Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Devre arası bu kez yumuşak davranmış her halde 2. yarı değişiklikler doğruydu ama oyuncuların temposu düşüktü.

bu mac icin hedefi yenemiyorsan yenilmiyeceksindi onu da basardi

[h=5]"Muslera kaybettiğimiz zaman, odama geliyor. Başı eğik bir şekilde. Bana kaybettiğimiz zaman kafasını kaldırıp suratıma bakmıyor. İkimzide susup birbirmize bakıyoruz sonra kucaklaşıyoruz. Söyleyin nereye gidebilir? Nereye gönderebilirim onu? O bizimle kalacak, hiçbir yere gitmiyor!"

Fatih Terim[/h]

Hocaya laf edilmesin diye ''3. tercihi olan oyuncular alındı'' bile diyebilenler var,insaf yahu!...Burak-Hamit-Amrabat o maliyetlerle 3. tercih idiyseler ilk tercihler kimlerdi,merak ettim!...Benim aklıma Messi-Ronaldo-Ribery gelir,böyle bakılacaksa...

Başarıların başkasıyla değilde Fatih hocamızla gelmesi beni de ayrıca mutlu eder...Ancak geçen ara transferden beri Olcan-Alper X Yiğit-Amrabat-Hamit-Cris-Furkan transferlerinin tamamında tercihlerin yanlış yapıldığını olaylar sıcakkende düşündüm;şu ana dek yanılmadığımı görmekten de hiç mutlu değilim,inanın.

23 yaşına kadar Manisa'da bile banko olamamış,alıcı gözle seyrettiğim hiçbir maçta ışık vermemiş oyuncunun tutmaması, ''Transfer riski'' ile ifade edilemez...

Ederinin 5-10 katı parayı verdirdiği Amrabat için sarfettiği ''Sistemimize uygun özellikte olmamasına rağmen gayretiyle katkı verdi'' nasıl bir cümledir?,tam sistemine uygun adam alsana,Avrupa futbol piyasası çökmüşken...

Hamit için hangi Avrupa kulübü bizim girdiğimizin yarısı kadar külfete girerdi?...

Cris-Furkan dan bahsetmeye bile gerek yok...

Yiğit-Amrabat yerine Olcan ve +1 yabancı kontenjanına nasıl ''Hayır'' derdik?

Hata limitinin fazlasıyla dolduğunun,yapılacak birkaç yanlış hamlenin çok kalıcı hasar bırakacağının kendisi de farkındadır,diliyle ikrar etmese de...Hoca bu defa doğru hamleleri yapacaktır da yönetim içinden birileri çomak sokmasa,Allah vere de...

[h=5]"Muslera kaybettiğimiz zaman, odama geliyor. Başı eğik bir şekilde. Bana kaybettiğimiz zaman kafasını kaldırıp suratıma bakmıyor. İkimzide susup birbirmize bakıyoruz sonra kucaklaşıyoruz. Söyleyin nereye gidebilir? Nereye gönderebilirim onu? O bizimle kalacak, hiçbir yere gitmiyor!"

Fatih Terim[/h]

:ayatollah:

nica başarılara hocam,devre arasını transferler açısından çok iyi değerlendireceğinizden eminim.:ayatollah:

B_eb07faf74c287251210b92fcf5222868.jpg
B_28a5055e30b2c0442669da40c5af98d9.jpg

İnşallah 2013 te yine başarılı oluruz..Reyizlerin reyizi...

Hocam, cikin istediginiz transferlere muhalefet yapan O yoneticileri! aciklayin. Kimin ne oldugunu ogrensin taraftar..

Bir hoca'nin isine bu kadar mi karsilir..? Futbolu bilenler yonetsin.

Birgun Galatasaray SK'nun baskani olarak gorebilsek..

Açıklamalarında ciddi tutarsızlık var maalesef hocanın. Daha 1.5 ay önce, ''Sneijder - Diego'ya hayır, Kaka'ya evet dedim'' demişti. Şimdi, oynamayan oyuncuyu istemem diyor?

Açıkçası Kaka'nın sakatlık geçmişi, aldığı süre ve konsantrasyonunu düşündüğümüzde; hem Sneijder, hem Diego'ya oranla bariz bir artısı yok. Elbete yetenek olarak ön planda olan Kaka, fakat ''şu an''ı baz alıyorsak, ki hoca da buna değindi; işte o zaman bu işte tutarsızlık var.

Bu güne kadar yönetim yerden yere vuruldu. Belki bazı kısımlarda haklı da olabilir taraftar ama ana problemin hocada olduğu açık.

Bir önceki döneminde aldığı oyuncuların maliyetlerinin ve ortadaki başarısızlığın etkisinden kurtulamamış. Bazı şeylerin hassasiyetini fazlaca yansıtıyor.

Yoksa, Başkana bıraksalar, paraya kıyıp, en az 2-3 yıldız oyuncuyu getirirdi ama şu ana kadar ama hemen her maliyetli oyuncunun transferini engelledi hoca. Arada istisnai Melo ve taraftarın gazıyla alınan Muslera var. (Adını dahi unuttuğum bir kaleci gelecekti Brezilya'dan)

Taraftarın yönetime yüklenmesi yanlıiş. Ünal Aysal da bundan muzdarip ki Sneijder, Diego isimleri bir şekilde medyaya yansıyor. Onun da isteği en az 1 tane iyi oyuncu almak ama şu ''almıyorlar'' mantığından sıyrılmak lazım.

Shaqiri'yle, Amrabat arasında 400 bin € var. Yine veto ettiği oyuncularla, aldırdığı oyuncuların maliyetleri arasında fark yok. Faydalanamadığımız Sercan, Yiğit, Cris, Ceyhun gibi oyuncuların maliyetleri, o sakınma payının değerini ortadan kaldırıyor.

Transfer nobetindeki vatandaslar, Fatih Terim ile ilgili yorumlarinizi buraya yapin, o topici kirletmeyin

İmparator prensin geliyor.Sen ki Necati'ye 2ç baharınıyaşatmış adam Senijder'la ne yapmazsın ki.

Sırasıyla ksmpaşa-bjk-bursa-antalyaya kooyucaz ve şampiyon olucaz

Transfer nobetindeki vatandaslar, Fatih Terim ile ilgili yorumlarinizi buraya yapin, o topici kirletmeyin

Sen Devlet de görevli cevre bakanımısın ?

Kirletmeyinde ne demek herkes görüşünü yazıyor.Kimse burda görüşlerini yazmasa O transfer topicini de acmanın bir anlamı yok..

Ek olarak şu adam bi solbek alın

Sen Devlet de görevli cevre bakanımısın ?

Kirletmeyinde ne demek herkes görüşünü yazıyor.Kimse burda görüşlerini yazmasa O transfer topicini de acmanın bir anlamı yok..

Her seyin bir yeri var buna uymak zorundayiz-sin! Git o zaman konu disina acilmasi gereken esra ceyda kardesleri transferler bolumune ac. Boyle sey olmaz, buranin duzeni var. Teknik kadro teknik kadro bolumunde transferler transfer bolumunde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt