Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Gene ayni seyler yarabbi.Iyi basladik oyunu karsiya yiktik,gelen ilk top gol oldu sonra haketmedik.Bir teknik adam sezonu iyi futbolla sampiyon kapatiyorsa,sonra 5 oyuncu transfer edip kotu futbol oynuyorsa ve devre arasi tekrardan 3-4 oyuncu istiyorsa bunun aciklamasi cok basit.Sezon basinda yapilan transferlerin hic birinin tutmadiginin kanitidir.Terime bunu kim soracak merak ediyorum

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih Terim : Pozisyon vermeden gol yedik hakkaten

Gecen yil sozlesmesi takimin performansina ve basarisina bagliydi. O yuzden inat etmiyordu transferde, taktik konularda, yanlislardan hemen olmasa da donuyordu , kendi aldirmadigi ama kadroda olan oyunculara karsi da daha hos goruluydu. Bu yil imparatorlugunu yine ilan etti, ders almayan ders veren Terim geri dondu.

oyuncu değişikliği hakkımız olmasaydı yüzde yüz kazanırdık..

5 oyuncu değişikliği hakkımız olsaydı 5 yerdik..

hoca sabote etsen bu kadar kötü 11 çıkarıp bu kadar kötü değişikler yapamazdın galiba..nihat doğanı dinlemiştim telegolde denk gelmişti o bile görmüş bazı şaşırdım kaldım fatih hoca görmüyor göremiyor görmek istemiyor şaşkınım dumurum şu an..

İmparator giydiriyor, sen bu camianın kralısın ne başkana ne kılkuyruk tuluna seni yedirmeyeceğiz ...

Ben bir Galatasaray aşığı 40 yıldır bu camia hizmet eden bir eleman altını çiziyorum eleman olarak saha içine odaklanmak istiyorum ...İmparator Fatih Terim

İmparator :ayatollah:

bugünlük bu kadar lafonten yeter biraz uyim

Bırakıp gitsen haksızsın demem yemin ederim. Layık değiliz biz sana

Bana başkan şunu dedi bunu dedi diyerek soru sormayın zaten yeterince malzeme olduk .İmparator Fatih Terim

Aslolan Galatasaraydır herkes işini yapmalı ve hata yapıldığında kendine pay çıkarmamalı.İmparator Fatih Terim

Maçta neden puan kaybettiğimiz hakkında yorum yapsa iyiydi. Ama her defasında bi şekilde sıyrılıyor. Takdir ediyorum bu yönünü. :005::005::005:

Lan iyi ki takım yenildi anasını satayım, sanki tarihte ilk kez yeniliyoruz. Adam kafayı neye takmış, milletin istediğine bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt