Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bile bile derken

4-5 tane net posizyon var.Umut atsa veya tamam kaçırsın, Emre atsa 2-0 olcak maç farka gitcek.

Burdan diyeceğizki helal hoca güzel rotasyon.Aslar dinlendi diyeceğiz.

Aykut hocaya bakın bide.Akhisara tam çıkıyor

Limassol'a tam çıkıyor.

PendiK'e bile aslarla çıkar kimbilir :)

maçı izlemediniz sanki.Fatih hoca kaçırdı sanki o posizyonları.

He o posizyonlar olmasa haklısınız ama , 2 .yarı bir sürü posizyon bulduk.Olmadı kaderde varmış..

Hocaya takıntılı insanlar var forumda sanırım kötü oynasakta eleştirsek diye

Lig sonuncusunu on liberonun kurtardigi penalti sayesinde yeniyoruz, hala elestirilmesini yadirgiyorsunuz.

Madrid betise yenilmiş mourinho istifa etsin dimi düz mantıkla

Terim istifa etsin diyen kim? Ayrica Mourinho da elestirilir. Bernabeu'da isliklanmisti zamaninda. Kendisi hic yadirgamamisti, bizim meslekte var bunlar demisti. Ferguson'un da cikarttigi takimi bazen elestirir taraftari. Bizdeki gibi biat etme, gozunde buyutup ilahlastirma kulturunun olmadigi toplumlarda normal karsilaniyor yani elestiri.

Edit:Bu arada Betis ligde besinci siradaymis. :o

Terim istifa etsin diyen kim? Ayrica Mourinho da elestirilir. Bernabeu'da isliklanmisti zamaninda. Kendisi hic yadirgamamisti, bizim meslekte var bunlar demisti. Ferguson'un da cikarttigi takimi bazen elestirir taraftari. Bizdeki gibi biat etme, gozunde buyutup ilahlastirma kulturunun olmadigi toplumlarda normal karsilaniyor yani elestiri.

Edit:Bu arada Betis ligde besinci siradaymis. :o

Bana göre 5-6 tane as adamı dinlendirip rotasyon yaptığımız bir maçta süper maç çıkardık sadece goller girmedi,eleştiricek bir durum pek göremedim ben hoca için...

Küfür etmesi hic hosuma gitmedi..

Galatasaray antrenörüne yakismayan haraketler. Son zamanlarda bunu cok yapar oldu zamanla antipatiklesir bu hareketleriyle.

Takımda teknik golcü yok.

Hepsi arzulu,hırslı, uzaktan şutları iyi olan

Kafa vuruşları güzel olan forvetler ama

Teknik vuruş,soğukkanlılık,bitiricilik bunlar başka şeyler :)

Necati'de vardı biraz bunlar.

Bu tip bir forvet alınırsa belki iyi olabilir .Hem bu maçlarda hemde büyük maçlarda :)

Ağzına sağlık hocam hislerime tercüman oldun...

Takımda teknik golcü yok.

Hepsi arzulu,hırslı, uzaktan şutları iyi olan

Kafa vuruşları güzel olan forvetler ama

Teknik vuruş,soğukkanlılık,bitiricilik bunlar başka şeyler :)

Necati'de vardı biraz bunlar.

Bu tip bir forvet alınırsa belki iyi olabilir .Hem bu maçlarda hemde büyük maçlarda :)

Butun forvetlerimiz savruk tipli oyuncular napcakları belli olmuyo

Hocaya takıntılı insanlar var forumda sanırım kötü oynasakta eleştirsek diye
ne alakasi var hoca egodan ibaret denirken bu forumda gelmesini en cok isteyenlerden biriydim

size gore bir insan hic elestirilmemeli , ben babami bile elestiriyorum yeri gelince Fatih Hoca'nin ne ozelligi var

onemli olan bel alti vurmamak , elestiriler her zaman olur , zaten olmali da

Hayırda emreye etse kime ne etmese yine kime ne. Hangsi daha ağır daha 3 hafta önce ki fener maçında caner hakeme "senin an...... s..." şeklinde bir küfürü oluyor ve bunu yine lig tv kamereları çekiyor. Olay olmuyorda Fatih Terim'in bir piç kelimesi niye olay oluyor anlamadım ki. Hangisi daha ağır veya Türkiye'de sinirlendiğinde kim bukadar masum bir hakaret edebilir ki.

Yahu çocuğumuzu "seni şerefsiz" diye seven bir toplumuz biz.

[video=youtube;J-jMgiy5dV4]https://www.youtube.com/watch?v=J-jMgiy5dV4[/video]

Birand'a da çüşş yani. Çokcuktan adam olur, ondan olmaz.

A7 ve emre c. Yerine altyapidan oyuncu cikartma vakti gelmis ve gecmistir artik.

Hocam geldiğinden beri en rezil maçındı. Umarım bu son olur. Yakışmıyor sana.

Hocam geldiğinden beri en rezil maçındı. Umarım bu son olur. Yakışmıyor sana.

aksine ikinci yari son 10 mactir falan en iyisiydi

emrenin girip oynamamasi ve defanstaki bir anlik kamillik golu getirdi. takim ondeyken defansin degaji taa orda karsilamasinin bir anlami yok [imo]

Emre'ye söylediklerini kamera karşısında amatör bir teknik hoca bile yapmaz.

Reflekslerine, sinirine hakim olman gerek. Profesyonelliğine, tecrübene yakıştıramadım hocam.

Hele ki Galatasaray'ın evladına... Bakıyorum kimse bu konuya pek değinmemiş hatta bazıları iyi yaptı demiş.

Bu çok ayıplanacak bir durum.

Topçular korkudan değilde, sevgiden dolayı saygı duyarsa daha bir başka olur.

aksine ikinci yari son 10 mactir falan en iyisiydi

emrenin girip oynamamasi ve defanstaki bir anlik kamillik golu getirdi. takim ondeyken defansin degaji taa orda karsilamasinin bir anlami yok [imo]

Selçuk'un oynamadığı bir maçta Hamit'i oynatmayıp üstüne Eboue'yi de dinlendirmesi bence yanlıştı.

Israrla Burak'ı oynatmadı. Tam Burak'lık maçtı.

Amrabat'a 85 dk sabretmesi.

Emre Çolak'ı oyuna alması.

Son maçlarda rezil olan Elmander'i oynatması.

Selçuk'un oynamadığı bir maçta Hamit'i oynatmayıp üstüne Eboue'yi de dinlendirmesi bence yanlıştı.

Israrla Burak'ı oynatmadı. Tam Burak'lık maçtı.

Amrabat'a 85 dk sabretmesi.

Emre Çolak'ı oyuna alması.

Son maçlarda rezil olan Elmander'i oynatması.

dogrudur ama ben ikinci yaridaki oyunu ve kadroyu begendim, top gostermedik adamlara. yani hamit ligde pek birsey yapmadi zaten su ana kadar. forvette burak her zaman ilk tercih. amrabatin oynamasini da elestirebilirsin ama baska kimi oynatacakti ki? bence cris haric ikinci yaridaki kadro dogru is.

dogrudur ama ben ikinci yaridaki oyunu ve kadroyu begendim, top gostermedik adamlara. yani hamit ligde pek birsey yapmadi zaten su ana kadar. forvette burak her zaman ilk tercih. amrabatin oynamasini da elestirebilirsin ama baska kimi oynatacakti ki? bence cris haric ikinci yaridaki kadro dogru is.

2. yarı sistemde ki değişikliği bende beğendim. Haklısın Hamit ligde pek bi şey yapmadı ama bu maçta Selçuk'un yerinde görmeyi isterdim. Elazığ'da kapanmadı defans arkasına çok top atıldı Elmander yerine Burak'ı tercih ederdim. Ben Amrabat yerine Engin/Aydın'ı tercih ederim.

2. yarı sistemde ki değişikliği bende beğendim. Haklısın Hamit ligde pek bi şey yapmadı ama bu maçta Selçuk'un yerinde görmeyi isterdim. Elazığ'da kapanmadı defans arkasına çok top atıldı Elmander yerine Burak'ı tercih ederdim. Ben Amrabat yerine Engin/Aydın'ı tercih ederim.

zamanla ilerde engin, aydin selcuk, burak gibilerinin hucumlarini izleyecez ins.

cift forvetten vazgecerse tabi

Aynen çok doğru tespitler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt