Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Lafları çarpıtma.Tamam onu yazmamam gerekirdi ama bizim bugün bile acısını çektiğimiz enkazı yaratan adamlardan birisi de Fatih Terim'dir.Şarlatanlık yapacağına bunu da açıkla hadi?

bak dostum yakın tarihi yanlış bildiğin gibi hala diretiyorsun. o seneler hakkında herkes konuştu ama herkes. alakalısı alakasızı. Tek konuşmayan kim biliyor musun ?

Fatih Terim.

tıpkı 2000 de gitmek zorunda bırakıldığı halde tek kelime konuşmayan adam gibi. O adam gibi adam. Onun adı boşuna İmparator değil.

bence uzatma artık. çünkü bildiklerinin yanlış olduğu o sezonlar hakkında söylediğin yanlış şeylerden belli.

bak dostum yakın tarihi yanlış bildiğin gibi hala diretiyorsun. o seneler hakkında herkes konuştu ama herkes. alakalısı alakasızı. Tek konuşmayan kim biliyor musun ?

Fatih Terim.

tıpkı 2000 de gitmek zorunda bırakıldığı halde tek kelime konuşmayan adam gibi. O adam gibi adam. Onun adı boşuna İmparator değil.

bence uzatma artık. çünkü bildiklerinin yanlış olduğu o sezonlar hakkında söylediğin yanlış şeylerden belli.

Yazdıklarımı kimse anlamak istemediği için (daha doğrusu kabul etmek istemediği için) başka mesaj yazmayacağım.

Lafları çarpıtma.Tamam onu yazmamam gerekirdi ama bizim bugün bile acısını çektiğimiz enkazı yaratan adamlardan birisi de Fatih Terim'dir.Şarlatanlık yapacağına bunu da açıkla hadi?

Öncelikle terbiyeni takın öyle konuş.. Yalancı olduğunu ispat etmeme hala aynı şeyleri sayıklayıp duruyorsun burada. Şüphem kalmadı artık ya zeka sorunun var ya da kamufle olmaya çalışan bir kuşsun. Fatih hocanın her yaptığını savunacak değilim. Bak: "Fatih Terim de herkes gibi insan, herkes gibi hata yapabilir ve herkes gibi elestirilebilir..." demişim. Anlamaya zekan yetmiyorsa yanındaki birine okut sana izah etsin. Ama senin gibi yalan ve iftiralarla maksatlı olarak hocaya sallayanlara da pabuç bırakmam bunu sok kafana !

Öncelikle terbiyeni takın öyle konuş.. Yalancı olduğunu ispat etmeme hala aynı şeyleri sayıklayıp duruyorsun burada. Şüphem kalmadı artık ya zeka sorunun var ya da kamufle olmaya çalışan bir kuşsun. Fatih hocanın her yaptığını savunacak değilim. Bak: "Fatih Terim de herkes gibi insan, herkrs gibi hata yapabilir ve herkes gibi elestirilebilir..." demişim. Anlamaya zekan yetmiyorsa yanındaki birine okut sana izah etsin. Ama senin gibi yalan ve iftiralarla maksatlı olarak hocaya sallayanlara da pabuç bırakmam bunu sok kafana !

He kardeş he Fatih Hoca giderken Barcelona bıraktı he.O zamanları bilmesek izlemesek inanacağız sana.

Conceiçao başıma Messi mi sanki?Real Madrid'de bir dönem oynamış (yedek de olsa) iyi bir oyuncu ama bize bitik halde geldi.Çok mu iyi kadromuz vardı 2005'de?İleri ucumuz zaten 2004'te de öyleydi.Hakan Şükür,Necati vs.Evet menajerler hep tuzak kurdu,yönetimin suçu hep,Fatih Terim zaten o transferleri yaptırmadı di mi,hiçbir şeye karışmadı?Uzaylı yaptırdı o transferleri.Tomas momas varken de 2007'de 60'a yakın gol yedik.(ŞL,Kupa dahil).Son mesajım yazmayayım diyorum neymiş 4 tane adam transfer edilmiş ben yalancıymışım.Hiç transfer yapılmamasından kasıt buydu zaten.Her takım 1-2 tane adam da olsa transfer yapar zaten.Bunu bilemeyecek kadar bilgisiz misin?

Tabiri caizse, Galatasaray bir din olsaydı peygamberi imparator olurdu.Siz ekmeğe mama derken bu adam avrupayı sallıyordu, kaç kuruşluk futbol bilginiz varda 4 3 3 e dön hocam yeaaaa,çift forvet olmuyor hocam yeaaa yemin ediyorum şu insan denen ırktan tiksindim...

Hocam boşuna dil döküyorsun , Fatih Terim'in bir hatası söylendiğinde hemen bir direnç oluşuyor forumda..Sanki Fatih Terim'e küfür edilmiş hakaret edilmiş gibi

Fatih Terim her teknik direktör gibi hatalar yapabilir , bunu anlamalı bazıları

Mesela bence Fatih hocanın hala o kadar maçtan sonra 4-4-2 de diretmesi bir hatadır , Emre Çolak'a o kadar sabretmesi de hataydı ama biz bunu yazınca hemen Fatih Terim düşmanı ilan ediliyoruz

Elbette biz de biliyoruz .. Fatih Terim Galatasaray tarihine damgasını vurmuş kişilerden biridir , bu takım geçen sezon şampiyon yaşadıysa bu sezon Cl'de yoluna devam ediyorsa bunda Fatih hocanın payı çok çok büyüktür

Fatih Terim'i eleştirme diyen bi tane adam yok. Biz de eleştiriyoruz, bazen burda yerden yere vuruluyor ama asıl sıkıntı ne biliyo musun?

Bazı arkadaşların geçmişe saplanıp kalması. Geçmişte şu veya bu olmuş, şu veya bu hatalı vs vs. Bunları tartışmanın, her tartışma içine sokmanın ne gibi bi yararı var anlamıyorum bi türlü.

Güncel her eleştiriye eyv ama dikkat edersen her tartışma güncel eleştirilerden değil geçmişi sürekli kurcalama sıkıntısından kaynaklanıyor.

Çok ta yüklenmemek lazım. Sol bek problemli defansif anlamda. Eboue eskisi gibi değil. Melo kaç hafta formsuzdu. Ujfalusi'den sonra defansın hali belli. Hamit bir türlü düzelemedi.

Bazı oyuncuları kesme lüksümüz olmuyor maalesef. Belli bir süre oynatmak zorundasın. Bu süre içinde çok puan kayıpları yaşadık.

Devre arası Carlinhos ve forvet arkası aldırırsa takım kendini aşar. Böylece tüm takımın performansında artış yaşanır diye düşünüyorum.

Futbolcu transferi ve taktik konusunda Hagi daha iyi ama Fatih Terim motivasyon konusunda üstünlüğü ile tüm dezavantajları yok ediyor. Gerçek olan bu.

Biri beni vursun. :ays:

Futbolcu transferi ve taktik konusunda Hagi daha iyi ama Fatih Terim motivasyon konusunda üstünlüğü ile tüm dezavantajları yok ediyor. Gerçek olan bu.

nasıl güleceğimi şaşırdım :asd:

Hocanın kafasında 4-2-3-1'e dönmek gibi bir düşünce var sanırım. Bazı maçlarda denemeye çalıştı. Bir de son Kaka açıklaması bunu doğruluyor.

Biz bunu Skibbe ile denemiştik ama arka tarafta epey sıkıntı yaşamıştık. Çünkü Baros, Arda, Kewell ve Lincoln dörtlüsü ile takımın geri kalanı arasında epey boşluk oluyordu. Rakipler de oraları kolay geçiyordu.

Tabi bunu iyi uygulayanlar da var. Mesela Atletico böyle oynuyor ve iyi de gidiyorlar genel olarak. Real de öyle oynuyor. Ama bana biraz riskli geliyor bu diziliş.

Bence iki orta saha oyuncusunun arkasına bir tane defansif oyuncu koymak daha akıllıca. Savunmamız bu sene çok güven vermiyorken biraz olsun arka tarafı toplamış oluruz bu sayede.

4141 ile takim savunmayi daha kolay yapabiliriz..

Melo, Selcuk ve Hamit gibi oyuncular 4141'de bence kat kat iyi oynayacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt