Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

"Daha fazla buna mani olacak kişiler ve olaylara müsaade etmeyeceğimden emin olabilirsiniz,Galatasaraylılar da emin olabilirler."

Bravo hocam! Nihayet gerçek Fatih Terim geri döndü.. sen susmayı erdem bilirken birileri fırsat biliyordu. Görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman..

Fatih Hoca bu sene yaptıklarını bence bu laflarla örtbas ediyor..Geçen sene gol yollarında en önemli Silahımız Necati ve Baros'u kaybettik..Milan Baros eğer ayağında top tutabilecek kadar fizik gücü yerinde olursa gol atmasa bile ileride top tutabildiği için önemli bir silahtı..Haftalar boyunca Elmander-Baros işbirliği bizi şampiyonluğa götürdü..Bu sayede Melo ileriye çıkabiliyordu bu sayede Selçuk ofansa daha iyi destek oluyordu..Umut Bulut ve Burak geldi ve bunların gidilmesine yol verildi..Çünkü Necati de Baros'la birlikte forma şansı bulamayacağını biliyordu..Ama bunlara sebep olan bu futbolcuları çizen yönetim mi hoca mı..Tabi ki hoca..İleride Burak hariç hiçbir varlık gösterilememesinin sebebi yönetim mi??..

Yönetim kalktı Florya'nın anahtarını Fatih Terim'e vermedi mi..Amrabat istedi alındı..Sonra ilk yarı haftalar boyunca Amrabat yedek kaldı..Israrla Emre Çolak'ı oynatmak istedi..Burak istenildi..Alındı..Melo geç de olsa alındı..Hamit'i istedi..Yönetim yok mu dedi..O da alındı..Dany'i kim istedi..Bugün rezilleri oynayan Dany'i isteyen hocaydı o da alındı..

Bu futbolcuların maaşı takır takır ödenmedi mi...

Bunca yapılan transfere rağmen Fatih hocanın üzerinde oynanan oyun ne Allah aşkına..Yönetim kalkmış İnter'le anlaşmış..Sneijderin alacak mevzusu halledilse Fatih Terim'e dünyanın en iyi 2-3 10 numarasından birini verecekler ve suçlu yine yönetim öyle mi..

Fatih hoca biraz olsun hatalarından söz ederse iyi olur..Çok güzel goller yiyoruz dediği günlerde üstüne örtüneceği bir konu yoktu..Şimdi var..Şanslı baya..

Hocamızın canı sıkkın ,içerde bir şeyler oluyo ama anlayamıyorum . Şu kendi iç sıkıntılarımızı aşsak önümüzde engel kalmaz bizim

meloyu çıkartmanın manası heralde bjk maçında oynasın diye kart görmeyip

2. açıklaması yok

bence fatih terim bu basın toplantısını yaparak hata etti. bu kulüpten maş alıyorsa eleman lafına bu kadar takılmamalıydı. başkanda bence kötü niyetle söylemedi. ayrıca bence fatih terim bu sene şampiyon olamama korkusu yaşıyor. bu çok belli. sene başı transferleri terim istedi.ama gördü ki verim alamıyor. bir kaç defa bu sene transferlerde başarılı olamadık dedi. yönetimde özellikle sneijder transferini terime sormadan istiyor. haklılarda.

fatih terimin bir hatası da 4 4 2 sisteminde inat etmesi. doğrusu bu sistem çağ dışı durumdadır. dünyada da uygulayan elit kulüp pek yoktur. kötü transferlere rağmen sistem ilk yarı değişseydi daha fazla puanımız olurdu. bazı maçlarda 4 3 3 gibi oynadığımızda daha etkili olduk.

birde herkes gibi bende bu sene maçlarımızdan zevk almıyorum.. bir şeylerin yanlış gittiği belli

Fatih hocamızı üzmeseler ,şu transferleri zamanında yapsalar çok iyi olucak

EmreÇ'yi 90dk oynatman için hangi yönetici baskı yapıyorsa açıkla binelim tepesine hocam.

hocaya laf yok.. fakat eleştiri şart:

çıkan elmander - giren yerli elmander umut

çıkan melo - giren yerli melo yekta

çıkan hamit - giren aydın

sonuç? ne diziliş değişti, ne oyuncular, ne de oyun..

ne anladım ben bu işten? manevi evlat emre 90 dk sahada?

Surenin ilk senesi haric gucu eline gecirince geri kalan donemde adama kan kustur,Florentinaya git baskanla papaz ol,gec milana 7.hafatada yonetimle bir birine gir kovul,gel Aysal yonetimiyle devamli laf dalasi ,arkadas adama sorarlar hep mi yonetimler sorunluda Terim sutten cikmis ak kasik.

Ha bir Canaydinla iyi gecindi adami parmaginda oynatti ondada sonuc ortada.Artik caga ayak uyduramiyor ortada 10-15 milyonluk kulupler yok.Kusura kalmasin kimse ona 300 milyonluk kulubu tek basina yonettirmez.Yonetmeye bu kadar merakliysa cikar baskan adayi olur,secilirse ne yapiyorsa yapar.Bir teknik direktor bu kadar afra tafra yapmaz .

Surenin ilk senesi haric gucu eline gecirince geri kalan donemde adama kan kustur,Florentinaya git baskanla papaz ol,gec milana 7.hafatada yonetimle bir birine gir kovul,gel Aysal yonetimiyle devamli laf dalasi ,arkadas adama sorarlar hep mi yonetimler sorunluda Terim sutten cikmis ak kasik.

Ha bir Canaydinla iyi gecindi adami parmaginda oynatti ondada sonuc ortada.Artik caga ayak uyduramiyor ortada 10-15 milyonluk kulupler yok.Kusura kalmasin kimse ona 300 milyonluk kulubu tek basina yonettirmez.Yonetmeye bu kadar merakliysa cikar baskan adayi olur,secilirse ne yapiyorsa yapar.Bir teknik direktor bu kadar afra tafra yapmaz .

qood :ka21:

4-4-2 iflas etti hocam artık. Değişik bi şeyler deneme vakti geldi forvetlerimiz zaten çok çok iyi değiller eksik oynuyoruz.

yönetim fatih terim'i her defasında onore etti. ama kendisi başkana sallıyor resmen. bunların arasını bulacak kimse yok mu bu kulüpte. medyaya niye malzeme veriyorsunuz. zaten yenildik birde üstüne bu çıktı.

Canaydın'da mülayim adamdı istediğini yaptı hocanın sonra 50 sene komadan çıkamadık kulüp batacaktı neredeyse para falan topluyorduk iş adamlarından hatırlayan bilir. Terim'i fazla serbest bırakmamak gerek transferde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt