Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Aydının emreden kalır yanı varmı?Aydını kazanmak lazım diyende Fatih terim değilmi.

Abi kazanılacağı felan yok eldeki malzeme bu kadar daha neyi kazanacaksın..Yani aydın mac kurtarıcı diye giriyorsa ve yıllardır bu böyleyse ve hiçbir halt yapamıyorsa yeter artık abi dingonun ahırı değilki bura.İyise kalır yetersizce gider,7 senedir ne bu aydın sevdası yahu..

aydin gayet iyi sadece duzenli oynamasi gerekiyor hamit gibi. hamit oldu mu sabir aydin oldu mu aut boyle adalet yok imo

Geçen sene neden oynuyordu o futbolcu? Adam gibi kamp yapıyordu, tüm ekip ilk sezonun heyecanıyla canla başla çalışıyordu. Ama bu sene transfer yapılmadı bahanesiyle adam gibi kamp bile yapmadık. sadece 2 tane 5. lig takımıyla hazırlık maçı yaptık yahu. Beşiktaş bile Wolfsburg'la oynadı.

2 tane dandik hazırlık takımıyla maç yapınca iyi kamp yapılmamış mı oluyor onların yanında mıydın beraber mi antreman yaptınız?

2 tane dandik hazırlık takımıyla maç yapınca iyi kamp yapılmamış mı oluyor onların yanında mıydın beraber mi antreman yaptınız?

Belli takımın ne kadar güzel kamp yaptığı :) Sürünüyorlardı sahada bildiğin. Dany olmasa maç 4-5 olurdu çok rahat

Aydın emre yekta bu 3 ü de 5 para etmez 2. sınıf topçu..Hele Melo yu çıkarıp Yekayı almazmı kim anladıysa anlatsın.Melo çıktı orta saha çöktü.Burak sadece kendi için çalışan kendini büyük takımlara gösterme çabasındaki anadolu golcüsü gibi gelen her topu hiç ediyo..Ve hala oyunda hep elmander çııyo..Bu emreye söyleyecek söz bulamıyorum sbaha kadar susuz ekmeksiz bırakırım

ya özhan canaydını mı övüyorsunuz şimdi burda of

aydin gayet iyi sadece duzenli oynamasi gerekiyor hamit gibi. hamit oldu mu sabir aydin oldu mu aut boyle adalet yok imo

Düzenli oynaması gerekiyorsa kiralarsın 1 sene bi takıma kendini gösterirse kalır yoksa gönderirsin.Aydına şans verilmedi deme onun aldığı şansı bugun alt yapıdan hiçkimse almadı..

Aldığın şansı değerlendireceksin semih gibi,arda gibi,uğur gibi ama aydın 7 senedir aynı aydın,bir gram ilerleme yok..

Neler diyecek acaba.

Kasımpaşadan tek farkımız melo hamit selçuk elmander di.. hamt melo ve elmanderi çıkardın bravo hoca sana..Emre aydın yektayla nica yollara...Bari engini koysan gene yakışırdı..

Hoca seni severim ancak bugün dehşet içinde izledim maçı hocanın sorunları olduğu kesin sezon başladığından beri takım vasat eğer sorunlarını halledemiyorsan gidiceksin hocam :sad007:

Hocam emre ısrarının mantıklı bir açıklaması yok Allah aşkına ne buldun gördün bu yetenek fakirinde

Hocanın görevine son verilmedi hoca istifa etti,konuşmasını da aratırsan internetten bulabilirsin yaşın tutmuyor hatırlamadın heralde.

Istifa bazen kovulmanin kibar yonetemidir.Terimi gorevine son verildi deyip rencide etmezler.

.Olayida gayet iyi biliyorum.Fatih Terim isterseniz birakabilirim diyor Canaydina ,oda birak hoca diyor bu kadar basit.

Transfere ihtiyaç var ancak takımın sorunu sezon başından beri söylediğim gibi Fatih Terim. Oyuncular maç seçiyormuş falanmış filanmış... Bunlar basit şeyler. Oyuncu ne kadar maç seçerse seçsin senin sahada düzgün bir taktiğin olursa, ne yaptığını bilirsen puan alırsın. En azından umut verirsin. Ama bu sezon iyi oynadığımız maç hatırlayamıyorum ligde.

Istifa bazen kovulmanin kibar yonetemidir.Terimi gorevine son verildi deyip rencide etmezler.

.Olayida gayet iyi biliyorum.Fatih Terim isterseniz birakabilirim diyor Canaydina ,oda birak hoca diyor bu kadar basit.

İstifa da tazminatını almazsın görevine son verilmede ise son kuruşuna kadar paranı alırsın hoca da bir kuruş almadı yani istifa etti.

Mac sonu konusmasını dinleyen oldumu?

Organize atak görmek istiyorum neden yok.. Braga maçlarından bu yana saldırıp rakibi boğduğumuz maç yok..Yenileceksen öyle yenil.Geretsli skibeli dönem gibi geçen seneki gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt