Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Çözümü basit aslında, cevap vermezsin olur biter. Ne senin başın ağrır, ne arkadaşın. :)

kanki valla zoruma gidiyor. 3 kuruşluk adamlar Fatih Terim karşısında geçipte ezilecek büzülecek kedi yavrusuna dönecek adamlar türlü türlü muhabbetler döndürüyor.

Fatih Terim yaşayan en büyük efsanemiz az saygılı olun. gidin fantezi taktiklerinizi oyuncu seçimlerinizi kurgularınızı transferlerinizi nerede konuşuyorsanız konuşun ama efsaneye saygı duyun.

3 kuruşluk adamlar futbol bilgisinde demek istedim yanlış anlaşılmasın gaza gelmeyin.

Metin Oktay, Ali Sami Yen, Fatih Terim gibi efsanelerimiz olmasa Galatasaray olur muydu, biz Galatasaray'ı bu kadar sever miydik? Atatürk'ü seviyoruz diye Türkiye Cumhuriyeti değil de Atatürk Cumhuriyeti mi olduk? Sallayacaksan da biraz mantıklı salla artık.

Ali Sami Yen kurucu.Sapla samanı karıştırma.

Fatih Terim olmadan önce de Galatasaray vardı.Hala var.

Laflarımı çarpıtmaya halen devam ediyorsun.Ben Terim'i sevmiyorum diye bir şey söylemedim,sizin sevginize vs. de bir şey demedim.Sadece o arkadaş ve sen en ufak eleştirenlere bile laf ediyorsunuz,Tanrılaştırıyorsunuz.Mesele bu.

Ali Sami Yen kurucu.Sapla samanı karıştırma.

Fatih Terim olmadan önce de Galatasaray vardı.Hala var.

Laflarımı çarpıtmaya halen devam ediyorsun.Ben Terim'i sevmiyorum diye bir şey söylemedim,sizin sevginize vs. de bir şey demedim.Sadece o arkadaş ve sen en ufak eleştirenlere bile laf ediyorsunuz,Tanrılaştırıyorsunuz.Mesele bu.

Seni ne ilgilendiriyor? İsteyen istediği gibi Galatasaray'ı yaşar, efsanesini yaşar. Sen eleştir, eleştirme. Sana laf söyleyene cevap ver veya verme. Hayret bir şey ya..

B_a1416899dc563e2350792e32e7c81add.jpg

O bana yürü git,kes vs. diyorsa ben de bunu söylerim.Yorumları iyi oku.

Sen oku ve düzgün konuş. Adam gibi cevap veriyoruz şurada. " Sana laf söyleyene cevap ver veya verme " diyorum. Orası beni ilgilendirmez. Ama insanların kimi ne yerine koyacağı veya yaşayacağını seni asla ilgilendirmez.

Sen oku ve düzgün konuş. Adam gibi cevap veriyoruz şurada. " Sana laf söyleyene cevap ver veya verme " diyorum. Orası beni ilgilendirmez. Ama insanların kimi ne yerine koyacağı veya yaşayacağını seni asla ilgilendirmez.

Ya kardeşim adam gelmiş bana yürü git,kes mes diyor.Benim dediklerim hiçbir şey adamın üslubunun yanında.O bana laf ederse ben de ona ederim.

Ya kardeşim adam gelmiş bana yürü git,kes mes diyor.Benim dediklerim hiçbir şey adamın üslubunun yanında.O bana laf ederse ben de ona ederim.

Ben sana ona cevap ver veya verme diyor muyum arkadaşım? O beni ilgilendirmez. Sen o arkadaşla konuşursun. Ama burada yok hocayı tanrılaştırmayın falan, benim sitemim buna.

O bana yürü git,kes vs. diyorsa ben de bunu söylerim.Yorumları iyi oku.

tamam kanka özür dilerim benim yapım bu valla sana kişisel bişey değil. hadi uzatmayalımda galibiyetin keyfini çıkaralım. biz bize düşeceğimize rakiplerimiz belli birbirimize destek olalım iyi kötü günde.

fatih terimden başkası gerçekten yalan şu durumda. onu bilerek konuşalım duyarlı olalım cidden.

güvenelim.

Yalvarıyorum Yekta-Selçuk-Melo oynasın.

4-3-3 ün zamanı geldi artık , hoca da farkında

Yekta-Melo-Selçuk üçlüsü iyi olur orta alanda hatta Hamit de kullanılabilir ,Selçuk'un da verimi artar bence bu üçlüde

Saçmalayıp durmayın yeter artık.

Bu takım 14 sene şampiyon olmadığı dönem oldu.Terim ile ikinci sezonunda 7 ya da 8 sıralarda bitirdi hiç transfer yapılmayan takım şampiyonluğa oynadı 1 sezon sonra Hagi ile.

Sanki ilk defa kötü sezon yaşanmış gibi mantıkla saçmalayıp durmayın Ts,Bjk,Fb bize benzer sezonları çok oldu ama bunlar büyük camialar 1-2 sezon sendeler gene başarılı olur.

Sanki geçen sezon mucize gibi mantıkla olaylara yaklaşmak,bırakın Gs tarihini daha Türk futbolunu bile bilmemekten başka bir şey değil.

Geçen sene 1 sezon önce Trabzon'u şampiyonluğa getiren oyuncu transfer ediliyor,parasına bakılmiyor,yetmediği gibi takımın revize ediliyor,abartmayı ne seviyorsunuz ya.

Büyük camialar için bunlar hikayedir Gs takımından 14 oyuncunun ayrıldığı sezonda hem şampiyonluk hem de Avrupa Şampiyonlugu geldi,orta sıraya oynar denilen Bjk örnegi var daha gözünüzün önünde.

Saçma sapan efsane,mucize çıkarma işlerine kalkışmayın takim kötü gidiyor korkan falanda yok tamam Avrupa'da yeterli olmayabiliriz de kadromuz ligi hayli hayli götürür,sadece gereksiz ego,adam kollama ve kendini kaf dağında görerek şuursuzca saldırmaya kalkan zihniyetin hataları var zaten,şu ligde doğru dürüst rakip bile yok bu sezon.
Bilerek ya da bilmeden yalan söylediğini ve çarpıtma yaptığını ispat etsem özür dileyecekmisin?

Sorumun cevabı değil bu.. Eğer ispat edersem yazdığın yalan yanlış seylerden ve çarpıtmalardan dolayı özür dileyecekmisin? Dilemeyecek ve aynı kafada devam edeceksen klavyeye yazık çünkü..

Ben de diyorum ki hangisi yanlış?Öyle bir şey yazıp sonra hahaha seni çürüttüm bak özür dile vs. diyeceksen yanlış kapıya geldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt