Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Benim tek anlamadığım Cris'i oynatma maddesi mi var, defansımız sürekli değiştiği için bir standarta kavuşamıyoruz.Onun dışında forma adaleti konusunda Türkiye'deki en adaletli hoca Fatih Terim dir kimse bu yönden eleştirmemeli bence, ama oyun bakımından geçen seneni ilk zamanlarında ki pas oyununu oynayamıyoruz, bu konuda eleştiririm.

Benim tek anlamadığım Cris'i oynatma maddesi mi var, defansımız sürekli değiştiği için bir standarta kavuşamıyoruz.Onun dışında forma adaleti konusunda Türkiye'deki en adaletli hoca Fatih Terim dir kimse bu yönden eleştirmemeli bence, ama oyun bakımından geçen seneni ilk zamanlarında ki pas oyununu oynayamıyoruz, bu konuda eleştiririm.

Danny sakatmış gökhan zan oynayabilirdi aslında

Hoca bu uzun maratonda Cris'i forma sokmaya çalışıyor. Ama işte oyun sistemimizde fazla risk alıyoruz ve kendisi fazla hantal olduğu için buna ayak uyduramıyor. Ancak yanındaki bek ve stoperin açıklarını kapatmasını bekleyeceğiz. Başka türlü zor yani. Tabii bazen saçma sapan pas hatalarına falan hiç değinmiyorum. Onlar facia..

Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam bu israri birak artik.

Once takim olalim, 11 sekillensin, sonra 1'er 2'ser dinlendirirsin oyunculari.

Bir de gozunu seveyim biraz atak organizasyonu calistir takima. Gollerin neredeyse hepsi dogaclama, kapanan takim oldugunda ne yapacagini bilemez adamlar gibi oluyor cocuklar.

Korner tac frikik verkac kanat gobekten delme pozisyonlari calistir, ezberlettir sunlara.

Bir de ortasahadan surpriz adam kosulari cok basarili ama son vuruslari yapamiyor cocuklar. Melo, yekta, aydin, emre bunlara son vurus, son pas calistir.

481861_394119204002059_995915398_n.jpg

Hataları oluyor ama kanımca bizim için en iyi hocadır kendisi.

Tamam rotasyon yapıyoruzda hocam burak mac temposunu kaybetcek elmanderı kazanalım die

Fatih Terim: "Balıkesirspor'un çok iyi mücadele ettiğini söyleyerek başlayayım. Balıkesir'in hatırası bende çok başka."

Fatih Terim: "Birçok oyuncumuz yeni. Buna rağmen özellikle ikinci yarı çok hoş bir futbol oldu bence."

Fatih Terim: "Fayladanacağımız oyuncu sayısı ne kadar fazla olursa o kadar lehimize. Bu açıdan önemsiyorum."

Fatih Terim: "Geçen sene şampiyon oldu Galatasaray, uzun müddet lider götürdü. Şu anda da lider, Şampiyonlar Ligi'nde var, kupada var."

Fatih Terim: "Muhakkak oturmuş bir kadromuz var ama değişiklik olmak zorunda. Daha iyiyi bulduğumuz anda bu değişim olmak zorundadır."

Fatih Terim : Uç farklı kulvardayiz ve insallah hiçbirinden geri düşmeyiz..

Fatih Terim : Her oyuncuya ihtiyacımız var ve her oyuncu bizim icin değerli. Galatasaray çatısı altında her oyuncu gorevi yapacak kapasitede

Fatih Terim : Dört kaleciyi de deniyoruz, yeri geldiginde dört stoperi de deniyoruz.

Fatih Terim : Sercan icin erken. Amacımız genc bir yeteneği kazandirmakti. Adaptasyonu sorun oluyor ama oynamaya devam edip bizde kalır

Fatih Terim : diye düşünüyorum. Genç ve bazı hataları olur ama istikbalde ondan umitliyim..

Fatih Terim : Gökhan Zan bize hakikaten kişiliği ile efendiliği ile tavırları ile ornek oluyor. İnaniyorum boyle devam edecektir..

Fatih Terim : Benim tanıdığım bildigim Aykut birine birsey söyleyecekse direk söyleyecek kalitededir!

Fatih Terim: Bunu ilk ve son kez konuşmak istiyorum. Umarım bir daha konuşmak zorunda kalmam. Sizden ricam futbolu çatışma ortamına sokmayın

Fatih Terim : Beni iyi tanırlar! Bir konu hakkında birsey söyleyeceksen ima etmem! Arka sokaklardan dolanmam!

Fatih Terim : İsmi ve kulubü ne olursa olsun tum meslektaşlarımın da aynı sekilde davrandığını düşünürüm..

Fatih Terim : Futbolumuzu ileri taşımak icin sağduyu göstermeliyiz. Ucuz politikaların futbola bir katkısı olmaz! Ben boyle düşünüyorum

Fatih Terim : Boyle yasıyorum ve boyle de yasamaya devam edeceğim!

Fatih Terim : Gökhan Zan bize hakikaten kişiliği ile efendiliği ile tavırları ile ornek oluyor. İnaniyorum boyle devam edecektir..

Sende Gökhana örnek ol hocam.Adaletinle,cris gibi son kullanma tarihi geçmiş bir oyuncunun yerine oynatarak mesela

B_15334b3afa3e66aefd62729128bf3bfb.jpg

442 de devam edicek gibi ve bende olan hazmedilibilitesini - lere geriletcek

Biz Amrabat'a uymayacagiz, o bizim sistemimize uyacak sozu gecen yilki Terim ile bu yilki Terim'in farkini gostermek acisindan yeterli aslinda.

Elmander tek forvet sistemine uyacak, Eboue joker gibi gerekirse solda oynayacak, sistemimize uyacak demeden oyuncularin yerlerini, taktigi degistirdi gecen yil. Yaptigi bence dogruydu, en cok takdir edenlerden biri de bendim forumda.

Bu yil ise o gecen yilki basari odakli, yeni seyler deneyen, yanlislari, eksikleri duzeltmek isteyen Terim'i inanilmaz ozluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt