herkes ana avrat düz gidiyor oyunculara ama kimse tepki koymuyor...twitter klavye kabadayilari dahil...gs düsmanlarinin baslattigi bir propaganda bu zaten.

Yazılanlar doğru, küfürün noktalama işaretine döndüğü ülkede çok garip olmayabilir hocanın lafları ama bir zahmet, Galatasaray için simge bir isim, toplum içinde bunlardan kaçınmalı. Basına 1 haftalık malzeme verdi, hoş olmadı. Tut kendini, git maçtan sonra dövecen mi, sövecen mi, ne istiyorsan yap.

yahu kardesim o lafi nezaman ve kime ettigini bilmiyoruz...tam olarak ne dedigini de bilmiyoruz...o yüzden üstüne gitmeye degmez...

yayinci kurulusun da art niyetli olarak o görüntüleri verdigini düsünüyorum...

p.s. stadyum da, tv önünde, kahvelerde vs. herkes ana avrat düz gidiyor oyunculara ama kimse tepki koymuyor...twitter klavye kabadayilari dahil...gs düsmanlarinin baslattigi bir propaganda bu zaten.

Hayırda emreye etse kime ne etmese yine kime ne. Hangsi daha ağır daha 3 hafta önce ki fener maçında caner hakeme "senin an...... s..." şeklinde bir küfürü oluyor ve bunu yine lig tv kamereları çekiyor. Olay olmuyorda Fatih Terim'in bir piç kelimesi niye olay oluyor anlamadım ki. Hangisi daha ağır veya Türkiye'de sinirlendiğinde kim bukadar masum bir hakaret edebilir ki.

Yahu çocuğumuzu "seni şerefsiz" diye seven bir toplumuz biz.

[video=youtube;J-jMgiy5dV4]https://www.youtube.com/watch?v=J-jMgiy5dV4[/video]

proxy.jpg

Muslera’dan golcu, Melo’dan kaleci, Riera’dan sol bek ureten adama Grande denir:asd:

Hayırda emreye etse kime ne etmese yine kime ne. Hangsi daha ağır daha 3 hafta önce ki fener maçında caner hakeme "senin an...... s..." şeklinde bir küfürü oluyor ve bunu yine lig tv kamereları çekiyor. Olay olmuyorda Fatih Terim'in bir piç kelimesi niye olay oluyor anlamadım ki. Hangisi daha ağır veya Türkiye'de sinirlendiğinde kim bukadar masum bir hakaret edebilir ki.

Yahu çocuğumuzu "seni şerefsiz" diye seven bir toplumuz biz.

[video=youtube;J-jMgiy5dV4]https://www.youtube.com/watch?v=J-jMgiy5dV4[/video]

birand a bak adam ne kadar raad :D

Aklıma takıldı Fatih Terim geçen seneden kalan cezasını ne zaman çekecek?

Ben bugünkü Elazığ maçında Fatih Terim'e tam puan veriyorum. Neden mi? İlk devreye baktığımızda orta sahada bir kör dövüşü vardı. Oyun ortada geçiyordu. Maçın 2.yarısı başlarken yaptığı Elmander-Aydın değişikliğine ilk başta bir anlam verememiştim. Ama bu hamlesi ibreyi Galatasaray'a çevirdi. Çünkü Fatih Hoca bu maçta oyunu rakibe kabul ettirmenin yolunun orta sahadan geçtiğini gördü ve 2.yarının başlamasıyla birlikte 2.bölgede daha kalabalık olan Galatasaray kendi oyununu rakibine kabul ettirdi. Maçın 2.yarısındaki oyunla ilk devredeki arasında siyah-beyaz gibi fark vardı. Son dakika penaltısı golle sonuçlansa puan da kaybedebilirdi Galatasaray ama bunun sorumlusu Fatih Hoca değil beceriksiz ileri uç elemanları olurdu. Ayrıca rotasyon da hoşuma gitti. Sabri'ye sağ bekte şans tanıması doğruydu. Nitekim Sabri de bu maçta çok özverili oynadı ve vazifesini yerine getirdi. Dikkat ederseniz Elazığ atakları Sabri'nin kanadından değildi. Ayrıca Sabri zaman zaman ileri çıktığında da isabetli ve doğru yerlere pas verdi. Yalnız sol taraf çok aksadı bu maçta. Gelelim penaltı sonrası küfür olayına; ben Fatih Hoca'nın o küfrü Emre Çolak'a, Muslera'ya ya da herhangi bir Galatasaraylı oyuncuya sarf ettiğini düşünmüyorum. Hoca'nın dudaklarını okumaya çalıştığımda, s.yım böyle işin içine dediğini anladım. Yani havaya edilmiş bir küfür ve o an hocanın yerinde kim olsa benzeri tepkiyi verirdi diye düşünüyorum.

Aklıma takıldı Fatih Terim geçen seneden kalan cezasını ne zaman çekecek?

Bir daha benzer bir ceza aldığı zaman. 1 veya 2 yıl içinde olması lazım, tam emin değilim. O süre geçtiğinde ceza almamış olursa tamamen iptal oluyor mevzu.

Kufur etmesi yanlisti,ayip etti hoca.

icinizde kufur etmeyen yoktur sanirim , varsa da helal olsun ona

benim takildigim nokta bile bile maci veriyordu az daha , hayretler icinde izledim

B_804546655eb76881bba50744bcd50a80.jpg

biz tribünde i.ne hakem diye tempo tutarken fatih hoca da tribüne eşlik etsin o zaman

aynı şey

Etsin valla.. Fatih hoca başarlı bir teknik direktör.. Fakat biz Fatih hocayı başarlarının yanında, hatta daha ziyade bizden biri olduğu için seviyoruz.. çoğu kişinin anlamadığı bu zaten...

Terim, "Eboue'nin dinlenmesinde fayda olduğunu söylediler. Dany'nin dizinde küçük rahatsızlığı var. Eboue'yi hiç dinlendirmedik. 15-17 maçtır devamlı oynuyor. Herkese ihtiyacımız var. Onlar da bizim çok şey beklediğimiz oyuncular.Hamit'in belinde bir rahatsızlık var. Bir şey olmasın diye kadroda tercih etmedik. Hamit'in psikolojik olarak dinlenmesini düşündük " dedi.

Adam rotasyon yapıyo 5-6 tane as oyunucuyu dinlendiriyo,ona rağmen tıkır tıkır futbolumuzu oynuyoruz %100 goller kaçıyor,verdiğimiz pozisyon yok bişey yok hala neden eleştiriliyor anlamıyorum hoca...

Adam rotasyon yapıyo 5-6 tane as oyunucuyu dinlendiriyo,ona rağmen tıkır tıkır futbolumuzu oynuyoruz %100 goller kaçıyor,verdiğimiz pozisyon yok bişey yok hala neden eleştiriliyor anlamıyorum hoca...

cristen ötürü. gökhan zandan yanayız hepimiz.

Kim ne derse desin teşekkürler hocam.

icinizde kufur etmeyen yoktur sanirim , varsa da helal olsun ona

benim takildigim nokta bile bile maci veriyordu az daha , hayretler icinde izledim

Bile bile derken

4-5 tane net posizyon var.Umut atsa veya tamam kaçırsın, Emre atsa 2-0 olcak maç farka gitcek.

Burdan diyeceğizki helal hoca güzel rotasyon.Aslar dinlendi diyeceğiz.

Aykut hocaya bakın bide.Akhisara tam çıkıyor

Limassol'a tam çıkıyor.

PendiK'e bile aslarla çıkar kimbilir :)

maçı izlemediniz sanki.Fatih hoca kaçırdı sanki o posizyonları.

He o posizyonlar olmasa haklısınız ama , 2 .yarı bir sürü posizyon bulduk.Olmadı kaderde varmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt