Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Tecrübe paçalarından akıyor yav. Adamın dibi

A-Q1zDWCEAAlRQB.jpg:large

Transfer listende ki 3. adamlar alınmasına rağmen 5 puan farkla lider ve şlde gruptan çıkma başarısı gösterdin.Helal olsun Hocam. Galatasaray'ın tarihini değiştiren yaşayan efsane.Umarım yönetimde senin yaptığı işlerin yarısını yapabilir. Solbek istedin 3 ay alamadılar gittin Riera'dan bi solbek çıkardın hem de ne solbek .Saçma sapan sana mualif olan ve hiçbir halta yaramayan insanlara inat olmaz denilenleri başardın.

Önünde saygıyla eğiliyoruz yaşayan en büyük Galatasaraylı:016:

Gerçekten helal olsun. Bugün dikkatle takip ettim yaptığı hamleleri. Yerinde ve sağlam hamlelerdi. Özellikle yekta..

yabancı hayraları boşuna didinmesin.

hocanın yeri çok farklı

Bu takım daha da efektif oynar. Daha da goller bulur ama hoca 1-0'ın üstüne yatıyor hep. Hangi maçta öne geçersek hemen geriye çekiliyoruz. Değiştir sistemi. Ortasahayı 5'le. En ilerde Burak olsun. Hem arkayı sağlam alırsın hem de daha da gol bulursun.

Bu takım daha da efektif oynar. Daha da goller bulur ama hoca 1-0'ın üstüne yatıyor hep. Hangi maçta öne geçersek hemen geriye çekiliyoruz. Değiştir sistemi. Ortasahayı 5'le. En ilerde Burak olsun. Hem arkayı sağlam alırsın hem de daha da gol bulursun.

Hoca geçen sezon Arena' da yenildiğimiz maçtan ders aldığını bizlere gösterdi. Fark için oynarken nasıl iki kontradan iki gol yiyip maçı verdiğimizi hatırlıyor. Bu sefer yapılması gerekeni yaptı. fenerin oyununu bozan bir futbol oynatarak 3 puanı cebine koydu.

Geçen sezonki efektif futboldan sonra yapılan yorumları ben hatırlıyorum. Hoca niye daha kontrollü bir futbol oynatmıyor bu takıma diye yakınmalar çoktu. Bu sene de tam tersi yorumlar görüyorum. Bence çok güzel bir taktik savaşı oldu. Oynanan futbol çok zevkli olmasa da sonuca ulaşmayı bilmek bile bir başarıdır.

Orta sahayı 5'leyince daha da atak oynarız sandım.Takım daha da geriye çekildi. O arada gol yeseydik ne olacaktı? 1-0 üstüne düşelim mantığıyla çok maç gider bu gidişle.

5'lemesek yerdik zaten. Öne geçtiğimizde böyle yapalım hep gol falan yemeyiz.

Sırf eleştirmek için saçmalayanlar var.Umut-Burak gibi 2 tane oyun bilgisi düşük oyuncuyla skoru tutamazsın Yekta oyuna girmese daha fazla baskı yerdik.

Fatih hocanın aklında hep hucum var. büyük başarıların da hep hucumla geleceğine inanıyor. bunu da yaptı geçmişte. Zaten bu yüzden büyük hoca.

Ancak öyle zamanlar geliyor ki skor herşeyden önemli oluyor.

Biz gördük ki sadece savuna yapınca da istediğimizi aldık. Ancak bu kısa vadeli bir çözüm.

Geçen sene play off da gs-fener maçı 1-1 ken, şampiyonluk garanti iken şuursuzca saldırdı, yenildik, son maça bıraktı. Dünkü maçta ve play offun son maçında istediğimiz skor olunca sadece savunma yaptık ve pozisyon bile vermedik. Ben inanıyorum ki dün 90 dk geride olsak, tek kale oynardık. 7-8 tane daha net poziyona girerdik.

Biz Türkiye'de her takımdan kaliteliyiz ve her maçı biz yönlendiriyoruz. tempoyu da biz yapıyoruz, oyunu da biz soğutuyoruz. Dünkü futbol çok olgun bir futboldu bence.

Yekta'yı alması çok mantıklıydı.

A-Q8rGQCYAA6Jpz.jpg

:ayatollah:

Yekta'nın oyuna girmesi son derece mantıklıydı ama maçın 90 dakikasındaki oyun anlayışımıza baktığımızda eksikler görülüyordu. Yekta'yı oyuna alarak devre arasında bazı değişikliklere gideceğinin sinyalini verdi, umarım iyi bir devre arası geçirir takım ve daha güzel futbol oynarız.

Devre arasından sonra çok farklı bir Galatasaray bekliyorum. Öyle olmalı.

Orta sahayı 5'leyince daha da atak oynarız sandım.Takım daha da geriye çekildi. O arada gol yeseydik ne olacaktı? 1-0 üstüne düşelim mantığıyla çok maç gider bu gidişle.

Geçen sene atak oynadık şampiyonluk gidiyordu. Bazen günün koşullarına göre oyunu tutmayı bilmek lazım.

Hocanin transferde onceligi ile Mourinho'nun transferde oncelik verdigi bolgeler arasinda benzerlikler var. Ikisi de once saglam defans-ortasaha istiyor. Devre arasinda da onceligimiz savunma oyuncusu olacakmis Unal Aysal'in aciklamalarina gore. Cogu antrenor su durumda, cok iyi bir on numara/forvet transfer edelim de bana is kalmadan maclari alsin diye dusunur.

A-Wfw22CQAI309r.jpg

Çıkarılacak T-Shirt bu herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt