Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Adam Podolski'yi istedi olmadı Shaqiri olmadı bizim yönetim de biz anca Amrabat'ı alabiliriz diye, gittiler onu aldılar.Biraz empati kurmayı deneyin onu istiyorsunuz olmuyor bunu istiyorsunuz olmuyor kamp başlamış alın anasını satayim o zaman diyorsunuz Amrabat'ı alıyorsun.Suarez'i istiyorsun olmuyor Abdürrahim Albayrak aylavyu Hozam Burak'ı alalım onu alabiliyoruz diyor Fatih Terim iyi onu alın bari diyor.Adamın elinde bi Keita, Arda ve ya eski Baros yok ki.

Bence Bülent Tulun gönderilip onun yerine Fatih Hoca'nın iş yükünü azaltabilecek biri gelmeli.Transfer komitesi için de Haldun Üstünel.Bu adama birini al diyorsun alıyor hemde kimsecikler duymadan.Abdürahim Albayrak'ta sadece yönetim ile td, oyuncu arasında köprü olmalı.

Koca kulüpte Fatih Terim hariç işe yarayan adam yok, adamın transfer listesin de ki 3. adamı alıyorsan herşeyi yolunda bekleyemezsin.Rakip takıım tdsi forvet ister fransa gol kralı gelir hemde 26 yaşında ortasaha ister şl finai oynamış adam gelir.Bizim yönetim bi Meloyu 3 ayda alamadı.Biraz bunlarıda görün.

maçları izlerken taktik dizilişin yanlış olduğu izlenimi alıyorum. eğer takım sahaya yanlış bir taktikle çıkıyorsa futbolcular bireysel olarak çok kötü gözüküyolar. elmandersiz beşli orta saha oynamamız durumunda o formsuz dediğimiz futbolcuların hiç de formsuz ve yetersiz olmadığını görebiliriz.

Fatih hoca Antep macinda ki basin toplantisinda tek forvet'e donebilecegini soylemis, AMK'de bundan sonra Braga maci ile birlikte tek forvetli sisteme donulecegini soyledi 4-2-3-1 (ki bu sistemde yanlis ya neyse). Umarim tek forvet'e doner ama uclu orta saha olmali ve Hamit sag ic oynamali. 4-2-3-1 yine yanlis olur cunku.

Adam Podolski'yi istedi olmadı Shaqiri olmadı bizim yönetim de biz anca Amrabat'ı alabiliriz diye, gittiler onu aldılar.Biraz empati kurmayı deneyin onu istiyorsunuz olmuyor bunu istiyorsunuz olmuyor kamp başlamış alın anasını satayim o zaman diyorsunuz Amrabat'ı alıyorsun.Suarez'i istiyorsun olmuyor Abdürrahim Albayrak aylavyu Hozam Burak'ı alalım onu alabiliyoruz diyor Fatih Terim iyi onu alın bari diyor.Adamın elinde bi Keita, Arda ve ya eski Baros yok ki.

Bence Bülent Tulun gönderilip onun yerine Fatih Hoca'nın iş yükünü azaltabilecek biri gelmeli.Transfer komitesi için de Haldun Üstünel.Bu adama birini al diyorsun alıyor hemde kimsecikler duymadan.Abdürahim Albayrak'ta sadece yönetim ile td, oyuncu arasında köprü olmalı.

Koca kulüpte Fatih Terim hariç işe yarayan adam yok, adamın transfer listesin de ki 3. adamı alıyorsan herşeyi yolunda bekleyemezsin.Rakip takıım tdsi forvet ister fransa gol kralı gelir hemde 26 yaşında ortasaha ister şl finai oynamış adam gelir.Bizim yönetim bi Meloyu 3 ayda alamadı.Biraz bunlarıda görün.

çokta güzel yazmışsın...

Katılıyorum. Sadece şunu düzelteyim. Bülent Tulun amatör şubelere bakıyor. Futbol ile falan alakası yok. Ha kulübün bünyesinde olması rahatsız eder mi? Sanmıyorum.

Katılıyorum. Sadece şunu düzelteyim. Bülent Tulun amatör şubelere bakıyor. Futbol ile falan alakası yok. Ha kulübün bünyesinde olması rahatsız eder mi? Sanmıyorum.

Öyleyse iyi fakat , sportif direktör olarak Fatih Hoca'ya yardımcı olabilecek biri lazım , transfer komitesi başkanı olarak da Haldun Üstünel , Sportif Direktör ve Fatih Hoca ismi araştıracak , inceleyecek , kararlaştıracak , Ünal Aysal bütçeyi verecek , Haldun Üstünel gidip alacak adamı.

Öyleyse iyi fakat , sportif direktör olarak Fatih Hoca'ya yardımcı olabilecek biri lazım , transfer komitesi başkanı olarak da Haldun Üstünel , Sportif Direktör ve Fatih Hoca ismi araştıracak , inceleyecek , kararlaştıracak , Ünal Aysal bütçeyi verecek , Haldun Üstünel gidip alacak adamı.

Bence de lazım. İç transfere Abdürrahim Albayrak, dış transferlere Şükrü Hanedar ve Ali Gürsoy bakıyor. Şöyle Fatih hocaya bağlı tek bir yetkili iyi olur.

Bence de lazım. İç transfere Abdürrahim Albayrak, dış transferlere Şükrü Hanedar ve Ali Gürsoy bakıyor. Şöyle tek bir yetkili iyi olur.

Daha ek olarak A.Albayrak'da var çok sağlam kadro olur.

Üstünel , Albayrak , Terim , iyi bir sportif direktör , Ünal Reiz :)

B_7a89f8f5f1a75ae7eb712a8be9e46105.jpg
B_6ad4e4e25e367d2763a516fe67277fc4.jpg

B_062ef03b4ad3f6ba9408cfcb41afbf2c.jpg
B_027ade0b6bd1077a7972fd326500e42d.jpg
B_9cf7c3f70ee5180be6d8b21b015e8760.jpg
B_a06d3d9f864b2eb20f8d1a3cbfbba7d2.jpg
B_eee5f3b2c485cfe2153296dd33959d09.jpg

:ayatollah:

Hocayı eleştirin ama saygısızlık yapmayın arkadaşlar.Şu nefret ettiğim takımın kanalı ne pislikler yapıyor aşikar değilsiniz heralde.Abi, bu adam bu ligdeki düzene fazla.Sahip çıkalım, ama hataları varsa görelimde.

:confused::confused:

Adaletli forma dagittigina gram inancim yok. Emre Colak - Elmander ve 4-4-2 israri nedir hocam.

Iki oyuncu da acayip les durumda ve sen sezonun en kritik mücadelesinde bu kadroyu sahaya sürüyorsun.

Yekta-Aydin bunlardan bin kat daha iyi durumda ve 4-2-3-1/4-3-3'e dönmek icin daha neyi bekliyoruz acaba.

Zaten bu grubu erkenden bitirememek bir ayri felaket.

Anadolu takimi oyunculari diyorsun da o oyuncular braga'yi yenerse cl'de son 16'ya kalacak.

Daha önce keita'larla elanolarla jo'larla,kewell'larla cl oynadik mi cl tabiki hayir.

Bizim efsane 2000 kadrosu da anadolu takimlarin oyunculariyla kurulmustu.

Bülent Korkmaz-Altyapı

Suat Kaya-Altyapı

Okan Buruk-Altyapı

Popescu-Taffarel-Hagi-Capone

Bunları da unutma ama. :yenieek:

Gereksiz atraksiyon yaratıyorsun hocam, yapma.. Gerek yok..

Bu rezillik senin eserin

sen bize fazlasin hocam!

skoreboard taraftarlari na layik degilsin

Maça başladığı sistem nasıl hocanın hatasıysa, ikinci yarı maçı çevirmesi de bir o kadar büyüklüğüdür.

Aferim bravo Burak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt