Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
“Buradan tek tek yaşananlara, söylenenlere cevap vermeyeceğim. Bilin ki,
sustuğum için rahat değilim. Şu ana kadar sustuğum için rahat değilim. Ancak
düşünmek zorunda olduğum bir takım var ve bu takımın başarısı söz konusu. Daha
fazla buna mani olacak kişiler ve olaylara müsaade etmeyeceğime emin
olabilirsiniz. Galatasaraylılar da emin olabilir. Unutmamamız gereken bir gerçek
var. Ne teknik direktör, ben veya bir başka teknik direktör, ne oyuncular, ne
yöneticiler, ne başkan… Ne de transfer edilen veyahut da transfer edilmesi
düşünülen futbolcular… Hiçbiri Galatasaray’dan büyük değildir! En başta ben
olmak üzere. Galatasaray’dan büyük olmadı, olamaz da. Bir tek gerçek vardır,
aslolan Galatasaray’dır.”
Ustu kapali cok sert bir aciklama olmus birileri icin ama bizim bilmedigimiz tabii bu aciklama kimin icin yapildi? Cogumuz Bulent Tulun olarak tahmin ediyoruz tabii (dogru olma ihtimali Sneijder'in gelme ihtimalinden daha yuksek). Kesinlikle bu yazinin Baskanimiz Unal Aysal icin oldugunuz sanmiyorum yada kismen Unal Aysal'ida kapsadigini. Ama tahmin ettigim bu olaylarin arkasinda Baskan ile Fatih Terim arasindaki iletisimi saglayan kisi yada kisiler olabilir. Unal Aysal'in aciklamalarinda hep Fatih Terim ile olan iliskilerinin cok iyi oldugunu hicbir sorunlarin olmadigini ustune basa basa belirtmesi boyle bir dusuncenin yersiz oldugunu hissettiriyor bana.
Son kisimda veyahut da transfer edilmesi dusunulen futbolcular derken aslinda sorunun patlak vermesinin sebebini de soyluyor. Kesinlikle Sneijder transferinin arka kapilarda farkli olaylar donuyor. Tahminimce Bulent Tulun yada herhangi baska biri yonetimden biri Kaka transferinin olmamasi icin bunu daha ortada birsey yokken basina sizdirmis ve bu transfere comak sokmus olabilir. Sneijder transferide zaten Bulent Tulun'un Hollanda ve Belcika baglantilarindan dolayi tam Tulun'lukdur.
Acaba bu sozkonusu Yonetici yada Yoneticiler bu transfer icin futbolcular arasina fesatlik sokup Fatih Terimin kuyusunumu kaziyorlar. A.Albayrak'in aciklamalarina dikkat edin.